Puiuti de Randunici 2008!! (283)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Bubule, vreau sa fac de ziua randunoiului un tort si mi-au placut doua retete pe bucataras dar nu stiu care e mai buna. Poate ma poti sfatui. Eu as alege intre Krem a la krem si Cheesecake cu ciocolata

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata, neata!
Stefu n-a mai vrut azi sa doarma mai mult de ora 8...asa ca bantuim pein casa...noroc cu randunoiul care dupa ce avenit de la gradi i-a dat lapticul, l-a schimbat, l-a spalat, l-a imbracat si l-a adus pe capul meu sa ma trezeasca

Ralu, multumesc mult Inca n-am pozele, si eu le astept cu nerabdare Sper sa le iau azi!

Luny, da am greturi de la bila . Mi-a fost rau de tot cand am ajuns acasa de la nunta...si pap mai de regim zilele astea...

Elara, nu stiu sa-ti zic de gene...pe mine ma face cumnata mea, care e make up artist profesional ce pompos suna...ea le comanda de la Paris si nu mai stiu de unde...daca vrei un machiaj ca lumea te poate face, dar nu e ieftin...Oricum, p emine ma tin genele si 4-5 zile, dar nu le suport eu mai mult de 2 zile ca incep sa ma scarpin la ochi

Ma duc sa termin treaba la bucatarie, am ganduri mari azi de curatenie...sa vad cate pot sa fac...mai revin!

Mergi la inceput

Ariel...nu vrei tu sa mergi la Stanciu?? eu, sincer iti zic, ca il rezolva pe Teo! Stiu ca e in concediu pana pe 15, si in prima zi cand vine la cabinet te duci la urgenta cu el sa-l consulte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Somnorica, asa e, trece. Bine ca ne avem unele pe altele sa ne amintim ca desi singure ......nu suntem totusi singure(le in aceasta situatie).
Ce filosoafa m-am facut ...
Eu am noroc ca fi-mea nu e prea des agitata si scartaita. Ea e vesela, vioaie, plina de energie, ma bucur ca e asa fiindca inseamna ca e un copil normal Pe ea nu ma pot enerva...doar asa....pe situatie...ca uneori tare as vrea sa am un ajutor si nu-l am.....Nu mi-l permit dar nici nu cred ca mi-ar placea, ca-s mofturoasa rau.
Mai primesc ajutor de la parinti si socrii dar numai cate putin...nu pot sta toata ziua cu mine si nici nu vin zilnic...Si acum cu nunta ai mei sunt si mai ocupati...
Oricum, tie sigur iti e si mai greu ca nu esti in Ro.
Dar cand iti mai vine sa plangi adu-ti aminte ca suntem mai multe aici care trecem prin aceleasi greutati.

Bubu, ms de raspuns. M-am edificat. Esti o norocoasa. O sa-mi faca si mie machiaj profi cea care o va machia pe sor-mea. Imi cere doar un mil. Mie mi se pare f ok pretul. Sor-mii fiindca e mireasa ii ia mai mult, vreo 100 euro parca. Asa am platit si eu cand am fost mireasa.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Ralu, amandoua sunt foarte bune, acum depinde de gust...fa din fiecare cate unul
Lui Sabin e bine ce-i dai, adica Zyrtecul, ii dai 5 zile...plus apa de mare si eventual vibrocil...eu le dau si panadol/nurofel pt. raceala, chiar daca nu fac febra, de 2 ori pe zi, adica seara si dimineata...vreo 2-3 zile.

Elara, e si normal sa-ti fie greu cu burtica sa te apleci mereu si mai ales sa fii singura cu o zvarluga asa mica!!!!

Mergi la inceput

Elara, pai cam asa sunt preturile, oricum tie iti ia super ieftin! si de ce nu-i ceri sa-ti puna si gene?

Mergi la inceput

Somnoricule, ce bunatate ai facut acolo? ciscake si ceva bezea deasupra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Raluca incearca si oscilococcinum pentru Sabin.
Somnorica e greu.
Elara-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Somnoricule, ce bunatate ai facut acolo? ciscake si ceva bezea deasupra?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Este o prajitura ce se face repede cu un bebe agatat de pantalon, care scartaie si cere sa fie ridicat sa vada si el. Dupa ce ajunge pe masa, lipit cu spatele de perete, se uita cateva clipe atent, dupa care vrea neaparat sa ma ajute la imprastiat crema uniform in tava.

Gata, scartaie. Va pup.

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata!
Am vazut tot, am citit tot
Mufarin vamaiot pletos cu mami bela si tati hlizit nonstop ,Bitza intre flori si Bubulinul mic cu obrajorii aia buflei cum citeste el , joaca fotbal si danseaza
Am citit dilema Nicoletei in legatura cu scoala lui Stefan..eu as cauta o gradinita de vara ,nemteasca, in Brasov...sigur sunt in zona...si l-as lasa acolo astea doua luni pana plecati, sigur prinde ceva...sau o freulein sa vina acasa o ora/zi...sa nu fie copilul chiar tabula rasa si apoi as incerca sa-l dau la scoala acolo...s-ar putea sa se acomodeze repede , cine stie? El e f istet dar e si sensibil, ca orice copil! Depinde cum il primesc/privesc ceilalti ...daca nu se integreaza, incerci o gradinita...si daca nu, asta e...Mai exista varianta sa il inveti tu acasa sa scrie , sa citeasca , sa socoteasca si sa scoti o adeverinta de la o scoala de undeva ca a facut clasa I-a...si cand vine intra direct in a doua, ce mare scofala? Nu era sora ta invatatoare undeva? Sau mi-a crapat mie neuronul? Oricum, merita sa incerci toate variantele si macar sa vina inapoi cu germana in dinti ca sigur o sa-i foloseasca mai departe Dar cel mai bine ar fi sa ramaneti acolo , cum iti spuneam
Ariel du-te la Cercel, cum te-a invatat Elara ...asta pt linistea ta, sa nu zici ca n-ai facut TOT ce puteai face! Oricum ceva nu-i in regula daca dupa atat timp inca face febra. Iar pe taica-tu lasa-l in pace cu fumatul ca nu faci decat sa te enervezi...numai atunci cand va considera EL INSUSI ca e cazul va avea motivatia necesara si se va opri. Indiferent de ce crezi tu sau altii ca e bine pentru el si cu siguranta ai/aveti dreptate...dar eu stiu, dupa atatia ani de fumat , ca e al naibii de greu...e parte din viata ta....iti place...tigarea iti tine companie, iti cunoaste suferintele, visele...e uneori unica bucurie....te defineste, te completeaza...ce aiurea trebuie sa sune pentru un nefumator, dar am vrut sa-ti intregesc tabloul ca sa stii cu ce te lupti Iar tigarea electronica e o mare abureala si mai e si scumpa pe deasupra, arunci banii aiurea garantat!
Elara abia astept sa-ti vad rochita si burtica
Hai ca mai e un pic si se incarca si pozele mele ...un minutel si gata! Pana atunci va spun ca in ciuda ploii si a aventurilor de ieri sambata am avut o zi frumoasa! Dimineata am petrecut-o cu Nicoleta&Co in tabara de copii Hymalaia din apropiere, Teo si Stefan au calarit, cei mici au sters masinile, au numarat pietrele si cate ar mai fi facut daca ar fi fost lasati (mai ales Vladutz). Dupa amiaza Teo a fost cu Mimu si au inchiriat ATVuri , s-au plimbat vreo ora peste dealuri, prin paduri...a fost Teo in extaz pentru ca a avut propriul ei ATV si a condus singura (desigur asta nu s-ar fi intamplat daca as fi fost de fata dar eu l-am pazit pe Vladutz !
Seara am vizitat niste prieteni care erau cazati in Predelut (extrem de frumos acolo) si am vazut si eu bebelusul botezat la Buzau cu ocazia asta, ca in Bucuresti nu ne putem intalni DEH...In rest (traziu in noapte)gratare, jocuri la cabana, seara cantece de munte cantate la chitara....Vladutz a dormit relativ bine de data asta, duminica pana la 9 ca de obicei...cred ca a inceput sa se obisnuiasca cu iesirile noastre
Va las acum sa savurati POZE

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput