Pepenasi iulie-august 2008 - IN SARBATOARE (134)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI pepenasilor:Miruna,Alex,Eevi Klaara,Leia Maria
Si pt ingerasul odiseei noastre Darius o si o imbratisare pt draga noastra Camy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

la multi ani pitici voinici
Miruna
Alex
Eevi Klaara
Leia Maria

fie-ti somnul lin Darius

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Diarux, multumim mult! Ai nimerit-o, nasa i-a luat o pereche de cercelusi...

Mada - mie imi place modelul nr. 1, da nu prea ma pricep la chestii de astea, trebuie sa recunosc. Sunt genul care intra in magazin, cumpara ce-i cade in mana si pleaca. Nu-mi place (si nu am timp) sa probez, sa compar, cumpar sub impulsul momentului si gata, am scapat de cumparaturi...

Pentaxim - parca am dat 140 ron, asa ceva.

Imi cer scuze ca nu vorbesc si eu despre fotografii, dar nu am acces la albume, parola pe care am incercat-o pare sa nu fie buna. Asa ca nu pot vedea decat fotografiile puse la semnatura, cu acces liber.

Stau tare prost cu memoria, uit multe lucruri, mi se intampla sa intru si in panica, pur si simplu nu-mi amintesc chestii banale. Alaptatul si lipsa de somn cred ca sunt de vina. Pana ma intorc la servici trebuie sa-mi revin la normal, trebuie sa fiu lucida, altfel nu fac fata...

Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

Buna Fetele!
Am intrat doar ca sa-i transmit lui Camy ca-i suntem alaturi in aceste clipe si sa nu crezi Camy ca l-am uitat o secunda pe ingerasul nostru Darius!
Dormi In Pace Dariusica! Si pt Camy

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

La multi anisori pepenasilor:
Miruna
Alex
Eevi Klaara
Leia Maria
La multi ani si pt Iulia, de DIANAMI!

Darius, ingerasule, o rugaciune si o floare pentru tine!

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

La multi ani cu fericire pepenasilor
Miruna
Alex
Eevi Klaara
Leia Maria

Un gand bun pentru mult incercata mamica Camy si o pentru ingerasul Darius

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Miruna de dia_filipas
alex de laremi
Eevi Klaara de Yael
Leia Maria de mihamiha

Noi ne-am intors intors vineri din concediu, a fost super si Miruna s-a purtat exemplar, i-a placut foarte mult in apa, ii placea sa umble cu picioarele goale prin nisip, ne jucam pe seszlong (nu-i placea sa stea in fund pe nisip si sa se joace) dupa care adormea si ma lasa si pe mine sa fac baie in voie si sa stau la bronzat. nu a fost curioasa sa guste nisipul .
in rest Miruna nu merge singurica decat tinuta de o mana, in patut nu a stat niciodata sa se joace singurica, o mai puneam in carucior si eu imi faceam treaba dar acum nu mai vrea, nici in premergator nu mai vrea, deci distractie mare toata ziua trebuie sa fiu cu ea sa o tin de manuta sa descoperim impreuna. in rest este destul de cumintica, nu plange decat cand se loveste sau daca este obosita, mai o apuca sa tipe dar din joaca, tipa cat poate de tare dupa care rade, probabil ii place sa-si auda vocea. este o pupacioasa, cand se trezeste dimineata vine la mine in brate si isi pune capul pe pieptul meu pana trezeste de tot, si eu nu mai pot de dragul ei.
Din pacate este foarte mamoasa, nu doarme fara mine in camera, ea se trezeste noaptea destul de des sa bea apa, sau isi pierde suzeta si trebuie sa i-o dau si daca eu nu sunt in camera nu adoarme pana nu ma vede, nu plange dar nu vrea sa doarma. cand merg in vizita este prietenoasa, dar daca dispar din raza ei vizuala incepe sa planga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTI ANI!!!
Miruna
Alex
Eevi Klaara
Leia Maria

LA MULTI ANI si pt Iulia de Diana.

O rugaciune pt Darius Andrei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MIRUNA
ALEX
EEVI KLAARA
LEIA MARIA
IULIA DE DIANAMI

DARIUS SI CAMY, SUNTETI IN GANDURILE SI RUGACIUNILE MELE!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Nasica = SUN SI Tecky , va multumesc de raspunsuri.

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput