Puiuti de Randunici 2008!! (283)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

39 !!! si ce noutate am: s-a jupuit limba!!! e ziua a 14 a de bolesnita...ca la carte! shit! shit! joi cand repetam analizele eu cer si ASLO, ca prea seamana a scarlatina asta! exact ca la carte limba aia! mai intai zmeura, apoi lucioasa si acum jupuita, de nici nu poate manca copilul. abia a lins niste lapte si bazaia:(( si caninul (gingia) tot mai umflat si albbbbb.....

dar a fost oarecum vesel. am cantat, am dansat, am strigat "cecelll" (marcel adica ), a zis "cacaii" (ochelarii), pipii ("copiii"), "apa ete", "lape ete" (lapte), bem bem, ala pipine (alex papa paine ), baie iamiiii (place baie )
mimo, , trancane piciulea meu de mi-a facut capul mareeeeeeeeee

tata tot cu buba, era in sevraj . facea ca leul in cusca ca vrea o tigaraaaa! si cica m-a condus la usa spitalului si l-am vazut cand am iesit pe poarta (pana atunci nu a avut curaj ) ca si-a aprins o tigara...mda, incorigibil!
zicea ca maine s-ar putea sa-l externeze...sa vedem....

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

BU-HU-HU!Nu mai e nimeni pe crenguta?Ma si eu atunci...Somn usor la plimbarete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Iaca v-am prins si eu din urma.
Multumesc mult pt urari si gandurile bune.
Nu mai stiu cine a intrebat de nume. Ne place numele Matei.

Ariel multa sanatate lui Teo si taticului tau.
Tare rau imi pare sa aud prin ce grozavii treci. Deja mi-a trecut mila de mine

Ieri dadeam apa la soareci ca eu "nu mai pooot" ..Sotul abia ce venise din delegatie cu o seara inainte (plecat de marti dim pana vineri seara). Si imaginati-va ce ma alearga Maria si in casa si in parculet... spalat (mergem direct la dus din crestet pana-n talpi, ca sigur are nisip si-n pampers ), ma spal si eu pe picioare ca atat pot cu ea langa mine, urmeaza imbracat, hranit, culcat si apoi spalat putin petele de noroi sau mancare pe rufe, pus la inmuiat sau la uscat pana le bag la masina/spalat vase ramase de dimineatza dar si de la pranz, eventual gatit ceva/adunat rufe/ calcat/ adunat jucarii imprastiate ca nu ma pot odihni cu adevarat in mediu dezordonat rau...Daca dupa asta apuc sa ma odihnesc si eu e zi mare!!!...Uneori le las balta pe toate si tot ma intind ...dar asta e rar...
Cand e treaza trebuie sa ma tin dupa ea in casa...pun lucruri la loc de prin sertare si dulapuri (am obosit sa ma plec..nu mai stiu ce pozitie sa gasesc mai usoara...)

Si...sambata era la sedinta de bloc, si l-a si sunat presedintele (de bloc, mai...) cu juma de ora inainte sa ii aminteasca.."Nu ati uitat, nu?" Sotul" nuuu, nuuu" ..De unde!!! Era ora 10.00 si noi dormeam de trosnea patul
Si dupa ce a plecat am luat-o de la capat singura ca de obicei cu spalat, schimbat hranit copil care a varsat ceaiul, apoi urla sa o dau jos din scaun cat eu stergeam dezastrul...apoi odata ce am "eliberat-o", cat eu clateam mopul la baie, a varsat toata ceapa dintr-o ladita in balcon si m-a gasit sotul plangand...de nervisi disperare ca ce ma fac eu mai tarziu cu burta si mai mare... Da' m-am racorit!

Bubu, de unde ai luat genele? Ca si eu as vrea pt nunta sor-mii dar vreau ceva natural, mici si discrete...doar cat sa mi le indeseasca putin dar sa fie greu sa ghiceasca cineva...Tot ce am vazut eu in Sir, ca doar acolo am ajuns, sunt niste chestii iefine (intre 4 si 8 lei), mult prea negre, din plastic, lungi, ca de papusa...Cred ca o sa dau o fuga la Mall daca vine mama cu mine, ca singura cu Maria nu m-as incumeta...(Eu stau la Lujerului, in spatele Sir-ului).

Am uitat sa intreb si de voi si de puisori in ultimul mesaj, dar intrebarea staruia in cap, si tare rau mi-a parut ca nu am avut timp sa scriu iar (ca intrebasem doar de gravidute), dar am citit mesajele voastre de dupa si m-am pus la curent cu tot.

