Burtici fericite de septembrie-octombrie (99)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Manga, oricum greul a trecut, stiu si eu cum e, din pacate...

32+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Manga, stiu ca trebuia sa te duci astazi la dentist. Nu stiu daca nu te-ai si intors de cand tot citesc si scriu eu dar.... multa bafta.

monikus, multumesc...am fost doar la detartraj today...nu foarte placut...dar nu foarte neplacut. gingivita mea de sarcina imi cam face probleme si am zis sa le fac si o curatare, ca sa nu agravez situatia. in rest...astept dintii :))

MangaGirl :-) 28+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Manga, pe bune daca nu admir taria ta de caracter in ceea ce priveste dentistul. Eu una nu as trece pe acolo nici sa vina sa ma ia de acasa cu limuzina. Eu am avut probleme mereu cu maselele de minte. Totusi, de cand cu sarcina nu m-au mai durut, din fericire, si pana acum am scapat. Tin pumnii sa fie totul bine cu dintii si maselutetle tale.

Monica 25+ cu Rares Stefan POZA BEBE
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:

Claucia, multumesc frumos pt sfatul cu rennie. Sa stii ca am luat dar nu prea isi face efectul si mai rau de atat, se pare ca dau in vomitat. Oricum, m-am obisnuit si cu asta asa ca stau si sper sa treaca.

BEBE

Monica ... e cam off topic ce voi spune eu acum: cica au facut niste cercetatori o mare descoperire si anume aceea ca mamicile cu greturi si vomitaturi dau nastere unor bebelushi cu un grad de inteligenta peste medie. Asa ca tu vei face un Raresuc super destept, asta ca se te consolez

Ramona

Tudor Gruia 28+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Mimika felicitari pentru grasuni!
Miha74 sa fie sanatos bebelu! Am citit despre cunostinta ta care a nascut deja si m-a luat frica deja. Sa fim sanatoase si noi si bebeii mai ales.
Roxxy80 sa vii cu vesti super!
MangaGirl felicitari pentru bebe!
Abia astept ziua de luni cand merg si eu la control. Sa-l vad iar ca parca a trecut un secol de luna trecuta.
Am vazut ca s-a tot scris de o reteta cu vinete la cuptor.
O vreau si eu detaliata please, faceti-va mila.
+ 31,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Citat:

Claucia, multumesc frumos pt sfatul cu rennie. Sa stii ca am luat dar nu prea isi face efectul si mai rau de atat, se pare ca dau in vomitat. Oricum, m-am obisnuit si cu asta asa ca stau si sper sa treaca.

BEBE

Monica ... e cam off topic ce voi spune eu acum: cica au facut niste cercetatori o mare descoperire si anume aceea ca mamicile cu greturi si vomitaturi dau nastere unor bebelushi cu un grad de inteligenta peste medie. Asa ca tu vei face un Raresuc super destept, asta ca se te consolez

Ramona

Tudor Gruia 28+

da, am auzit si eu varianta asta. Sa dea DD la toata lumea bebei sanatosi si super destepti. Poate scapa si ei tara asta de neghiobii de la putere. Nu stiu ce imi veni dar asta mi-a trecut prin cap la ora asta.

Edit: Ma duc sa vad pozutze.

BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

si cumnata mea a nascut pe 1 iulie un baietel de toata frumusetea 3200kg cu toate k la eco i-au zis ca ar avea 3600kg.. 51cm ..nota 10/10 prin cezariana...bebeicu e bine.. creste....a luat 550 de gr intr-o sapt.... si de pe la ora 3 dim nu mai doarme baiatul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

si cumnata mea a nascut pe 1 iulie un baietel de toata frumusetea 3200kg cu toate k la eco i-au zis ca ar avea 3600kg.. 51cm ..nota 10/10 prin cezariana...bebeicu e bine.. creste....a luat 550 de gr intr-o sapt.... si de pe la ora 3 dim nu mai doarme baiatul...

Sa le traiasca, sa fie sanatos bebicul.

Ramsan, au avut dreptate fetele. Ai o silueta de invidiat chiar si acum. Si nici costum intreg nu ai avut. Eu o sa fiu in 27 de sapt cand plec la mare la bulgari si inca nu stiu ce costum de baie sa imi iau.

Luthien, mai multe pisici decat poze cu tine dar sunteti dragute toate. Am impresia ca ultima poza e de la Meteore? Am dreptate?

Lullaby mai pune si tu poze cu burtica. Bine,...eu am vazut-o si live si nu e mare deloc dar arat-o si tu cumva. Poze poze poze mai multe .

BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

multumim monikus....eu voi fi nasica

Mergi la inceput

Monica sa stii ca am avut costum de baie deux pieces pentru ca cel intreg pe care il aveam eu de anul trecut nu era pentru gravide, si cand sa il imbrac, burtik mi-l tragea in jos de ramaneam cu tzitzi aproape goale, iar sa imi cumpar altul nou nu prea se justifica. cat despre "silueta" cred ca ma avantajeaza mult faptul ca nu prea ma ingras in partea de sus a corpului (umeri, spate, brate, fata etc.) ci mai mult pe coapse si fese.
Fara sa vreau am ajuns "vedeta", si va multumesc tuturor pentru aprecieri

Ramona

Tudor Gruia 28+

Mergi la inceput

Aleesicoo cred ca este prematur sa vorbesti despre o sarcina daca abia in urma cu 2 zile ai facut sex si spui ca nici ciclul nu ti-a intarziat. Daca afirmi ca ramai foarte usor insarcinata, nu inteleg de ce te mai preocupi de asta.
Cred ca nu prea ai inteles cum sta treaba cu ciclul menstrual, durata lui, momentul ovulatiei si restul... mai documenteaza-te.
Editez pentru ca mai aveam o sugestie de facut: ai fi pe aceeasi lungime de unda cu fetele care scriu la topicul "Asteptand un ingeras in viata noastra" si te-ai consulta mai bine cu ele in ce priveste chestiunile enumerate mai sus.

Ramona

Tudor Gruia 28+

Mergi la inceput