Burtici fericite de septembrie-octombrie (99)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Iesim si noi la raport: bebe Matei are 1868 g si bebe Luca are 2052 g. Baieti mari . Adica am vreo 4 chile de baietei in burtica . Suntem bine, dar tot am primit nr. de telefon pentru nasteri, ca cine stie...Am vazut ca si restul fetelor au avut rezultate bune, dar la cate sustinere este pe aici, nici nu ma mir . Acum ma bag repede la dus ca mor de somn.

Noapte buna!

31+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Selene si eu la fel..Cum mananc tre så ma misc..Nu pot sta jos deloc..

Mimika mamå dar tu deja ai 4 kile in burticå..SI nou ne plangem aici..Au , nu ma pot misca , spatele si asa si avem si noi acolo 2 kile in burticå..
Må bucur ca totul e bine cu grasuneii..

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

seara buna!

hai sa va dau o veste: fina mea avea DPN 3 septembrie...dar azi noapte a nascut ....un baiat de 1650g, aparent sanatos, respira singurel..si fiecare ora care trece este un castig pentru el. L-am si vazut, este un puternic Oricum eu am avut un soc cand m-au sunat, ca vineri am vorbit si ne-am vazut si era bine merci. nu a avut contractii, dar a pierdut un pic de sange si a mers imediat la spital...si dupa cateva ore au decis cezariana. deocamdata nu are nici o explicatie...

altfel toate bune, am facut si noi eco de 30 de saptamani si suntem bine, avem 2060g, adica o grasana, drept urmare desi eu imi doresc sa nasc tot natural, va trebui sa iau in considerare si cezariana.

pupici si seara excelenta!

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 31+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha74

seara buna!

hai sa va dau o veste: fina mea avea DPN 3 septembrie...dar azi noapte a nascut ....un baiat de 1650g, aparent sanatos, respira singurel..si fiecare ora care trece este un castig pentru el. L-am si vazut, este un puternic Oricum eu am avut un soc cand m-au sunat, ca vineri am vorbit si ne-am vazut si era bine merci. nu a avut contractii, dar a pierdut un pic de sange si a mers imediat la spital...si dupa cateva ore au decis cezariana. deocamdata nu are nici o explicatie...

altfel toate bune, am facut si noi eco de 30 de saptamani si suntem bine, avem 2060g, adica o grasana, drept urmare desi eu imi doresc sa nasc tot natural, va trebui sa iau in considerare si cezariana.

pupici si seara excelenta!

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

M-au trecut fiorii.. Tb så recunosc..

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mimikoooo da ce bebeloi grasi ai...sa-ti traiasca.
Fetelor va felicit pe toate pt vestile minunate de la eco.
As vrea sa stiu unde e Manga ca si ea a fost azi la eco ...
Iulika, ne-a povestit si noua de acel masaj de intoarcere al bebelusului...cica e putin putin dureros....si te intreaba daca vrei si esti de acord sa-l faci.

Diana stii ca eu te apreciez si-mi place la nebunie ce scrii......dar ultima postare mi-a dat putini fiori si nu te supara dar nu prea ma impinge inima sa fiu de acord chiar asa, cu nascutul in pat, acasa, cu trusa langa mine....eventual sa mai schimb si un post la TV (glumesc)....
Si aici ai posibilitatea sa nasti acasa, cu moasa.
Noua ne-a spus la cursuri ca ne va intreba cine vrea sa taie cordonul piciului,mama sau tata....dar sa stim ca nu e usor ca e greu de taiat, ca e pastos si aluneca foarfeca......si NUUUU multumesc, eu una nu pot sa fac asa ceva.

Depinde acum de fiecare....ce simte si cum priveste nasterea dar eu prefer sa fiu la spital intr-un pat, cu personal medical pe langa mine

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

felicitari tuturor, numai vesti bune astazi, sa speram ca va fi cel putin la fel si joi.

mimika, grase broscutele tale, felicitari!! inseamna ca din burta ta nu mai ramane nimic dupa nastere....vei redeveni sirena imediat

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (31+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Miha, mi-a fost dor de tine. Si pe mine m-au cam luat fiorii cand citeam despre fina ta. Important e ca bebe e sanatos.

Vreau sa va spun ca si eu am un feeling ca voi naste mai devreme de data asta. Din cate stiu bebelusii astia nazbatiosi din burtica ajuta la scurtarea colului. Eu il am deja f scurt si Maria loveste mult si tare. Eu imi doresc f mult sa ajung la 38 de saptamani.

Am mari emotii pentru eco de maine. Nu am vazut-o pe pitika de aproape 2 luni. Sper sa fi evoluat in grafic.

