Burtici fericite de septembrie-octombrie (99)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Lutoniana nuuu... m-am nascut in secolul care trebuie, cand eram mica eram convinsa ca voi merge la facultate cu aparat individual de zbor si voi lua o pastila care sa-mi tina de foame o saptamana Eh, n-a fost sa fie, gatesc zilnic, dar ma folosesc de orice aparat inventat de om.

Diana 31 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mary noapte buna

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Diana da..si mie imi place tot ce usureaza munca omului si tot ce ne ajuta sa economism timp....
Un pupic si noapte buna.....

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Noapte buna fetelor, eu ascult muzica greceasca, spaniola pe youtube. acum ascult Hi-Q "1 minut"

Diana 31 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Noi tocmai ne-am intors din oras, de la Caru cu bere. Deh..noi iesim mereu seara, noaptea...ca la 22 de ani. Vai..abia astept sa merg si eu la eco zilele astea...knd va vad ce fericite v-ati intors. Felicitari!! Nu mai am rabdare!! Azi am mai si iesit cu baiatul doctoritei mele, unul din prietenii nostri.

Andrutza 31 + Sophie,bebelusa mea iubita

gogosica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Iaca mai trecem si noi in vizita.

Sambata am fost o rasfatata...sotul a luat fata intr-o excursie cu firma si am fost singura o zi intreaga...dimineata a trecut relativ repede si frumos...am spalat niste rufe,am mai rasfoit netul,am mai citit o carte...de la pranz am inceput sa nu stiu ce sa fac singuraMa gadeam la Erika...parca ma asteptam sa ma strige de undeva...sa ma cheme,sa-mi ceara ceva,sa ne jucam impreuna...am uitat cum sa-mi petrec timpul singura...bineinteles ca nu mai pup eu zile ca aceasta multa vreme de acum incolo.
am inteles ca Erika s-a distrat la maxim...a fost cu "masima mare" in traducere autocar,a papat o groaza de dulciuri si prostioare si bineinteles ca a sarit peste masa de pranz.A fost si a vazut "tai-tai"(pesti) si imi povestea cat de mari erau pestii,sarind in sus cu mainile intinse.S-a distrat vazand delfinii jucandu-se cu mingea...si ii spunea lui taica-su sa ii aduca ei mingea ca vrea sa se joace.
Intr-un cuvant o zi foarte plina,experiente noi si multa oboseala.
Au ajuns acasa,am mancat de cina(unde Erika iarasi n-a servit mare chestie)au facut "baie-baie" si pe la noua seara am mers la nani...eu citeam langa ea,dupa o ora se trezeste si-mi zambeste,mi s-a parut mai moale,am zis ca e somnoroasa.Cand am pus mana pe ea ardea..am cautat un termometru,avea 39...dupa 30 minute 39.5.I-am bagat un supozitor si febra a scazut 38.5...a devenit scancita,a plans mult...am reusit sa o adorm la loc,i-am pus si o compresa pe frunte.Din ora in ora i-am luat temperatura,la 4 dimineata ardea din nou,avea 39.8...supozitoare nu mai aveam...am incercat eu cu sosete in otet,prosop ud si alte leacuri ce am mai auzit...n-au mers.
Am plecat spre urgenta...un loc nu foarte renumit aici in zona...am tot auzit de la unii,altii ca e rau famat...dar pana nu vezi nu crezi
Ne-a "primit" portarul...care ne-a spus asa mai "discret" sa sunam inante de-a venii,de parca pe usa lor nu scrie Urgente!
Apoi asistentele lipsite de orice dragalasenie...vazand un copil care era aproape lesinat in bratele mele...iar doctorul a pus capac...dupa ce ca in sala de asteptare nu eram decat noi cei care asteptau...am asteptat 30 minute sa fim primiti.doctorul avea ochii mijiti de somn,ochelarii murdari si nitel tafnos...caci probabil asistentele l-au trezit din timpul somnului.In timpul consultatiei a fost f rece si ne-a tot explicat cat de normal este sa aibe febra,sugerand ca ne-am pripit venind la urgenrta...Si consultatia f sumara,s-a uitat in gat,a pipait-o pe burta,i-a ascultat plamanii si gata.
In fine,n-a vrut sa-mi de-a nici macar supozitoare sa ii scad febra...i-am cerut eu.
Asa am trecut de duminica...Erika si-a mai revenit dar toata ziua a avut temperatura maricica.
Dimineata am dus-o la medicul nostru si am primit atentia cuvenita.I-a facut un set de analize,luat sange,verificat mucozitatile pentru gripa,uitat peste tot.
dupa asa experienta,am rasuflat usurata...e doar o raceala de vara.
Azi a fost bine,acum iarari are 38.5 si e moale.Dar si asa o apuca joaca si mai uita.
Imi fac griji doar ca nu prea mananca,insa bea lichide.Mai papa o banana,o bucatica de branza dar nu mai mult...
Cam asta am facut noi zilele astea.
BB2 e ok,la ultimul control avea 1580 grame si s-a pozitionat cu capul in jos.Misca foarte mult,cand ii tineam Erikai termometru mi-a dat un sut si-am simtit si prima durere din cauza ei.
Frica ca o voi neglija pe Erika nu-mi este...imi este teama ca bb nu o sa aibe parte de prea multa atentie din partea mea Si Erika o sa ma acapareze in majoritatea timpului.
Eu voi sta cel putin 6 zile internata dupa nastere...asa este politica aici.sper ca acasa sa se descurce tati cu ea si sa o poata macar adormi seara...in timpul pranzului imi i-au gandul.
De Erika o sa vada pe perioada spitalizarii sora mea,si deja am vorbit sa mi-o aduca zilnic...si chiar sa stau cu ea cateva ore ca sa nu se simta nici ea neglijata.
In rest,ca toate mamicile ce asteapta bb2,am aceleasi griji,daca Erika o sa fie o surioara buna,daca ma voi descurca cu doua mandre...si tot ce tine de asta.Acum sa speram ca cumva o sa fie bine.
Erika va merge la gradi din aprilie,si inca ma gandesc daca merge si bb2 tot din aprilie(ar insemna sa aibe in jur de 7 luni)Aici cresa/gradinita e foarte scumpa,raportata la salariul parintilor.Pentru un bb de 6 luni de exemplu,costa in jur de 500 dolari,pentru Erika ar fi acum 400 dolari.Iar daca amandoi copii intra in aceeasi gradinita,bb2 intra gratis.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. cu Lisa Maria si mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata,

