Burtici fericite de septembrie-octombrie (99)
Raspunsuri - Pagina 17
mary_07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo si va mai intreb ceva prostesc... varsta mea de 23 de ani totusi nu este una destul de frageda pt un copil? ![]() |
Din experienta personala iti zica ca NU
)...si pt asta am 1 copil sanatos tun si unul marisor deja pe drum
My family

Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)si
32+, cu
-Razvan
monikus spune:
| citat din mesajul lui THEA22 Monikus, vai, vai, inca te mai lupti cu greturile? o lamaie nu merge? ![]() THEA22 29+ cu' 'Matei Alexandru"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1" |
Din pacate inca nu m-au parasit. S-au indragostit de mine greturile astea si nu vor sa imi mai dea drumul

Monica
25+ cu
Rares Stefan POZA BEBEBEBE
lutoniana spune:
Alex si eu batusem in cuie ca lucrez pana la sfarsitul lui iule insa in ultimele saptamani mi-am dat seama ca nu mai pot la modul serios si ca risc sa fac vre-o prostie asa ca saptamana aceasta inchid cosmelia.
Daca simti ca atat poti e bine sa te opresti, este parerea mea personala.
Ma plang si eu ca o baba ca banii vor fi mai putini dar macar stau toata ziua acasa, dorm, ma pregatesc, gatesc pt puiul meu cand se va intoarce si forumesc.
Cea mai fericita
31 + cu 
monikus spune:
| citat din mesajul lui selen80 Monikus, da plimbareti mai sunteti, sunt invidioasa 32+ cu Ebru PRIMA POZA!nunta 9 luni |

Cat despre venitul la munca, mai am cam 2 sapt, pana luni, 27 iulie inclusiv. Dupa asta intru in CO si apoi direct in prenatal. Nu mi-am luat medical deloc pt ca nu ma avantaja dupa aia in CIC. Dr mea mi-ar fi dat numai cu 75% si nu am vrut sa pierd banuti.

Monica
25+ cu
alex25 spune:
Luto, pai si eu ma gandeam la bani, la....la......e sa vezi ca ma gandesc la mine si la bbelina si adio, m-am hotarat, deja am facut si calculele, am cerut si concediul de odihna, e totul batut in cuie...ai mare dreptate, cand simti ca nu mai poti, mai bine te opresti, si asta e si in cazul meu.
----------------------------------------------
Alexandra
28+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
lutoniana spune:
raluca u si pe mine ma emotioneaza foarte tare serbarile de copilasi mici chiar daca nu e al meu personajul principal....
Fetita nasilor nostri este acum clasa a 5 a dar am vazut-o de mica la toate serbarile ..si la scoala...merge si la balet si avea si acolo....
Doamne cat era de fericita si cat se mandrea ca merg sa o vad....eram asa cumva prietene cum minunat povesteste Claucia.
Ii luam mereu ciocolata sau bomboane si o felicitam la sfarsitul prestatiei....
Mi-e tare dor de ea 
chiar daca de-acum e mare....
Va doresc sa savurati fiecare moment al serbarii si chiar daca se va emotiona, nu-i bai...are si asta foarte mult farmec 
Cea mai fericita
31 + cu 
aleesicoo spune:
felicitari mary

sa fiti sanatosi toti 4 si multa sanatate va doresc....... nastere usoara ... mie imi este ff frik...la 45 kg ale mele.. ma darama burtik
selen80 spune:
asa Alex, fii rea! cu cei de la munca adik...
si eu tot asa m-am enervat...cand am ajuns intr-o seara cu picioarele butuci, si nu mi s-au desumflat 2 zile....atunci am zis stop, daca nu ma mai simt bine, de ce sa ma chiuni singura?
Monikus, ignora intrebarea, am vazut intre timp si raspunsul intr-unul din posturile tale 
Roxxy 

Aleesicoo, numai tu si partenerul tau stiti cat sunteti de pregatiti pentru un copil...dpdv fizic nu e prea devreme, daca asta intrebai....iar in rest, sunt sigura ca numai voi doi puteti lua cea mai buna decizie, nu-ti poate spune nimeni altcineva asta...avem si aici in odisee exemple de mamici f tinere , deja la al doilea bebe (vezi Mary) si foarte fericite....
ma duc sa pap ![]()
32+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
monikus spune:
| citat din mesajul lui alex25 Luto, pai si eu ma gandeam la bani, la....la......e sa vezi ca ma gandesc la mine si la bbelina si adio, m-am hotarat, deja am facut si calculele, am cerut si concediul de odihna, e totul batut in cuie...ai mare dreptate, cand simti ca nu mai poti, mai bine te opresti, si asta e si in cazul meu. ![]() ---------------------------------------------- Alexandra 28+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
Felicitari pt decizia luata. Din fericire eu mai am putin de venit la munca si inca nu am burtica chiar foarte mare avand doar 25 de sapt. Din fericire si eu sunt hotarata sa nu mai vin dupa 27 iulie. Acum ce mai ramane de facut? Asteptam sa treaca vremea sa scapam de munca

Monica
25+ cu
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui monikus Manga, stiu ca trebuia sa te duci astazi la dentist. Nu stiu daca nu te-ai si intors de cand tot citesc si scriu eu dar.... multa bafta. ![]() |
monikus, multumesc...am fost doar la detartraj today...nu foarte placut...dar nu foarte neplacut. gingivita mea de sarcina imi cam face probleme si am zis sa le fac si o curatare, ca sa nu agravez situatia. in rest...astept dintii :))
MangaGirl :-)
28+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com