Puiuti de Randunici 2008!! (283)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gecko

Sfinte Sisoie, voi ma omorati de inima...optshpe bre, optshpe...alotanase, se aude????????

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!!

se vad frunzulitele de la Bacau

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gecko, esti mortala!!! inveti sau tragi cu ochiu'?? Deci 18, da??? am tinut minte!

Mimo, ce tare Elvis ala

Nico si pe mine ma enerveaza ca zice ca-i grasa!! esti super frumoasa si arati bine! sa fie clar!!! Copiii aia frumosi cu cine crezi ca seamana??

Stefu meu doarme de la 12, a adormit la mine in brate, ce scumpic era...l-am dus in pat si imediat a adormit, eu ma dusesem sa-i fac lapte, sa nu doarma cu burtica goala...si cand am venit la el, dormea! dar a mirosit laptele si l-a supt tot!

Mergi la inceput

ceva simpatic

_

pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii

Mergi la inceput

Am reusit sa incarc pozicile

poze noi

poze intalnire

_

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

La scoala profa intreaba copiii:

- Spuneti, copii, care e cel mai paros animal ce exista?

- Ursul, spune un elev.

- Vulpea, altul.

- Iepurele, pisica, leul,etc. ceilalti.

Bula ridica si el māna:

- Doamna de muzica...

- Pai cum, mai tampitule, ce ti-a venit?.... de unde ai scos si prostia

asta?

- De la domnu' de desen, care a zis ca un an i-a trebuit pana a parlit-o.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Stela daca nu v-ati decis asupra locatiei am o prietena in Eforie Sud si are vila pe care o inchiriaza,este aproape de mare.O pot intreba daca are locuri libere si poti vedea cum arata pe net.Trimite-mi mp daca vrei sa-ti spun cum se cheama vila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ei da, sunteti voi dragute! Copiii seamana cu mine (de cand eram mica)! Ma uit in pozele din urma (nunta, sarcina 1, sarcina 2) si parca sunt din ce in ce mai... nici nu mai spun, ma duc sa mananc niste caise...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

... bau

m-am intalnit cu bubuuuu ... sunt sigura ca stiati, dar trebuia sa ma laud si eu personal ; e o frumusica si o simpatica... si saltareata ... noi am "pensionat" la masa ...am ajuns si tarziu ca pana am imbaiat si culcat copilul meu cel cu cordonul ombilical netaiat ...eram ca din intoarcerea mortilor vii , obositi, cu evenimente din ziua respectiva nu prea placute... ce sa mai, ca o floare am fost , cred ca am "impresionat-o" rau pe bubu ... n-am avut aparat foto la noi, asa ca nu am poze, dar a rezolvat bubu si avem totusi o poza drept dovada ca ne-am intalnit ... bubulinule, sper ca se tine baiatu de cuvant si ma "scoate" in poza fara burti, fara "slanuri" .... pfuuuu, mor de ciuda ca am uitat sa ii spun sa ma faca sa apar cu ochii verzi sau albastrii, sa sparg audienta ...
una peste alta, ma bucur tare ca am reusit sa ma intalnesc putin cu bubu , sper ca altadata sa ii dovedesc ca sunt "vie" si ma misc , e o draguta si o tinericaaaaa ....
alta parte buna a nuntii a fost ca "m-am intalnit" si eu mai mult cu sotul meu si am stat de sporovaiala (aproape sa ni se lipeasca tabliile scaunelor de fund, nu alta ), am stat atat fara sa ma misc, sa alerg, sa strig " ti-am zis ca nu e voie acolo..." ....
oooo, ce mult am scris ....back to party, ca acs se trezeste partenera de distractie

va pe toaaaateeee si pe puiuti, sper ca sunteti bine, si sper sa ma redresez si eu sa am mai mult timp de ciripeala

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

"Omul traieste mai putin de 100 de ani si isi face griji pentru 1000"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

cami, nu-s frunzele ce vezi tu...caci aici a venit iarna si frunzele-s de mult uscate si scuturate...posibil sa fie mustatile gradinarului ce se vede...nu stiu exact ca nu am vedere la popou

si acum...iete colo ...pentru toate intalnirile voastre de mamici ciripitoare si puiuti frumosi...ce m-as baga si eu

si un pup neaparat pentru cami, ce imi tot arata orasul copilariei mele...oare dalele alea ce imprejia o pauzasc rondourile de flori din Parcul Libertatii or fi tot cele de pe vreamea copilariei mele????

iete gata...capu'la fund...imi petrec barbatul ce pleaca la lucru si dupa care bag o cruce mare sa nu ne calce hotii si sa fie copilul dormicios...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liana, ce de complimenteee! asemenea, ti-am zis Are cu cine semana copilul vostru frumos

S-a trezit si bucalatul mamii, a mancat rapid un castron plin cu ciorbica a la grec si cu o aripioara de pui , in scaunul de masa , de cateva zile si-a revenit la programul lui si papa super in scaunel si tot din castronel Dimineata a mancat din castronul meu cu cereale o gramada de cheerios si apoi o banana mare
Mai nasol ca azi nu ne-am sincronizat...Stef s-a trezit la 3 si Vlad tocmai se culca la ora aia...

Mergi la inceput