Aida, chiar asa...pe unde umbli? Pai e frumos sa ne lasi asa singurele?
Spunei ca sotul tau ar putea sa cumpere hainute de bebei. Are un magazin anume de und ecumpara, adica le pot vedea pe vreun site? Daca ai explicat deja, scuza-ma ca te pun sa repeti, dar eu sunt cam aeriana.

Mimika, super vesti despre grasuneii tai. Chiar ca ai niste dolofani. Daca duci sarcina pana la termen, o sa-ti cam rupa burtika in doua . Ma tot tin sa-ti spun ca mi-au sclipit ochii cand am vazut ca ai schimbat prenumele unuia dintre pitici. Stii tu de ce .

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

roxxy - si mie imi este dor de voi, si mai intru din cand in cand si va citesc, dar de cand cu caldurile astea, pic lata cand doarme Matei, ca de altfel nu ma suporta la calculator, asa ca nu vreau sa il supar.
imi pare rau ca am pierdut momentul cu intalneala ca as fi venit cu drag.

acum cu povestea finei mele, nu am vrut sa va sperii, desi recunisc si eu m-am speriat un pic, dar acum vad pozitivul: daca se va intampla bb este suficient de puternica sa reziste.
Nici eu nu cred ca ma va mai tine mult, desi ma abtin cat pot de efort, dar e imposibil....tot il ridic pe Matei, impins la carut, sarit borduri, ocolit gropi...

a, si am mai observat o chestie: imi este mult mai usor in masina daca conduc eu, decat daca stau in dreapta...iar in spate mi-e aproape imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Lutoniana eu am prezentat obiectiv ce posibilitati iti sunt oferite aici, dar nu cred ca vroiai sa stai pe langa mine cand am vazut prima oara un documentar despre 3 mamici ce au hotarat sa nasca singurele, una din ele nici n-a primit kit-ul pentru ca dr. nu a vrut sa-si asume responsabilitatea.Nu facusera nici o ecografie, nu fusesera la doctor, nimic. Din inconstiente si @#?$%@# nu le-am scos, au pus viata copilului in primejdie ca se dadeau ele viteze ca "ce, acum 500 de ani cum se nastea? cu epidurala?" Si faza e ca una din ele era hotarata sa nasca acasa si sa nu ajunga la spital deoarece stia ca va fi primita foarte prost de personalul medical. Ghici, de ce i-a fost frica n-a scapat. A nascut, baby era oarecum ok, dar ei nici dupa 5 ore nu-i iesise placenta, fuga la spital unde dr. a zis " cine esti si ce-ai facut? n-ai fisa, habar n-am ce-ai facut tu cu sotul acasa, bineinteles ca te ajut, dar nu-mi convine".
Prima oara am fost la cel mai bun spital din Connecticut, acum merg la cel mai bun spital din New Jersey, cu neonatal intensive care unit de ultima generatie. Si prima si a 2-a oara am mers de cateva ori la spitale (cam 1 ora de mers) pe rute alternative, ca daca e traffic jam.
Daca ma ridic in varful picioarelor vad spitalui din Princeton. Cine n-a auzit de Princeton, e vestit pentru Eistein si o gramada de fizicieni (inclusiv cei ce au construit bomba atomica), matematicianul din "A beautiful mind", dar nu au NICU. Ar da bine pe certificatul de nastere, dar nu-mi pasa. Se va naste in New Brunswick (nimeni n-a auzit de orasul asta) in cel mai bun spital.
Miha ii urez baiatului sanatate si toata bafta din lume !

Diana 31 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna seara fetili,

sa va spun ca am fost si eu la control. totul bine si frumos, colul inchis, un baiat cu oute aratoase, de 1kg si 250 de grame, cu vun femur de 56.7mm si DBP de 72.8mm. copilul s-a intors cu capul in jos si cu spatele in partea mea stanga, si=mi rupe splina in doua. cica ar trebui sa se nasca pe 29 septembrie...deci e mai mare cu o zi decat DPN-ul meu de 30 septembrie. si ii bate inimioara cu 147 batai/minut.

mi-a spus ca ar trebui sa iua no-spa de acum si mai ales cand ma urc in avion 1-2 comprimate pe zi. iar din sp 32-33 sa-mi pun cate 1 ovul gynozol o data la 2 zile, (3 de toate) pentru ca scurgerea va deveni mai abundenta. si spalaturi cu ceai de galbenele in fiecare zi si tot din sp 32-33 sa iau Ca+D3 de la Nycomed, timp de 10 zile - 3 tablete pe zi, pentru a intari oasele copilului. daca mi se umfla picioarele, sa reduc sarea.

cam asta ar fi de la noi. ma retrag acum ca sunt la computerul lui frate-miu si ma tot usuieste. :)

v-am pupat.

MangaGirl :-) 28+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput