Puiuti de Randunici 2008!! (283)
Raspunsuri - Pagina 7
bubu05 spune:
Cami, imi place rau de Luca, e un dulce
, nu ti-am mai zis de mult
Ce super e prosopelul de baie
Cate kg mai are bulanosu'?
Foarte frumoase pozele de la intalneala voastra!
mimonix spune:
Am gatit si nu mai pot
Fiecare cu felul lui, cu pofta lui si cu regimul lui
Eu mi-am luat doua croissante cu ciocolata de la mega , sa nu slabesc cumva si daca era dupa mine trageam si-un pui de somn. Dar vine Teo cu o colega si acum trebuie sa-mi sterg transpiratiile si sa-mi pun tolul festiv, ca sa intampin musafirii
Vladutz inca doarme , am vazut pozele de la intalneala din Bacau
(o fi venit Tonic? ca abia astept sa vad cum au facut baie: cu slip sau fara slip
), am citit si povestea nuntii in varianta prescurtata scrisa de Liana IUHUHUUU TrAIESTE
si am aflat si cand e examenul lui Gecko "Aici Tanase, sunt pe receptie"

Gata , ma duc sa ma gatesc dupa ce am gatit
si apoi sa ma pre-gatesc pentru parc . Sa va gatesc cu bine ! Ops, gasesc am vrut sa spun!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
bubu05 spune:
Esti de groaza, Mimooo! Ce-ai facut bun? sa-mi faci in ciuda
...ca eu pap gratarel de pui si orez sau piure...
cami33 spune:
gecko, daaaa, parcul e neschimbat de pe vremea copilariei mele
, dalele alea-s nemuritoare
, ca si fatana arteziana
.
Din pacate lacusorul a sucombat de vreo cativa ani si e in paragina
.
Daaar a disparut oribilitatea de fantana din fata casei de cultura si acum avem acolo o piateta dlaguta, cu tasnitori![]()
OK raportul???
Bubu
, ti-am admirat si eu puiutii in montaj, dar n-am mai apucat sa spun
. De obicei asa patesc: deschid DC-ul, citesc tooot, vad pozele, si cand sa scriu ceva, apare teroristul
Bubu meu avea 12 kg, dar a mai slabit vreo juma de kg cand a avut enteroviroza.
Prosopelul i l-a adus sorela mea de la Barcelona
_
Cami, mami de
Maria Alexandra(02.05.2002) si de
Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
lianam spune:
multumesc bubu, multumesc
... daaaaa mimo, traieeeeesc
; drac mort ai vazut ![]()
? si las' ca ciocolata face bine la neuron
...oricum mergi cu antrenoru de fitness in parc, asa ca nu se pune
...
gecko din ce vad ca scriu fetele, inteleg ca ai examen ...
succes, bafta, noroc, inspiratie si tot ce mai trebuie pentru reusita iti doresc 
deci confirmati ca am ginere frumos, daaaaa
? si sa stiti ca are o surioara pe masura de frumusica, isteata si dulce 
mai vroiam sa scriu ceva....nu mai stiu ce
... probabil e prea mult pentru o zi, neuronu' meu e depasit de situatie
...
--------------------------------------------------------------------------------------------
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
"Omul traieste mai putin de 100 de ani si isi face griji pentru 1000"
mimonix spune:
Luny sa ma ierti dar prea m-am distrat dimineata singura vazand vamaiotul tau
Uite ASTA daca n-a avut cand era mic!!!
Mentionez ca e vorba de un instantaneu prins de noi de 1 Mai in Vama 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Salut.
Daca plecam, lucrurile se vor aranja de la sine pentru Stefan fiindca in Austria este o lege care spune ca toti copiii care implinesc 6 ani pana la 31 august merg obligatoriu la scoala. Exista si la ei acea clasa pregatitoare pentru scoala, dar in cadrul scolii (nu ca la noi, la gradi). Insa inscrierile s-au terminat deja de o luna, sa vedem ce putem face. Asteptam si sa se termine odata cu starea asta de incertitudine plecam-nu plecam... care nu depinde de noi.
Ma duc sa vad pozele de la alte intalneli
.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
bubu05 spune:

Saracu' vamaiot!
Mersi Cami! Oho, e grasun Bubu
Stef cred ca are 11...ca si el a mai slabil cateva sute de grame, apoi le-a pus la loc...mergem joi la vaccin si vedem atunci cate kile mai are si bucalatu' meu ![]()
bubu05 spune:
Doamne, de ce am tone de jucarii?? n'spe mii de cutii si cutiute si cosuri pline cu jucarii
Stef toata ziua e in bucatarie, scoate castroane, de cand s-a trezit se plimba cu o lingura de lemn in mana si roade la ea
, acum iar scoate castronelele de plastic si le cara prin casa...pana mai devreme a stat in balcon si mi-a dat jos de pe sarma rufele ude...le-am pus la loc de doua ori
pana am inchis usa la balcon 
ariel_7000 spune:
ELARA SI BUBU va rog mult sa-mi trimiteti si mie un sms cu nr de telefon si numele dr de care spuneati.
eu fug acum cu Teo iar la Babes, caci s-a trezit si i-au aparut iar bubite pe corp
.
Daca are cineva nr de tel al dr. Carstoveanu, de la Budimex, la fel, va rog sa-mi dati sms!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga