Puiuti de Randunici 2008!! (283)
Raspunsuri - Pagina 5
Nicoleta spune:
Mimo , acuma ma stie tot Dc-ul de cat sunt de robusta
! Am uitat sa va spun ceva, tipul imbracat in Elvis avea o problema... la psihic... in afara de faptul ca era prea "prietenos", ne dadea indicatii despre cum sa il pozam... Nu mai scapam de el!!!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
mstela spune:
Hello hello
...si eu,o data cu soarele...M-a capiat vremea w-e-ul asta...dar sa ne tinem, ca dupa asa zile cica vine canicula din aia insuportabila
..
Sunt p'aci,suntem bine,dar eu cam nevorbareata
...atat m-am chinuit cu planul de mare ca tot nu am ajuns la niciun rezultat dupa goagaliri si goagaliri
...adik ne-am decis sa mergem joi,am vb de concediu la serv,dar nu am stabilit unde sa mergem
..
Adik plecand de la varianta Vama veche sau 2 mai, randunoiul imi vine cu varianta eforie,fiindca ar fi mai aproape de buc,mai ales ca Tea sta ca pe ace in masina si cam asa e..Numai ca in eforie e mai scump si eu am si criterii prestabilite peste care nu trec orice ar fi (baie proprie,curte,dist.nu prea mare de plaja)
...am sunat la cativa si cica toate locurile sunt rezervate...dar sigur s-ar sti azi maine cica,fiindca se mai renunta..asa ca maine iau la rand pensiunile si poate s-o gasi vreun loc pe undeva.eforie/2 mai/vama
...
Mimo,cu escapada la munte m-ai dat gata
...tanjesc si eu dupa un munte cu pretenii,cu gratarele,cu chitara,cu jocuri la cabana,atv-uri
..moamaa,poate voi avea si eu parte in vreo viata
...Brava
..Am vazut poze mamaa mamaa
..
Luny,am savurat in detaliu pozele voastre si tare mi-au placut
..Abia astept si eu...
Raluca,la Tea au trecut mama lor de muci dupa 10 zile abia...am tot dat cu vibrocil cateva zile,plus aspirat+ser,apoi am trecut la pivalone spray si sinupret...Mi s-a parut mie ca mai ales de la sinupret au trecut mucii..
Ariel,sunt alaturi de voi cu gandul si inima..Doamne ajuta sa treceti cu bine..incearca si la cercel ca stiu fetele ce stiu.
Am vazut toate pozicile...si m-am minunat.
Bubu,hai cu poze cu gene false...
Pup pe toata lumea,mai ales burticile.
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
cami33 spune:
Neata!![]()
M-a capiat we-ul asta
. Greu, frate, sa stai numai in casa cu un plod atomic
.
Dar rezultatul a fost bun, ca a invatat copilu' toate animalele din carticica, si acum aud numai "poc", "aca muuu", "mac-mac", "tacadac"(cotcodac), etc
Super pozele de la intalnirea brasoveana
. Am si eu poze de la intalnirea cu Cata-Tonic, dar nu le-am descarcat inca![]()
Nico, unde esti tu grasa, mama draga??? Chiar ajunsesem sa te cred
_
Cami, mami de
Maria Alexandra(02.05.2002) si de
Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
mimonix spune:
Ffff interesant 
Al patrulea cuplu de randunele calatoare care s-a intalnit week-endul asta :Tonic si Cami
E vara si umbla lumea 
Stela
Las' ca veti avea vreme buna la mare, sa vezi tu!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Si sa nu mai zic sa grasa de Nicoleta cee m-a pacalit si pe mine, ca de stiam ca-i asa "bine" nici nu ma mai intalneam cu ea sa ma pun eu intr-o lumina proasta
Si are asa o voce calma si prietenoasa...si gropite in obraji...si ochii aia cum ii stiti...asa ca n-o bagati in seama, face fitze ![]()
Si mai pleaca si la Viena un an Oricum, pe nenea Elvis cowboyul eu l-am cucerit, cu bricheta mea
Ca tot venea sa mi-o ceara si uita sa plece
Am observat ca in ultima vreme reprezint o atractie irezistibila pentru d-astia mai "dusi de acasa" asa...vorba aia nebun la nebun trage 
Si as vrea si eu sa stiu ce-a fost tuchismul ala mut de aseara
Si as mai vrea sa stiu cand e examenul ala al lui Gecko, nu cumva pe 14??? Ca freamata marjoreta mea de emotie 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
cami33 spune:
Mimo, parca 17
...sau 18???
_
Cami, mami de
Maria Alexandra(02.05.2002) si de
Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
gecko spune:
Sfinte Sisoie, voi ma omorati de inima
...optshpe bre, optshpe
...alotanase, se aude????????

Maia37 spune:
Ah,ma enerveaza ca de doua saptamani nu mai avem liniste zi de zi de dimineata pana seara izoleaza doi insi la blocul alaturat si nu mai termina o data cu galagia.Mai vreau si eu sa tin geamul deschis sa mai intre aer curat cand doarme Vlad si nu pot de galagie.
Mai ales ca zilele astea a fost putin mai racoare si nu mai bagam aerul cond.