azi chiar ca m-am trezit cu noaptea in cap...de pe la 6 jumate.
Moni_iulia imi cer scuze, dar am crezut ca te-am felicitat pentru ieri. La Multi Ani! Sa fii iubita!

mimika ma bucur ca bebelusii tai sunt bine!
Miha 74 sa fie sanatos bebe!
roxxy 80 sa vii cu vsti bune.
devylla imi pare rau de aventurile voastre la spital. bine ca erika se simte bine. da-i incolo de doctori somnorosi.
MariaIacelasi sentiment de dus bou venit vaca il am si eu de fiecare data cand ma intalnesc cu moasa. vorbeam ieri cu doctorita are mi-a facut control si mi-a spus ca a nu avea ginecolog care sa te moseasca la nastere este de fapt normal, pentru ca nasterea e un act fiziologic, nu unul medical...in cazul in care totul decurge normal...dar...fara exxplicatii vin si eu de fiecare data cand merg sa ma vada. si ma intrebam si eu acelasi lucru, daca ar trebui sa intreb. dar eu am intrebat si tot degeaba. ca nu pare sa stie prea multe.

lucia apropo...ieri ca tot asteptam sa intru in cabinet, am avut ocazia sa arunc un ochi pe rezultatele la scanurile anterioare din UK. si in afara ca nu fac media ca sa afli cate kilograme/grame are bb, foile alea iti dau rezultate la cat e de lung femurul, capul, toracele si mai stiu eu ce. am fost foarte mirata...aveam rezultatele chiar sub ochii mei. iar gramajul ti-l poti calcula singura.

Emy poate iti face vreo surpriza si se intoarce. mai are 2 sp :)

Iulika fara panica, da? promitem sa te asteptam :)
Si ca tot nu aveam destule prostii in cap...azi ma duc sa cut Nirvana si pe cealalta de la Nestle. si am dat comanda la tata de rema de zahar ars...asa un lighenacum imi facea el cand eram strumf si de asemenea, daca tot a venit bunica din Tg. Mures sa ma vada...am pus-o la treaba si am cerut lapte de pasare...iarasi mancarea copilariei mele. ma duc dinol osi promit solemn ca mananc numai salata si fructe si carne pana la sfarsit :)

alinus sper ca esti mai bine. xx
apropo de nascutul acasa...vecina unei prietene are 3 copii facuti toti pana la varsta de 26 de ani si povestea ca pe fiecare l-a nascut extrem de usor...dar la ultiml a fost chiar rasul lumii. a simtit ca i s-a rupt apa, a coborat in sufragerie, a reusit sa scoata un prosop dintr-un sertar si a iesit copilul. apoi a asteptat moasa sa vina sa-i taie cordonul. ce ziceti de asta? nici nu a mai apucat sa iasa pe usa sa se duca la spital
vik_cj felicitari pentru bebelina.

ah, uitasem sa mai spun ca ieri doctorita mi-a recomandat foarte domol ca ar trebui sa inchei activitatea sexuala...nu neaparat de col, dar "tehnic vorbind e cam incomod."

saracii de noi...eu in romania, el in examene in UK...adik ar fi sex intens oricum
va las acum. intr-o ora trebuie sa fiu la dentist. ne reauzim mai pe la pranz.

MangaGirl :-) 28+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

si ca sa va delectati....un site despre www.childcarseats.org.uk/types/index.htm" target="_blank">scaunele de masina. enjoy

MangaGirl :-) 28+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna dimineata tuturor mamicilor. vreau sa mi spune ti si mie dak stiti ce sanse am sa raman insarcinata daca acum 2 zile eu si sotul ne-am si ultima menstra a fost pe 17 iunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza!
ce de vesti bune ieri! s-o tinem tot asa!
Mimika, Miha, Manga, felicitari

Miha trebuie sa recunosc ca si pe mine m-a trecut un fior...eu am dpn 4 sept....cand am vazut 3 sept....

Devylla, ma bucur ca mai auzim vesti de la tine (ca tot striga Lucia dupa Asia pe aici )...si ca piticele tale sunt bine

eu ieri am simtit pt prima data cum e sa nu poti dormi....parca ma dureau toate, dc ma puneam pe dreapta ma durea ficatu, pe stanga colonu, pe spate stomacu....plus gandurile....nu va mai zic ca toata noaptea (dupa ce am reusit sa adorm) am visat numai cum alaptam

acu ma duc sa vad daca mai pot atipi un picutz.... revin...

32+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput