Tae Bo (5)
Raspunsuri - Pagina 17
briza_marii spune:
Cum am zis, intru macar sa vad pozele cu burtica. Ramo eu cred ca la voi in familie, sotul cara bebele in burtica, ca la tine eu chiar nu vad unde ar sta!
Arati de nota 20.
Mi-a placut f f tare ideea ta, de a poza si testul de sarcina. Eu cred ca as fi fost asa de panicata si de fericita (stiu ca suna ciudat, dar sunt convinsa ca astea or sa fie sentimentele cand o venii vremea sa vad si eu II), ca sigur nu m-as fi gandit sa fac poze si la betisor![]()
Eunice multa spor la invatat si multa bafta la examen!
briza_marii
karina2oo4 spune:
pt ieri si azi nu raportez nimic. sper sa recuperez maine.
doamne , ramonika in ce luna esti. ce mi-ar place sa nu ma ingras cand voi fi insarcinata.(ne dorim si noi un bebe in viitorul apropiat)
z333 spune:
bai ramona esti f tareeeee
.bv la tine dom'le
..s-o tii tot asa..bine, mai putin burtica ca aia tre' sa creasca ca dehh tre' sa aiba si bebe strumf loc de intors pe acolo
acuma eu..raportez 2 tavi de pizza..mancat tot..baut 2 l de bere..impreuna cu olteanul fireste...
acum m-as cam baga la un billy, desi e atat de cald in casa ..pfuu..dar s=ar putea sa imi fac curaj..revin eu mai pe la miezul noptii asa
R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart
z333 spune:
ok..am revenit..jump start cardio cu billy 40 de min...maine o sa am ULTIMATE nene..
..somn usor
eunice78 spune:
Azi raportez Ultimate fara ultimele 5 min ca m-a luat o ameteala..e ff cald la mine, 29 de grade am in casa.
Ramonika, arati ff bine. Ce dor mi s-a facut de Sovata..si ce as vrea si eu o fetita...
O duminica placuta!
Baietzii mei
karina2oo4 spune:
gata, azi m-am mobilizat si ma prezint la raport cu 30 min. Att-Home.Workout.Disc 3 ABS Butt and thighs si 30 minute pilates
noapte buna
Ele spune:
Buna seara doamnelor! ![]()
Eu raportez pe azi..multe dar muuulte vinete cu paine. Si acuma astept sa plece fata la somn si cred ca ma bag in ceva inghetata. Daca cumva de maine bolesc cu vreo indigestie stiu de unde mi se trage.
Karina vad ca tu te tii de treaba..se vad ceva rezultate??
Margelute
Elena & Denisa
NOI
Ramonika spune:
salut gagici,
pe azi raportez deocamdata 30 min. de mers pe jos. sa vedem mai pe seara. am revenit la servici pt. o saptamana. poate voi fi mai activa si pe forum. ![]()
am 5 luni implinite, am intrat in a 6-a. 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
z333 spune:
ciao fetele...spre fericirea mea plouaaaaaaaaaaaaa la timisoara..pe ieri nu raportez nimic ptr ca am zacut la pat toata ziua..m-am trezit cu dureri de masea si m-a pus dracu sa iau 2 fiole de algocalmin pe stomacul gol..toata ziua am avut stomacul menghina..dureri,arsuri..acum ma simt parca un pic mai bine..am in plan o curatenie generala azi si diseara cred ca bag si un ultimate asa de pofta
a 6-a luna ramona..felicitari,felicitari
..
de invidiat nu te invidiez ca nu imi doresc prea curand aceasta postura![]()
z333 spune:
oh boy...raportez ULTIMATE..imi tremura si fundul de atata munca...uitasem cat de greu e:)))..eu cand fac exercitiile pun o pilota pe jos..nu cred ca vreti sa stiti cum arata pilota..parca as fi facut pe mine:)))..ma duc sa fac baie ca-s lac