Burtici fericite de septembrie-octombrie (99)
Raspunsuri - Pagina 16
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac maine plecam acasa ca joi husbantu pleaca in cursa deja ... acum ne pregatim sa mergem la film , nu am mai intrat intr-un cinema de 8 ani si vrem sa vedem 'The Hangover'- Marea mahmureala va si sa aveti o zi buna!Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC ![]() Aida ... 31+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Enjoy the movie! O sa il caut si eu pe net sa ma uit
KIKI
28+
si 
Poze KIKI
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monikus Si ultima transa de raspunsuri Kiki, am vazut ca esti foarte activa ![]() Monica 25+ cu Rares Stefan POZA BEBEBEBE |
Moni,
eu mereu am fost obesdata de curatenie...si acum asa ma doare cand vad ca nu mai pot face multe
, mai face sotul...dar stii tu cum (am mai avut discutia asta legata de soti si curatenieNu stiu cum ma vezi tu firava...cand ma gandesc ca am 62 de kile...(de la 45) numa firava nu-s
KIKI
28+
si 
Poze KIKI
aleesicoo spune:
ellenuta treaba rusinoasa s a intamplat acum 2 zile si respectiv ieri ... ee mult prea devreme pentru a mi face un test de saricna.. eu am intrebat pt viitor k sa zic asa dak e posibil sa fii ramas insarcinata...nici macar nu mi a intarziat k sa imi fac testul.. nu cred k dupa 2 zile iese ceva la test
aleesicoo spune:
kiki si eu tot 45 de kg am ... si dak as ramane insarcinata acum as ajunge si eu tot la 60...si ceva?...
stiu intrebare tampita dar asa informativ....si va mai intreb ceva prostesc... varsta mea de 23 de ani totusi nu este una destul de frageda pt un copil?
Roxxy80 spune:
Neata ![]()
Fetelor, va imbratisez si va pup pe toate
pt ca nu ati uitat ca azi am eco. Am emotii de parca as fi la prima sarcina. Sper sa-mi dea vesti bune prietenul Iosup.
Vreau sa va spun ca eu dorm ca o valiza cu toate durerile, suturile piticei. Cel putin 11 ore le dorm noaptea. Nu va spun cat am dormit azi-noapte mai ales ca Matei s-a linistit (i-au iesit toti cei 4 canini
) si si-a reluat programul lui de somn profund.
Aleesicoo, uite daca imi dai datele ultimelor 3 menstruatii pe care le-ai avut o sa incerc sa-ti spun cu aproximatie cam cand esti la ovulatie. Dar asta nu inseamna ca e sigur. Ovulatia poate fi intarziata de o raceala, medicamente etc. Nu toata lumea o are ca la carte. La Matei am ovulat in ziua 20 iar la piciulina am ovulat in ziua 9, deci.....
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 30+
THEA22 spune:
Ce grasunei are Mimika! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!
Felicitari, Manga si Vik-cj pentru bebeii sanatosi...Ma bucur pentru Maria ca a scapat de problema colului
Monikus, vai, vai, inca te mai lupti cu greturile? o lamaie nu merge?
THEA22
29+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
monikus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiki_cri
Moni, eu mereu am fost obesdata de curatenie...si acum asa ma doare cand vad ca nu mai pot face multe , mai face sotul...dar stii tu cum (am mai avut discutia asta legata de soti si curatenieNu stiu cum ma vezi tu firava...cand ma gandesc ca am 62 de kile...(de la 45) numa firava nu-s KIKI 28+ si ![]() Poze KIKI |
Sa stii ca si mie imi e din ce in ce mai greu sa fac treaba. Bine, la mine burta inca nu e chiar foarte mare dar serviciul meu ma oboseste foarte tare si cand ajung acasa seara de-abia ma mai tin pe picioare. Daca mai trag si vreo tura pe la toillete.....cu starile mele de greata si voma mai rau sunt. Ma tarasc pana la pat. Oricum, ii multumesc lui DD ca sunt si zile mai bune cand mai fac cate ceva si uneori ma mai pot vedea cu fetele
Monica
25+ cu
Rares Stefan POZA BEBEBEBE
alex25 spune:
Gata, eu imi bag picioarele in el de servici, scuzati expresia: ma doare spatele, mi se umfla picoare, mi se intareste burta, ma taie si cate un junghi in partea de jos, deci ADIO....mai vin maine si o zi doua la sfarsitul asta de luna sa imi instruiesc colega care vine din CIC si in rest medical, CO la inceputul lui august si prenatal....la revedere.
Scuzati nervii, dar stau si ma gandesc ca bbelina e cea mai importanta, mai ales ca a bagat spaima in mine cu nasterea prematura din cauza presiunii pe care o exercita asupra membranelor, pai nu?![]()
----------------------------------------------
Alexandra
28+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
selen80 spune:
Raluca, tinem pumnii albinutzei, sa nu aiba emotii si sa puteti si auzi poezioara...si bineinteles, asteptam poze 
Monikus, da plimbareti mai sunteti, sunt invidioasa
cat mai stai la munca pana la urma?
32+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni