Burtici fericite de septembrie-octombrie (99)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Cititi www.libertatea.ro/stire/actrita-mira-sorvino-a-nascut-247424.html" target="_blank">AICI. E vorba de o actrita care a fost diagnosticata cu placenta previa si a nascut. Mi s-a parut interesant mai ales ca am auzit cateva fete pe aici vorbind despre asta.

Monica 25+ cu Rares Stefan POZA BEBE
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Monikus multumim pentru articol.
Dupa ce l-am citit mi-am adus aminte ca doctora mi-a prescris o analiza ptr semestrul 3 care se numeste coagulograma. Probabil ca verifica fluiditatea sangelui tocmai ptr a preveni eventualele afectiuni sa nu fie bebe bine irigat.
+ 31

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Monikus multumim pentru articol.
Dupa ce l-am citit mi-am adus aminte ca doctora mi-a prescris o analiza ptr semestrul 3 care se numeste coagulograma. Probabil ca verifica fluiditatea sangelui tocmai ptr a preveni eventualele afectiuni sa nu fie bebe bine irigat.
+ 31

Eu nu am auzit de analiza asta dar cred ca e utila. De fapt, orice analiza e mai mult decat utila in sarcina. Si eu sunt dispusa sa le fac pe toate numai sa stiu ca nu vor fi probleme. Oricum, eu mai am ceva pana in ultimul trimestru cand am inteles de la voi ca in mod normal se repeta analizele. Astept si eu cu nerabdare sa va ajung din urma si sa il tin mai repede pe bebe mic in brate.

BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Monikus te grabesti ca fata mare la maritat lasa-l pe Raresica la locul lui sa creasca mare, sa dospeasca ca un cozonacel si sa vina cand trebuie.....Ne ajungi tu din urma stai fara grija

Pana una alta vroiam sa-ti mai spun ca daca ii suparati cumva pe socri sau se intampla ceva si nu mai vreti in concedii, poti sa-i trimiti si pe la mine ca pot fi o nora ideala .....daca vreau

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Techila cam cat e de mare dulapul ala ? ca vad ca nu ai mai luat pauza....sau ai adormit epuizata de la efort ?
Fetelor eu asa fac, mai stau putin, mai atipesc juma de ora...ma mai trezesc mai pap o felie de pepene..mai scriu cate ceva, mai dorm un pic....(lucrez doar dimineata si seara)

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Monikus te grabesti ca fata mare la maritat lasa-l pe Raresica la locul lui sa creasca mare, sa dospeasca ca un cozonacel si sa vina cand trebuie.....Ne ajungi tu din urma stai fara grija

Pana una alta vroiam sa-ti mai spun ca daca ii suparati cumva pe socri sau se intampla ceva si nu mai vreti in concedii, poti sa-i trimiti si pe la mine ca pot fi o nora ideala .....daca vreau

Cea mai fericita 31 + cu

Hai ca ai fost tare. Pai crezi ca am eu tupeu sa ii supar pe asa socri? No way. Mi-e foarte bine asa. Singura problema ar fi sa reziste burtica mea la atatea plaimbari. Nu ca as vrea sa te amarasc mai tare dar cum in doua sapt voi intra in concediu ..... pe 12 august avem programare la Lacul de acumulare Vidra. De data asta e la noi in tara. Sper sa ma tina stomacul pe serpentine. Eu v-as lua pe toate cu mine daca as putea ca tare imi sunteti dragi.

BEBE

Mergi la inceput

Tare as vrea sa pot sa trag si eu un pui de somn dar.... imi sufla seful in spate. Dar vine si vremea mea. Acum tre sa dispar de la calc la o sedinta geniala pe final de program. Offff ce le mai urasc.

BEBE

Mergi la inceput

Mi-am amintit de Omega 3 si vroiam sa va spun ca daca aveti in alimentatie peste nu trebuie luat.
Cel putin asa am citit eu ca daca papi pestic odata pe saptamana e minunat pentru organism si luam si mult Omega3 din el.
Bineinteles ca fiecare face cum crede dar postez si eu aici ce stiu ....ca sa putem compara informatiile

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Aida vad ca dai pe la noi dimineata la prima ora si seara la ultima ora .....Tocmai am citit ca se anunta canicula in Ro...asa ca ai grija.
Si drum bun spre casa....ca de lung stiu ca va fi foarte lung....cand va fi

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Mie imi place de Adimercedes cum apare ea hop top cu informatii concrete si bine documentate...zici ca e o mica enciclopedie

La saltelute eu nu ma bag ca noi vom avea un cosulet pt primele 3 luni si un patut dinacela sport, dupa 3 luni, ca acesta:
www.comparestoreprices.co.uk/baby-cots-and-cot-beds/graco-electra-travel-cot-bassinet-deluxe-changing-table.asp" target="_blank">patut simpatic foc

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput