Pepenasi iulie-august 2008 - IN SARBATOARE (134)
Raspunsuri - Pagina 11
Tecky spune:
Diarux multumesc pt poezie,imi place mult.Cum te gandesti tu mereu la toata lumea.

daniela la Inglesina am vazut carut exact asa cum l-ai descris tu.
Va pup
anaxena spune:
sa-mi fie cu iertare ca lipsesc de atata timp,dar a trebuit sa mut ce-l de-al 2 lea salon si n-am avut timp nici sa respir,am citit pe super sarite dimineata inainte sa plec la munca...acum e cam gata noul salon,duminica s-a infiltrat apa in cladire si mi-a facut parchetul praf,asha ca parterul e nedeschis,azi s-a prabushit o tencuiala de pe un bloc drept pe acoperishul de la primul salon,concluzia este ca am avut o sapt de kko...acum ca am dat drumul la salon am sa fiu mai libera si sper sa-mi intru in normal..Mariei i-a dat si cel de-al 2 lea dintzisor
la multzi ani tuturor pepenasilor care fara vreo intentie i-am ratat si imi pare foarte rau,dar sper ca ma intelegetzi
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
maitreyi spune:
mada n-am zis ca al meu e perfect 
sun tati de alexandra locuieste aici si cum eu is in vacanta acum am venit si noi la el. mai reducem cheltuielile ![]()
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
Maine nu o sa am acces la net, ca ne inlocuim gresia in bucatarie si pe hol, asa ca se lasa cu moloz, zgomote si mizerie. Vom fi exilati la gradina, numai bine sa o sarbatorim pe Mirunica. Chiar...anul trecut pe vremea asta eram la spital, cu inceput de travaliu. Abia pe la 2 au inceput contractiile...
Fiindca oricum e trecut de 12, as vrea sa urez
LA MULTI ANI EEVI KLAARA!! 
LA MULTI ANI ALEX!!
LA MULTI ANI LEIA MARIA!!
SA FITI SANATOSI, DESTEPTI SI FRUMOSI SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII SI IMPLINIRI IN VIATA!!
As vrea sa trimit si un buchet de 

pentru pepenasul nostru din ceruri! Darius sa ai grija de acolo, de sus, de parintii tai si de fratiorul tau ce va veni! Dormi in pace ingeras!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
dia_filipas spune:
Vad ca vorbiti de cumintenia copiilor...ei bine, eu ma laud cu o maraitoare profesionista! Da' culmea, nu in parc, ci acasa! In parc e sociabila, ii place sa intre in fiecare magazin din zona, deja o cunosc vanzatoarele, se joaca frumos cu copii, nu face nazuri daca i se ia jucaria...dar acasa e total altceva. Nu se dezlipeste de mine, daca plec din camera vine dupa mine urland, urla din orice, se arunca pe jos si urla cand nu-i convine ceva, nu sta sa se joace decat daca e cineva in camera. Nu tre' sa o bage in seama ci doar sa fie acolo. Inca doarme leganata, dar de cateva seri o pun in pat semi-adormita, ea mai maraie de vreo cateva ori si adoarme singura.
In rest, a invatat sa se urce singura pe scarile de la tobogan, in 4 labe, se da pe burta, a mai redus din mancatul de nisip, mananca doar cand schimbam parcul, sa vada daca are acelasi gust
. Dimineata se urca la noi in pat se catara pe noi si imi ia picioarele si mi le da jos din pat, sa ma trezesc! Cam atat despre noi, maine sper sa facem si poze, sa ne mai vedeti.
O noapte buna si linistita va doresc!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
Biribu spune:
LA MULTI ANI!!!
Miruna
Alex
Eevi Klaara
Leia Maria 

Si o rugaciune speciala si din tot sufletul pt Darius Andrei
Dormi in pace printre ingerasi pui mic 
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
monalac spune:
Miruna
Alex
Eevi Klaara
Leia Maria
LA MULTI ANI!!!!
LA MULTI ANI SI PT SURIOARA DE PEPENAS ANDREI,DE DIANAMI!
SI O LUMANARE VIRTUALA PT INGERASUL DARIUS!
FETELOR,VOIAM SA VA PROPUN,DACA SI VOI SUNTETI DE ACORD,CA AZI SA INTRAM SA URAM DECAT LA MULTI ANI PEPENASILOR SI ,IN REST,SA PASTRAM AZI UN MOMENT DE RECULEGERE PT DARIUS,PEPENASUL CEL MAI SPECIAL AL ODISEEI NOASTRE.
inca o data,sper sa nu se supere nimeni pe mine
sa intram azi la '['sufletul credintei'' si sa fim alaturi de cami.
kamelya spune:

Miruna
Alex
Eevi Klarra
Leia Maria
si o
ptr Darius
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008 
Kimmy spune:
Neatza!
Timi a facut Pentaxim,a costat 150 lei.Priorixul l-a facut in aceeasi zi,si a fost gratuit.Nu a avut nici un efect secundar,cum dealtfel nu a avut la niciun alt vaccin ![]()
Scaun auto tot Chicco Zenith avem,eu sunt multumita.Pe Timi am tinut-o pana acu o saptamana cu spatele la directia de mers,din motive de siguranta,si nu a protestat.La fel,nu a fost foarte entuziasmata cand l-am intors...a cam lasat-o rece schimbarea,desi eu ma asteptam sa fie in culmea fericirii ca vede mai multe ![]()
Ieri am avut musafiri
,a venit Nick in vizita la Timea,pacat ca ne-am mutat mai departe de ei,ca se inteleg foarte bine piticii
,la fel si mamicile ![]()
Mai revin dupa ce citesc
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra