Tae Bo (5)
Raspunsuri - Pagina 16
Ramonika spune:
hei, ce-i aici? eu va dau lectii cum sa deschideti capitol nou si ele daca au scris 2 pagini cat am lipsit eu... 
![]()
in alta ordine de idei, am revenit, de vreo 2 ore am intrat in casa. suntem bine, am fost la Sovata, nu la BV. a fost fain, iar cam peste o saptamana plecam iar, data asta posibil in zona Valea Prahovei. insa o saptamana mai stam pe acasa.
vestea buna e ca nu m-am ingrasat deloc. am trecut mai intai pe la maica-mea sa-mi iau motanul (ca muream de dorul lui) si m-am suit pe cantar (eu acasa n-am cantar si nici nu prea-mi vine sa iau, ca toata ziua m-as cocota pe el
). n-am pus nici un kil pe mine
desi am mancat dezordonat, multa paine, dulciuri nu prea, miscare mai deloc, decat ca m-am balacit in Lacul Ursu (cu colac, ca nu stiu sa inot
).
mi-a lipsit Billy, ieri eram pe malul lacului si mai-mai sa fac niste scheme de-ale lui Billy, ca de acum le stiu pe de rost
insa era cam prea multa lume pe acolo si prea m-as fi dat in spectacol... 
azi is franta, insa de maine revin cu raportul.
am sa revizuiesc si listuta, ca vad ca ne-am subtiat rau
, insa nu conteaza, eu continui, am sa pun si cateva poze cu "burtica" si cu silueta
, probabil maine.
pupici 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
briza_marii spune:
Uf, nici nu stiu cum a trecut ziua de azi. raportul meu e de ieri noapte (ca m-am apucat de billy pe la 11 noaptea): o jum de ora de Abs. Azi: ciuciu. Am zis ca o sa fac tot asa pe noapte ca sa fie mai racoare, dar nu auvsei de lucru si am papat niste mancare chinezeasca in seara asta. Si a fost asa de iuteeee
(da' buna rau) ca acum mie frica si sa respir sa nu imi ia stomacul foc, dapai sa ma mai
.
Ramo "congraciuleisen"! Tu nu pui pe tine nici cu strumfu' din burtiq si io....
. Nu am mai dat nimic jos, dar sincer sincer la cat am mancat....bine macar ca nu arata in plus. Mie asa ciuda pe mine, ca uite acus vine concediu si eu nu sunt tot
.
Eu maine intru macar sa vad pozele cu burtiq. Sper sa am si ce raporta, nu ca azi![]()
briza_marii
Ele spune:
Ramo, bine ai revenit!!
Daca vii pe Valea Prahovei, da un semn, indicatii clare si o punem de un gratar.
Sigur ne intelegem ca suntem moldovence amandoua. 
Noi suntem bine (Doamne ajuta sa ne tina). De dimineata m-am trezit odihnita bine , azi am avut program scurt deci sunt mai mult decat ok. Am facut 45 min de eliptica si un fat burn.
Briza nu o sa iti strici tu concediu acuma din cauza asta. Eu sunt constienta ca numai perseverand o sa avem rezultate. Deci nu o sa fim miss peste noapte. Asa ca ..targe cu billy in continuare si o sa ajungi unde vrei.
Acuma oare restul de fete pe unde sunt?? Lumi apare la noapte siguur, dar parca eram mai multe.
Karina inca e pe pozitie, cred ca prins-o si pe ea virusul tae bo. Dar sigur eram mai multe 
P.S. Tre sa caut in primele postari sa vad cand m-am apucat de tae bo sa fac un calcul, ca nu mai stiu cate kg in cate luni. ![]()
Margelute
Elena & Denisa
NOI
z333 spune:
haaaaaa..v-am prins..a aparut si vampirita..am framantat de-o pizza ptr maine, adica prima parte, ca framant in 2 etape
pana se dospeste prima parte ma bag la billy
..revin
R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart
Ele spune:
Am zis eu ca apare Lumi 

No , ca am cautat..m-am apucat in 25 mai..deci in 2 luni si 5 zile, am 6 kg date jos.
Traiasca Billy si fetele de pe DC ca mi-au facut pofta de tae bo , in primul capitol. 
Binenteles ca lumea din jurul meu zice ca sunt bine si sa nu mai slabesc ca ma usuc prea tare dar eu mai vreau. Macar pe la 60 sa fiu.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
z333 spune:
la raport..30 de min focus on abs and glutes..acuma ma duc la framantat in continuare..somn usor
P.S. ce credeai Elenus ca scapati de mine
..am bagat sport ca in weekendul asta am ganduri criminale in ce priveste mancarea
...vreau sa ma distrez nene cu mancare buna si berica ca la cat am umblat ca o capiata o sapt merit si eu nu??..hai ca v-am lasat..bye bye..oricum maine fac si sport, nu o sa fiu chiar nesimtita in totalitate![]()
R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart
eunice78 spune:
Buna, tuturor!
Sunt si eu pe aici, doar ca nu am mai avut deloc timp de net. Mai fac insa tae bo, nu abandonez, doar ca nu chira zilnic. Azi am facut Full trothle.
Nu am mai deschis insa netul ca pe langa serv ma pregatesc pt un examen (in septembrie) si am ff mult de invatat. Iar daca deschid DC..ma cam fura peisajul si pierd timp pretios. Dar sunt pe aici..
Ramo, felicitari pentru mentinere!
Lumi, bafta cu aparatmentul.
Ele, felicitari!!6 kg e superr! Si multa sanatate va doresc.
Spor la exerxitzii.
Baietzii mei
Ramonika spune:
buna fetelor,
am revenit, dupa cum am promis, cu poze proaspete. dupa 2 zile le voi sterge, ca nu-mi place sa-mi las mutra pe net. asa ca cine vrea sa vaza, sa intre aici: http://family.webshots.com/photo/2799610510081178776SdXIYh (sunt 5 poze)
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Ramonika spune:
raportez 30 minute de tae bo advanced. mi-a fost dor de billy...![]()
Ramonika
Ele spune:
Ramonikoo, m-ai omorat cu burtica ta.

Sunt poze unde nici macar nu te prinzi ca esti gravida. Arati de milioane si ai o burtica frumoasa foc.
Eunice bafta la examen!
Dau raportul si pe azi: 35 min eliptica si un cardio.
Lumi vin-o la raport macar cu pizza aia
si sa vezi mamica frumoasa de fetitza ca dupa scoate pozele.
Margelute
Elena & Denisa
NOI