Tae Bo (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

bravo eleno..insanatosire grabnica la copila si tie bineinteles( si eu cred ca am ceva pe la ovare ca am niste dureri cand stau la aer conditionat sau langa ventilator)

brizo hai ca te scuz azi ca si voi o sa ma scuzati pe mine ca azi am facut ciuciuuuu...sunt stresata ca maine mergem sa semnam precontractul si din cate vad in ziarele online s-au publicat noile norme in monitorul oficial azi dupa-amiaza..sper, ca de data asta sa fie totul ok sa nu li se mai scoale vreo idee la banci( de fapt sper sa nu aiba BCR ceva de comentat ca astia-s cu curul in sus) si sa dea dracu drumul la dosare

v-am pupat somn usor

R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina2oo4 spune:

pt. azi : Att-Home.Workout.Disc 3 ABS Butt and thighs 1 si 40 min mers pe jos

Mergi la inceput

ciao fetele...raportez si eu pe ziua de azi vreo 7 ore de alergatura pe jos pe la banca, notar, chestii de astea dar macar am rezolvat tot.. mai urmeaza sa isi inceapa bancile procesarile..si pe langa cele 7 ore mai raportez si 1 ora de advanced cu billy..in seara asta cred ca o sa dorm bustean..pupici, somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Super vestile, Lumi. tinem pumnii in continuare, sa meraga totul bine si repede.
Eu cu chiu cu vai am facut aseara tarziu 20 de min de cardio, si peste zi am halit numai salata de vinete, cu paine of course. Deci, total aiurea!

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna fetele!
Eu aseara am pedalat 30 min si cu atata am ramas. Am ajuns la 63 de kg.Motivele ar fi multe si nu neaparat din cauza de sport. Oboseala, stres, stare generala nu prea buna...si cred ca as mai putea insira vreo cateva.
Astept we sa ma odihnesc ca simt ca imi vine sa vomit toata ziua de la oboseala.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Mai, Ele, dar nu suna deloc bine ce spui tu acolo! Ce ai patit de te simti asa de rau si de obosita? Lasa-o mai usurel si tu, ca pari de-a dreptul surmenata

briza_marii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Mai, Ele, dar nu suna deloc bine ce spui tu acolo! Ce ai patit de te simti asa de rau si de obosita? Lasa-o mai usurel si tu, ca pari de-a dreptul surmenata

briza_marii

Pai v-am zis ca am doua sapt la job care ma vor termina ... Dar luni imi vine colega din concediu.
Jobul ar fi doar un prim motiv. Dupa ce mi-a facut fata indigestie nu reusesc eu sa ma remontez. Ca ea e bine. Ma trezesc noaptea speriata ca o aud plangand si cand colo sunt matzele afara fac scandal.
Na, ca m-am plans! noroc ca dimineata sunt fresh si o iau de la capat.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Si ca sa fie tacamul complet..iarasi mi-a vomat copila.
Abia are 3 zile de cand isi revenise.
Si umblu cu ea pe la dr si cica nu are nik.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

off mai elena, imi pare asa rau de ea si de tine ca va chinuiti atata..mergi la mai multi medici poate gasesti unul mai de doamne ajuta..si lasa sportul ca se face fata bine si cedezi tu..revino-ti si apoi poti sa continui linistita ca billy nu pleaca nicaieri...
nici eu nu o sa raportez azi nimic ptr ca-s fff obosita si fizic si psihic..maine poate o sa fiu mai ok..va pup..somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina2oo4 spune:

45 min Att-Home.Workout.Disc 3 ABS Butt and thighs 1 & 2 + 1 ora mer pe jos

noapte buna

Mergi la inceput