Burtici fericite de septembrie-octombrie (99)
Raspunsuri - Pagina 10
Iulika29 spune:
Manga super...Må bucur ca totul e bine, prin cate ai trecut..Te-ai linistit de acum nu?
..De acum ai grija si nu se va mai intampla nik nik..
Iuliana, cea mai fericitå
32+cu
Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
Mie una nu imi da nimik de intarirea oaselor la bebe..Oare o så fie moi??

Iuliana, cea mai fericitå
32+cu
Bruce Nicholas
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Mie una nu imi da nimik de intarirea oaselor la bebe..Oare o så fie moi?? ![]() ![]() Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas |
m-am linistit si mi-s tare mandra. doar stii k in rom se da mai mult decat in strainatate. nu cred ca tr sa-ti faci probleme.
MangaGirl :-)
28+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Emy10 spune:
Mimika felicitari pentru grasuni!
Miha74 sa fie sanatos bebelu! Si pe mine m-a luat cu fiori caci pana la 38s nici nu ma gandesc, mai ales ca am doctorul in concediu.
Roxxy80 tinem pumni pentru maine! Sa vii cu vesti super!
MangaGirl felicitari pentru bebe!
Asa imi place sa aud numai vesti super despre toti bebeii! 
30+ cu 
Iepurica
mary_07 spune:
Ufff,va abia am reusit sa citesc tot![]()
Salutare
Moni_iulia,la multi ani
Felicitari pt cele care ati venit azi cu rezultate f bune de la eco

Mimika,grasani baietasii tai

mi-e asa drag sa aud vesti bune despre gemenei

Noi suntem in tratative pe ce data sa programam cezariana
(ce probleme avem si noi
)...dr. a zis ca la urmatoarea vizita de la inceputul lui august stabilim data....asta daca nu cumva ne face bb surpriza mai repede.
In 20 august e ziua sotului...ma gandeam ca ar fi fain atunci
. Pe de alta parte eu vreau 2 sept
,dar e prea aproape de dpn ( 6 sept) si dr. zicea sa nu ne intindem prea tare![]()
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
32+, cu
-Razvan
diana_n spune:
Mimika felicitari ! Mamica cu userul Andreeea a nascut in aprilie la 40 saptamani 2 baieti : 3600gr si 3700gr 
Se pare ca baietii tai le calca pe urme
Moni_Iulia La multi ani !
Manga ma bucur ca totul e bine, tot asa si de acum inainte 
Diana
31 saptamani si Peter (3 oct 2005)
lutoniana spune:
Diana acum mi-am mai revenit.....
Ma gandeam ca asa pe departe ....esti cumva de acord cu toate astea
si ma speriasem dar m-am linistit.
Cea mai fericita
31 + cu 
lutoniana spune:
manga la mai mare .....ce vesti bune !!!!
miha 74 de cand nu te-am mai vazut....bine ai mai revenit pe la noi 
mary cred ca e mai bine sa stii ziua exacta decat sa-ti freci mainile ..o fi azi ? o fi azi ? o fi azi ?![]()
Cea mai fericita
31 + cu 
mary_07 spune:
Lucia,din contra,eu n-as vrea sa stiu ziua![]()
Sunt foarte panicoasa din fire si va spun cu siguranta ca pe ultima suta de metri,adica ultimele 2-3 zile o sa fiu varza
teama,panica vor prima in fata bucuriei si a mult asteptatului moment al intalnirii cu Razvanel
.
Data trecuta,din punctul asta de vedere,a fost super ok..m-am dus la un eco obisnuit (imi lusesm si bagajul pt orice eventualitate),s-a stabilit operatie de urgenta si in nici o ora deja eram anesteziata. Nici n-am apucat sa realizez ce se intampla sau sa mi se faca frica de operatie,sau ganduri ca s-ar putea intampl ceva rau..pana sa vina ele,eu si bebe eram deja bine mersi in salon![]()

Ma bag si eu la somn ca maine iar e zi de treaba
Apropo,ca mi-am amintit...vai,cand va aud pe unele ca aveti asa multa grija de voi,nu carati bagaje,una alta...pai cand ma gandesc la mine ca fac aproape tot ce faceam si inainte (poate doar mai incet) ma apuca

...inca il mai iau pe Alex in brate( si stiu ca nu e voie),inca sunt toata ziua in priza dupa el,inca mai fac curatenie in toata casa...oricat nu mi-as dori,sunt treburi pe care tre' sa le fac.Pana vine sotul de la servici,numai eu stau cu Alex; ma menajez cat de cat,dar de el ma ocup asa ca inainte,ca n-am incotro
M-am miorlait destul,am fugit,v-am pupat
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
32+, cu
-Razvan