Puiuti de Randunici 2008!! (283)
Raspunsuri - Pagina 9
VALENTINA C spune:
Am vazut toate pozele: copii minunati, mamici frumoase si tinere...
Noi vineri vrem sa plecam la munte, pe la Polovragi, sa ne relaxam dupa un an de munca...Sa speram ca o sa fie vreme buna, sa nu se umfle vreun paraias...![]()
Valentina cu
Matei si
8+ cu Luca/ Mara
adriuta spune:
Valentina, distractie la maxim ca o meritati. Sa aveti timp fain si spirite pe masura. Cat despre cum o sa faci fata la 2... timpul le rezolva pe toate.
important e sa fim sanatosi. Sa treaca cat mai repede zilele si sa te vezi cu IUBITUL
tau joi.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
nicol_conte spune:
Sunt si eu p-aici, va citesc , am vazut poze si filmulete cu toata lumea, dar nu prea am dispozitie sa scriu...
O astept pe Ariel sa ne spuna ce i-au mai zis de la spital ca are bietul Teo...offf Doamne, cat chin pe copilasul asta in ultima vreme..ca sa nu mai zic si de mami lui...
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...
Nicoleta spune:
Muuult chiul, da, asa e! Cand am si eu timp, nu au altii
!
Mai stau nitel si ma duc la nani...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
bubu05 spune:
Lyvy, super pozele, foarte, foarte frumoase!
Vali, hai ca mai ai putin si iei baiatul acasa!! 
ramo_cata spune:
salutare..
am avut o zi plina..de dimineata am fost la dr cu andru ,am luat analizele ..sta f bine cu toate mai putin cu calciul,maine am sa-l trimit pe catalin cu rezulatul la dr de la craiova sa vedem ce zice si ea ..de ce nu stiu ca doar mananca lapte,branza,iaurt,cereale...in rest e bine l-am cantarit ,masurat si e f bine...apoi am fost la mami,l-am luat pe alex si am venit acasa..i-am dat sa pape lui andru si am vrut sa-l culc pe la ora 14 ,dar avea mancarici si nu s-a culcat ..pana la urma a adormit pe la ora 14.30 dar la ora 15.10 a fost in picioare..am gatit o fasole groasa,am fiert porumbi...apoi pe seara catalin a avut chef sa faca un gratarel ..mici,pulpite ardei gras copt si ciuperci...andru a servit cina langa gratarel in gradina la aer curat... ne-am simtit f bine..abia l-am culcat la ora 22 .45 frate zici ca are mancarici la poponeata...ar topai intr-una,s-ar juca non stop ,nu sta locului de loc..
mimo am vazut pozele...superbeeeeee ..iar duamna nico sa nu mai zici ca esti grasa ...arati f bine..mi-ati placut f mult toti...ultima poza cu papaciosi de covrigei e superba...
cami si pozele voastre mi-au placut...cea nud e bestiala...ma bucur ca au asa multe intalniri de randunici....
lyvy e superba domnisorica ta ..in costumasuld e baie e o dulce ,la fel si in rochita cea noua..mai si ce de dintushi aveti ..
am citit tot...nu mai pot sa scriu mare lucru doar ca ii doresc multa sanatate lui teo a lui ariel...si sper sa ne aduca vesti bune de la spital...
acum va las ...merg la nani...pe maine
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
aaa valentina am vorbit cu sora mea si imi cumpara ea cartile...oricum mersi ca te-ai oferit...
si distractie si plimbare placuta la polovragi
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ccris_ccris spune:
u all, randunici!
Mi-e tare dor de voi si de ciripelile noastre! Dar am ramas codasa rau de tot, sunt multe de facut intr-o zi si timpul zboara asa de iute! Suntem singurele acasica, doar cu bunica-mea, randunoiul vine miercuri, mai e un pic!
De cand Andreuta merge singurica, eu si bunica-mea facem cu randul sa ne tinem dupa ea. Bunica-mea e topita, ar sta tot timpul cu ea, dar e batrana si oboseste repede. Insa ma ajuta tare mult. Cat timp sta ea cu Andreea, mai fac si eu una alta prin casa. Azi am fost la dentist si le-am carat dupa mine, ca mi-a fost teama sa le las singure in casa.
Sunt in urma cu cititul, din ce-am spicuit in capitolele trecute, am vazut ca Naty are casa noua (s-o stapaniti sanatosi si sa va simtiti excelent in ea!), Zanuta a facut buba in frunte (pup sa treaca!), mai avem o randunica noua (bine ai venit!)!
Am citit si ultima pagina din capitolul asta si ii urez Valentinei vacanta placuta la Polovragi si lui Teutu de Ariel multa, multa sanatate si o
stransa lui Ariel sa treaca cu bine peste toate!
Gata, fug sa mai citesc un pic din urma.
Va pupez pe toate!
P.S. Va multumesc pentru aprecierile Andreutei!
ariel_7000 spune:
am ajuns iar la Babes, caci se umpluse tot de bubite, ganglionii laterocervicali i s-au umflat si mai tare, fatza i se umflase rau...si asta in decurs de 1 ora!
am avut noroc ca am dat de aceeasi dr de data trecuta, care ne tinea minte, l-a intors pe toate partile, l-a palpat, l-a gadilat, a zis clar ca nu este scarlatina, ca pare a fi viral. am intrebat-o de mononucleoza, a zis ca asa pare...a mai chemat 2 medici, la fel au zis, dar cel mai bine, ne asteapta maine dimineata sa facem un set nou de analize, sa le refacem pe cele de la bals, caci sunt "suspecte" (toata virusologia e negativa), ca facem si o coprocultura si sa vedem si pt alergie ...
i-a dat zyrtec, calciu gluconic, antitermice...
acum e plin de bube, din cap pana in picioare, nu are febra, e vesel, acum 10 minute tzopaia si canta pe aici...cu toate ca a adormit acum vreo 2 ore
mai avea dragul de el sa-mi zica ceva:)
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga