Puiuti de Randunici 2008!! (283)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Am luat-o de la coada la cap si am vazut pozici cu Iris scumpa, e o dulce si o frumoasa si o haioasa! Ce frumos era la Aqua magic!
Si am vazut si pe Luca, nazdravanul blondut de Cami, si prosopelul de campion si la nudul gol! Si pozite frumoase de la intalneala!
Am vazut si pozite de la munte, de la intalnirea lui Mimo cu Nicoleta, ff frumos, bravo!
Gata, fug la nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Arielu, ce-o mai fi si asta pe capul vostru?! Tinem pumnii sa-i dati de cap. Pup puiul mic si bolnavior sa se faca bine repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nu stiu cris ce este ...ma termina! cand ziceam si eu ca este bine a facut iar febra si azi bubitele alea! e plin iar, plin tot!
chiar ma intreba dr daca e alergic la vreun medicament (nurofen, panadol...), insa i-am dat de atatea ori si nu a avut nimic!
mi-e mila de el de nu mai pot! saracul, cum ma vede cu seringa cu medicamentul fuge mancand pamantul.
nici nu stiu ce sa-i dau sa-i protejez ficatul...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ariel, nu zic ca e neaparat mononucleoza dar..."puffy eyelids" reprezinta o caracteristica a bolii (aspect buhaiat/umflat al pleoapelor/fetei). Detectarea anticorpilor IgM in sange apare in a doua saptamana de boala dar, multi copii si 10% din adolescentii cu boala nu vor prezenta niciodata anticorpi.
Ce nu mai retin eu este daca Teo a fost sub antibiotic inainte de prima eruptie...caci totusi eruptia este legata de administrarea de antibiotic pentru "rosu'n gat".

In rest...sanatate si tie multa rabdare si putere...

PS. Fara a vedea bubele (nu ca as fi mare cunoscatoare in de'alde bubelor) eu am convingerea ca este ceva viral...care inafara de antitermice si rabdare nu necesita altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Neatza,
Am vazut pozici super din Ungaria, chiar am vrut si noi odata sa mergem in statiunea aia. Randunoiul a fost odata la un team building si i-a placut, chiar arata foarte bine si cred ca e super pentru copilasi.
Ariel, nu ma mai ajuta memoria , ca am sertarele pline , dar parca iti spusese Naty ca suspecteaza o mononucleoza. Bine macar ca nu se mai simte asa rau.
Bine ai revenit Cris.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Na, ca am uitat chiar de vecinica mea!!!. Super frumoase pozele, iar Bubu e un scump. Si mie mi-a placut poza de pe sezlong . Eu de ce n-am fost la intalnirea cu Tonic??!!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!
Raluca, ne-am intalnit dimineata cu Cata si stiam ca esti la job, de asta nu te-am sunat. Ce fac copiii? A inceput sa pape Sabin?
Ariel, sanatate multa puiutului si tie multa putere
Stelutz, Cris, mai puneti si voi niste pozici noi cu printesele

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Wow, ce frumusica s-a facut Irisuca!!!

Ariel daca doctorii nu stiu ce sa-ti mai spuna, eu nici atat...

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Maia,am dat PM.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput