Burtici fericite de septembrie-octombrie (99)
Raspunsuri - Pagina 8
Iulika29 spune:
Emy mie mi-a zis ca se poate intoarce oricand..Si mi-a mai zis chiar daca se intoarce cu capul in jos..te poti trezi ca s-a intors din nou (bebelusi mai speciali, ca ai nostri care asteapta ultimele såpt)..Si azi am intrebat ce facem daca totusi nu se intoarce?! Mi-a zis ca voi merge la eco så vedem exact cum sta si asa si så incercam så il intoarcem, il impinge asa oleak, cicå functioneaza uneori...Daca nu si nu..Asta este cezarianå..Dar moasa mea nici nu se gandeste ca nu se intoarce..Stie ea ce stie...
Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas
diana_n spune:
Emy acum baby are jumate din greutatea finala de la nastere. Are spatiu, are timp de orice, sa se puna in 10 pozitii daca vrea.
Al meu isi schimba pozitia zilnic, de 2 ori pe zi. Acum sughita in dreapta sus si pot sa-i pipai capul, peste 5 ore sughita jos, de simt la fund
Diana 31 saptamani si Peter (3 oct 2005)
Emy10 spune:
Iulika29 si mie mi-a spus ca se mai poate intoarce pana la 34s si ca doar 6-7 copii din 100 nu se intorc. Oricum mi-a zis ca daca ramane asa cu capusorul in partea dreapta va avea un capusor mai frumos rotund
30+ cu
Iepurica
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Emy10 Iulika29 si mie mi-a spus ca se mai poate intoarce pana la 34s si ca doar 6-7 copii din 100 nu se intorc. Oricum mi-a zis ca daca ramane asa cu capusorul in partea dreapta va avea un capusor mai frumos rotund 30+ cu Iepurica |
Ai vazut?? Una caldå ,una rece..Eu nu imi fac probleme..Ce iimi e pregatit aia va fi..
vik-cj spune:
Buna seara fetelor...am intrat sa va dam vesti noi ca tocmai ne-am intors de la eco...domnisorica mea e de 1.1 kg si mai mare cu o saptamina decit stiam pina acum (adica dupa masuratori pare de 28 saptamini si 4 zile si nu de 27 s si 3 zile cum avem azi). Sta tot transversal...dar dr m-a linistit si mi-a zis ca pina in sapt 32 are timp sa se intoarca. Dar ca oricum la ce dimensiuni are acum probabil va avea aproape de 4 kg la nastere si ne gandim din ce in ce mai serios sa mergem pe cezariana.
In afara de pulsul meu marit alte probleme nu sunt, mi-a recomandat vacanta , vacanta si iar vacanta...si mi-a dat liber la plecat in vacanta pina la 32 de saptamini.
Cam asta e nou la noi...o sa incerc sa va pun un profil perfect al bebelinei in albumul de pe webshots.
Va pupam...si ca de obicei mergem sa citim din urma....ca aveti spor la tastarnita nu gluma
27 + si
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui vik-cj Buna seara fetelor...am intrat sa va dam vesti noi ca tocmai ne-am intors de la eco...domnisorica mea e de 1.1 kg si mai mare cu o saptamina decit stiam pina acum (adica dupa masuratori pare de 28 saptamini si 4 zile si nu de 27 s si 3 zile cum avem azi). Sta tot transversal...dar dr m-a linistit si mi-a zis ca pina in sapt 32 are timp sa se intoarca. Dar ca oricum la ce dimensiuni are acum probabil va avea aproape de 4 kg la nastere si ne gandim din ce in ce mai serios sa mergem pe cezariana. In afara de pulsul meu marit alte probleme nu sunt, mi-a recomandat vacanta , vacanta si iar vacanta...si mi-a dat liber la plecat in vacanta pina la 32 de saptamini. Cam asta e nou la noi...o sa incerc sa va pun un profil perfect al bebelinei in albumul de pe webshots. Va pupam...si ca de obicei mergem sa citim din urma....ca aveti spor la tastarnita nu gluma 27 + si |
Felicitari si o evolutie la fel de buna in continuare!
27+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui vik-cj Buna seara fetelor...am intrat sa va dam vesti noi ca tocmai ne-am intors de la eco...domnisorica mea e de 1.1 kg si mai mare cu o saptamina decit stiam pina acum (adica dupa masuratori pare de 28 saptamini si 4 zile si nu de 27 s si 3 zile cum avem azi). Sta tot transversal...dar dr m-a linistit si mi-a zis ca pina in sapt 32 are timp sa se intoarca. Dar ca oricum la ce dimensiuni are acum probabil va avea aproape de 4 kg la nastere si ne gandim din ce in ce mai serios sa mergem pe cezariana. In afara de pulsul meu marit alte probleme nu sunt, mi-a recomandat vacanta , vacanta si iar vacanta...si mi-a dat liber la plecat in vacanta pina la 32 de saptamini. Cam asta e nou la noi...o sa incerc sa va pun un profil perfect al bebelinei in albumul de pe webshots. Va pupam...si ca de obicei mergem sa citim din urma....ca aveti spor la tastarnita nu gluma 27 + si |
Felicitari pt grasunicå..Ohoo ..Ce mare dreptate are doctoru..Vacanta, vacantå, vacantå..Suna precum susurul unui izvor in mijlocul pådurii..Relaxant..
selen80 spune:
Vik, felicitari pt grasunica!
Aida cred ca avea intalnire cu cateva constantence azi...
aoleu, eu simt ca pocnesc...parca mi se mareste burta pe zi ce trece...sper ca si bebe sa creasca, nu numai burta mai ales dupa ce mananc, nici in fund parca nu mai pot sta, trebuie sa las burta "libera", sa nu apese pe stomac ....uf....
va pupacesc fetele, ca ma cheama patutzul
32+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni