Puiuti de Randunici 2008!! (283)
Raspunsuri - Pagina 8
lyvy spune:
Heloo fete!!!
Ce mai faceti voi ????
Nu v-am vazut demult, mi-e dor de voi, am citit capitolul asta, dar sunt sigura ca sunt pe dinafara cu subiectele.
Eu sunt foarte ocupata, ca de obicei.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Iris e bine, e tot mai smechera pe zi ce trece, stie multe si zice multe in limba ei, nici nu stiu ce sa va zic, ca sunt asa de multe de cand nu am scris pe forum.
In 25, vom fi nasi la o nunta, si Iris va fi cu noi, ca ai mei sunt si ei la alta nunta, nu stiu cum va fi, sper bine, mai ales ca fi nunta de noapte.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Tocmai am constatat ca nu am pus pozici din vacanta din Ungaria, sper sa am un pic de timp sa pun si eu niste pozici sa ne mai vedeti.![]()
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
adriuta spune:
Buna,
Am vazut pozici si intalniri intre randunici... Mimo-Nico, Bubu-Liana, Bitza-Miha pozici cu Mufy, Bubu, Stef... Mai, sunteti toti SUPERBI copiii dulci-dulci. Cu ocazia asta am cunoscut-o si pe Tonicutza ![]()
Despre administrarea de antibiotice, imunitatea si...imbolnavirile:
http://www.hps-online.com/colon-bacteria.htm
si o traducere...mai ne-profesionista![]()
http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.holistichorizons.com%2Flactobacteria_pg.htm&sl=en&tl=ro&hl=en&ie=UTF-8
http://www.solvay-pharma.ro/patients/diseases/gastro/enteritele.php
Cu alte cuvinte...cum sa ne pregatim copiii si pe noi pentru a avea o imunitate ridicata si a face fata micilor incercari si multitudinii de virusi si bacterii care ne inconjoara.
Am scris asta pt. ca momentan sunt pana in gat bagata in studiul bacteriilor, imunitatii...virusi &Co.
Bunica mea are o HELICOBACTERIE Pylori care a facut din ea ne-om si care nu a fost detectata decat dupa CE EU AM FACUT RESEARCH pe net

. Timp de 5 ani de zile NICI UN DR
nu a avut geniala idee sa o testeze pentru asta dar i-au facut coloniscopii, endoscopii...scopii peste scopii. Se pare ca peste jumatate din po****tia lumii o are dar la copilasi, batrani sau organisme slabite se inmulteste si provoaca rele multe, este aproape singura cauza a ulcerelor si gastritelor si te poate baga in pamant daca nu este tratatata. Sper sa nu fie prea tarziu.
Eu sunt in faza 3-a a boliciunii aduse de fiu-miu. Trebuie sa ma trezesc la realitate si sa fac ceva pt. ca se pare ca imunitarul meu este undeva sub nivelul marii
.
Sincer nu cred ca administrarea de antibiotice si medicamente foarte des ajuta in vre-un fel. Cu o multitudine de noi virusi si bacterii, din ce in ce mai puternice si mai rezistente la antibiotic ne invartim mereu intr-un cerc si pierdem noi.
As mai scrie dar asta mic a adormit si am atatea treaba de facut. 
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
lyvy spune:
Am terminat de pus pozele, sunt cam amestecate da nu-i bai, luati de aici:
http://community.webshots.com/album/573508863TuINFR
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
luny spune:
azi ne-am intalnit cu familia Ursuleti!
Muffy nu a papat nimic la pranz, a refuzat categoric, insa efectiv ii ploua in gura la borcanelul cu fructe al Vladutului
..a papat si el 2 lingurite,si cand s-a terminat papa, Vlad l-a hranit frumos pe Matei cu lingurita din borcanel, cat de scumpi erau!
![]()
mimo, raluca, stela
geckogeckogecko baga mare pe final, tine pugnii![]()

mimo ce culori frumoase pe cerul brasovean! si voi, vad ca v-a priit oarecum,printre inundatii, tuturor
waaaaau, ce tari pozele cu bvamaiotii tai, sa stii ca Atomix nu era departe, asa cadea lat dupa baia in mare, de ziceai ca-i matol
cami super pozele, imi place cea nud pe sezlong
, si cele de la intalneala, super, brozata Catalina si ce frumos au interactionat copii!
lyvy frumoasa vacanta! Iris e o scumpa, ce a crewscut de cand nu am vazut-o, dragalasa de ea!
adriuta si eu am sau am avut helicobacter...am facut de 2 ori tratament si nu am scapat de ea..in final, dr mi-a spus s-io mai las in pace daca nu face nimic, nu am niciun simptom...acuma, sunt pareri si pareri..nu stiu nici eu ce sa mai fac, am citit la vremea respectiva despre asta, cred ca ar trebui s-o investighez si eu in curand..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Lyvy, ce domnisorica frumoasa ai! Si ce vacanta faaaina! Sa va fie de bine!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
VALENTINA C spune:
Mai am putin si ma urc pe pereti!!!!!!!!!!!!Mi-e atat de dor de Matei, ca ar pleca acum la el, dar mai am pana joi....

In rest, n-am chef de nimic fara el acasa...imi facusem planuri de curatenie, dar, daca n-am chef,n-am chef...cu alta ocazie...
Elara, hai ca trebuie sa fie bine...eu nici nu ma gandesc la perioada in care o sa fiu balon si MAtei in forma maxima, ca si acum...![]()
Valentina cu
Matei si
8+ cu Luca/ Mara
adriuta spune:
luny nu e nici o problema la oamenii sanatosi si tineri ca noi
. In cazul ei s-a inmultit peste masura si nu a fost tinuta sub control. Lactobacillus acidophilus(asa zisa bacterie buna)omoara(ar veni vorba) bacteria asta rea si am citit ca oricum ajuta la tinerea ei sub control. Mai citeste si tu despre asta si intreaba un dr. Aici am vazut ca se gaseste la locul unde sunt vitaminele si poti sa cumperi...la liber ca si pe orice supliment.
Lyvy mama ce m-am delectat cu pozicile voastre. ce mare si frumoasa s-a facut papusa si mai ales ce ochi frumoooosi are. Mi-a placut cum ii statea in costumas de baie si se vede ca ii place apa.
M-ati uimit...numai 2 mesaje de atata vremee
Acum cand am si eu timp si chef...se chiuleste in masa
HA HA uite cine vorbeste![]()
VA 
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

, merci