Burtici fericite de septembrie-octombrie (99)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Coagulograma fac eu la Fundeni, este intr-adevar extrem de importanta pentru ca arata cum e sangele si daca ajunge bine la placenta si bebe. Bine, trebuie facauta asta in colaborare cu eco unde sa se masoare IR-urile, fluxurile pe cordon si uterine etc. Bine, teoretic daca la coagulograma nu sunt probleme n-ar trebui sa fie nici la fluxxuri. In plus pt cele care fac cezariana e musai de facut da musai musai, oricum cred ca v-o face in spital inainte de operatie. PEntru ca daca sangele vostru face cheaguri de exemplu e foarte foarte nasol in timpul unei operatii.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 30+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

deci sunt foarte tare, da???
am terminat dulapul (bagami-as cracii in el ca nu am stiut ca amorsa aia se lopeste de tine ca prenadezul si eu am facut treaba asta in chiloti ca e cald si desi am facut dus am numai viermisori d-aia pe mine) si frumos, maine in dau cu lavabil.
am maturat juma' din parter (cealalta jumatate am maturat-o ieri), am spalat vasele si, ceva la fel de important ca si dulapul (ca tot asa, de 3 saptamani aman), am periat javra indelung si cu simt de raspundere, am scuturat paturi si cearceafuri si am facut patul....
nu v-am zis cea mai tare faza:
ieri shedeam eu ca un copil cuminte si deschid yahoo si vad mare cerere de prietenie....de la soacra-mea; si azi ma stresa in timp ce eu prestam munci casnice, mi-a lasat si offline...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Lasa Techila ca asa poti sa-i ceri sfaturi pe net ...nu trebuie sa o suni sau sa vina la voi
Incearca sa vezi partea buna a lucrurilor

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor am ajuns acaså..Multumutå oarecum ca a mers totul frumos si repede..Le-am clipit mai repejor la ghiseu si m-au bagat in fata in 'sedintå'..Aici e o mare chestie påna te ia cineva så te controleze ca esti tu si bla bla ca så iti inceapå lucråtura la buletin..Gata am rezolvat..DE acu astept 3-4 såpt si vine boletinul, mama må-sii de buletin..

Såpt asta voi schimba de 2 ori DPN-ul.Såmbata normal intru in 34..Asa calculeaza si moasa de la ecografie incoace.Pt ca era mai mare cu 3 zile.EU am mers pe ''stilu'' vechi ,dar dat fiind ca se apropie momentul mergem pe datele de la eco..Asa cå så nu credeti såmbata ca sunt cu capu' cand veti vedea noua semnåturå

Acum merg så va citesc..

Iuliana, cea mai fericitå 33+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

zi buna!

offf- chiar ca imi pare rau ca v-am bagat pus pe ganduri...dar astazi am fost la spital si sunt bine amandoi, bb papa, face caca, pipi, respira singur...iar ea chiar va trebui sa sa mulga ca sa ii dea lui bb sa pape.

adimercedes- si eu tot cu arcuri am luat saltea. La Matei nu am cu arcuri, dar nu striu ce ne-a venit de data asta...intrucat duminica s-a intamplat minunea, am luat si patut simplu din lemn cu un sertar jos.

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 31+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_n

Alinus diareea e una din metodele de incepere a travaliului. Dau doctorii o pastiluta ce provoaca diareea si ...incepe.
La tine a fost neprovocata, dar banui ca ar fi bun sa te consulte un doctor.

...
Apoi o sa-i dau un cadou din partea lui baby (o jucarie pe care stie c-o sa i-o aduca baby de vreo 4 luni) si el o sa-i dea un cadou lui baby.
La fiecare vizita voi incerca sa nu ma gaseasca cu baby la san, ca sa-mi poata sari in brate cand ma vede.
O sa-i cer lui sa mi-l dea pe baby (cu ajutorul sotului) ca sa se simta important ca frate mai mare, atotstiutor si atotputernic

Diana 31 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Diana, m-am panicat rau caci si contractiile erau pe masura unui travaliu cat se poate de real. Da' io nu's de nascut inca. Contractiile au continuat inva vreo 6 ore, total haotice, timp in care am fost sfatuita sa stau cuminte in pat, pe partea stanga. Aaaa, si am bagat No-spa si lichide la greu.

Sper sa nu mai am surprize din astea.

Bun plan de ritual ti-ai facut pt Peter. Cred ca e o buna metoda de a indeparta gelozia initiata de un evetual prim contact cu tine si bb la san.Am retinut si voi pune in aplicare!!!

Alina aproape 32 Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)
Teo la mare

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Iulika bine ca ai rezolvat si acum ai de asteptat
Cum le-ai demonstrat ca esti tu ? Nu te-au suspectat ca esti deghizata cu asa burtica ?

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

fetelor am o durere naspa in dreapta cam pe unde ar trebui sa fie ficatul doar ca mult mai in spate inspre coloana (nu ma mai plansesem de mult) care nu ma lasa in nici un fel. Aveti idee ce organe se mai afla prin zona?

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 24+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Cum le-ai demonstrat ca esti tu ? Nu te-au suspectat ca esti deghizata cu asa burtica ?

Cea mai fericita 31 + cu

Så stii ca se uita ea asa suspect dar nu imi dadusem seama ca de aia....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Cea mai fericita 31 + cu

Så stii ca se uita ea asa suspect dar nu imi dadusem seama ca de aia....

Am plecat olecutå la nani..Am un somnnnnn

Mergi la inceput