Gata, ma duc la culcare ca ma cearta sotul. Si asa m-a boscorodit cand el s-a dus la nani si i-am zis ca eu mai stau.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

elara, pe mine ma apuca nu mila, ci groaza de mine! iar sunt agitata!!! nu sunt impacata cu febra asta mare a lui teo, care tine deja de 3 zile! si vad si limba aia acum...unde sa ma mai duc oameni buni???? la ce spital nu am fost? NU AM LINISTE!!! m-a linistit gandul ca a luat klacid si ca e bun si la o eventuala scarlatina, insa peste tot pe net citesc ca trebuie tratament cu penicilina injectabila, urmat de penicilina V si apoi de moldamin. el inca are ganglionii laterocervicali inflamati (ca la oreion aproape)...stiu ca persista inca ccc cateva saptamani.
dar febra asta de 39 de grade ma sperie! ma alarmeaza rau de tot.
ce teste sa-i mai fac? pe biletul de revenire de la dr de la babes scrie sa facem hemograma si mycoplasma. nimic de ASLO...
si mai citesc acum pe net ca eozinofilele alea care lui teo i-au iesit de mai mult de 4 ori mai mari, apar asa si la scarlatina!
ahhhh, ma apuca iar disperarea!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Of, biata de tine. Te inteleg. Prin ce treci tu e cosmar. Dar il vei depasi pana la urma.
Urmatorul pas e sa mergi la un medic si sa ii spui ca banuiesti scarlatina. Sau deja ai facut-o?
Daca vrei, te recomand eu lui Cercel, daca nu cumva ai fost si la el deja. Ii zic ca-mi esti verisoara. Astept raspunsul tau.
Edit: Te-as suna dar mi-e teama ca trezesc pe cineva. Daca vrei, suna-ma tu dupa ce vezi mesajul.

Te pup. Doamne, Ajuta!

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Ariel eu nu cred ca-i scarlatina caci daca ar fi fost e contagioasa si cred ca ar fi luat si familia .In ceea ce priveste limbuta eu cred ca-i din cauza antibioticului care-i foarte tare.Eu cred ca ar trebui mers la orl,nu stiu ma gandesc si eu ca ar fi bine asa.

Mergi la inceput

De ce cred ca-i din cauza medicamentului?Pentru ca eu cand am luat klacid aveam tot timpul gura amara si-mi venea sa" dreg vocea".D-ra orl care ma consulta se uita cu camera pe gat si mi-a spus ca aveam un eritem pe gat.A trecut dar mai greu.Febra asta persistenta cred ca-i de la o infectie si trebuie depistata de unde.Tare rau imi pare ca esti asa de suparata si treci prin problemele astea dar cel mai rau e incertitudinea cu care te confrunti.Imi cer scuze daca am gresit ,dar am simtit nevoia sa-mi zic si eu parerea si te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Neata

Cafea, capucino, ceai si o feliuta de quarktorte http://community.webshots.com/album/573494392aLcwcv .

Ariel, nu stiu ce sa zic. Tatal tau nu o sa te asculte, ca doar el este adult si stie mai bine. Si al meu tata este la fel. In urma cu vreo 7 ani a paralizat pe partea stanga, si-a revenit, insa doctorii i-au interzis sa fumeze. Se ascundea in baie, dadea drumul la ventilator, si cand il luam la rost, zicea ca mi se pare.

Elara, si pe mine ma apuca plansul cam la 2-3 zile. De dimineata pana la ora 18 sunt singura acasa cu o chestie scartzaitoare la care nu ii intrii in voie cu nimic. Faza nasoala este caploua aici, si nu il pot scoate in parc. asa ca, stam in casa si bocim. Oricum, cica este o faza care va trece, sper.

Eu nu am cu cine sa ma intalnesc si nici in ro nu voi ajunge prea curand. Gata, ma duc sa scartzai si eu un pic.

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
am vazut poze cu intalnirea de la munte, scumpi devalizatorii de masini! asteptr tura 2 de la Mimo!
Bubu, tu ai greturi, mami?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Neatza!!
M-am delectat cu poze de dimineata
Mufy e minunat ca de obicei!! Eu am cedat la poza cu borsul de peste, n-am mai rezistat, adica dupa ce ca a stat in apa, a dormit de-a rupt ( pe plaja chiar), s-a jucat in nisip, a facut curat pe plaja , a mai mancat si bors de peste. Pai nu-i corect frate, al meu e deci fitzosul-fitzosilor .
Am vazut si ochii albastri de la munte si iar m-am enervat , deci unii stau in scaunul de masina . Noroc ca era asa frumos la munte si copiii atat de dulci. Ce frumos ca v-ati intalnit!
Bubule, l-am vazutr pe Stef super preocupat, ce de treaba are si ce montaje frumoaee faci!!! Da cu neste poze de la nunta nu arunci si tu?!!
Naty, spor la mutat ca ai nevoie!!
Ariel , nu stiu ce sa spun de copilasi ca tare le mai tragi tu pe toate acum. Da de tigara electronica pot sa iti spun ca la noi zace pe undeva. Sotzul zice ca e o prostie ca nu merita banii, mai bine se lasa de fumat decat sa traga aburi de aia, ca cica pentru fumatorii adevarati e vax. Apropo, al meu e acum pe plasturi Nicorette de 2 saptamani, inca merge...sa vedem cat mai tine. Dar ne certam ca chiorii intruna, e super nervos, agitat, mananca tot timpul, noroc ca e uscat si are unde pune. Sper sa ii treaca cat mai repede nervii ca altfel il pun sa se apuce de fumat iar .
Lui Sabin ii curge nasul de ieri ca la robinet, in rest nu are febra, tot nu mananca nimic . Sa-i dau ceva oare ca dr nostru e in concediu??? Mie mi-a zis odata medicul ca daca nu are febra sa nu ii dau Panadol degeaba. Deci, doar picaturi? I-am mai dat niste Zyrtec aseara, dar in rest nu mai stiu???!!!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput