Timisoara Impreuna(155) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 16
deya spune:
Digitux au fost fetele odat la o intalnire si au papat coaste de miel(nu?)si nu le-a picat deloc bine...intelegi tu
Mai aveti loc vin si eu in Portugalia!
pianna spune:
aoleo ce dezmat pe aici!!! coaste.... gratare... huoooo!!
Si cu oamenii nevinovati care nu pot da iama in frigider ca pusca fermoaru' cum ramane??
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pianna aoleo ce dezmat pe aici!!! coaste.... gratare... huoooo!! Si cu oamenii nevinovati care nu pot da iama in frigider ca pusca fermoaru' cum ramane?? |
ei nah , pusca fermoarul vorbe domne , las ca poate vede cineva care tot asa nu manca si a reusit sa scape de stagnare dupa o portie de coaste
digutix ce zici? Te bagi? Coastele sunt de porc si se mananca ca atare
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
danitin spune:
Pianna, apoi oamenii nevinovati de care vorbesti pot apela la un ac de sigranta, tine bine la fermoarul sarit . haideti, mey, o viata avem ... la 70 de ani ce o sa va amintiti, costele de porc mancate cu pofta la o intalnire veche, de demult, sau o cura de slabre car, la varsta aia oricum nu se mai pune .... dupa cum vedeti, am devenit fatalista. Daca mai aveti indoieli ia vedeti de www.restaurantbaf.ro/comenzi/images/Coasta.jpg" target="_blank">luati de aici si, eventual cu putin din www.reteteculinare.com.ro/images/article/4a94e400b5.jpg" target="_blank">asta si asa ceva de final ....
Aida, iarta-ma .....
silvana75 spune:
vecina mea de jos frige peste
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
adi_adi spune:
mmmmmmmmm,Danitin, ai reusit sa aduci ploaia in gura mea si tine cont, eu nu sunt pofticioasa, nu vreau sa ma gandesc ce simt pofticioasele
Neatza buna.......pana la coaste ia luati cate o cafea
aidaciolac spune:
adi TKS de c
danitino te iert fata , te iert
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
emag spune:
`neata!!!
Ce-mi vad ochii, fetelor??? Arata coastele alea intr-un mare fel! Vreau si eu, vreau si eu!
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emag `neata!!! Ce-mi vad ochii, fetelor??? Arata coastele alea intr-un mare fel! Vreau si eu, vreau si eu! www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, stralucesti si in inima mea! Ziana - povestea nasterii |
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
emag spune:
Ce liniste, fetelor...
Incredibil ce caldura! Am iesit 5 minute din birou si daca nu intram imediat inapoi, cred ca ma latzeam pe trotuar.
O sa fie de vis drumul spre casa.
Cand bagam niste coaste? Numai tampenii am mancat azi, sper ca nu ramanem doar cu poza cu ele.