Puiuti de Randunici 2008!! (283)
Raspunsuri - Pagina 11
blankar spune:
salutare!
am intrat sa ii spun lui Ariel sa aibe multa
rabdare si ca ii tinem pumnii

osafiebine!!!!!!!!
mimonix spune:
Neata!
Am vazut si eu poze cu Irisuca si mi-au placut rau 
O dulceata de fetita
, mami s-a injumatatit
si ce peisajeee minunate
Iar povestea lui Teo ma termina...cum ma sa nu se stie ce are de atat timp???
Ba cu febra, ba cu bube...si niciun doctor sa nu fie in stare sa puna un diagnostic
Ca eu stiam ca au alte "calitati" iar nepriceperea nu era chiar in fruntea listei 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mimonix spune:
Blankar ce face burtica ta? Tu in cate luni esti?
Valentina AMR 2 zile pana joi, hai ca nu mai e mult
si te dragalesti cu baiatul tau la munte, in vacanta , toata ziua! 
Stela,Bubu va provoc
In ce parcuri va plimbati dupa amiaza si la ce ora??? Aud?![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
blankar spune:
draga Mimo burtica face bine
e in continua miscare,Eric nici pe jumate
nu s-a miscat atat
azi ma duc la dr. sunt in sapt 31
am o burta imensa,m-am umplut de vergeturi
cu Eric nu am facut decat cateva pe sold
dar acum m-am umplut si pe burta
trec cu ceva vergeturile astea?
nu cred ca e ruptura de tesut nu?
va pupi
mimonix spune:
Ofof...vergeturile nu trec cu nimic absolut...si cred ca depinde de elasticitatea pielii fiecaruia si nicio crema din lume nu prea ajuta
Dar pentru moralul tau, baga creme de toate felurile pana nasti...poate mai salvezi ceva, sau macar stii ca ai facut tot ce se putea face 
Si ce vrei? Normal ca e miscacios, e in mediul lui acvatic si are cui semana cu aptitudini de inot
31 de saptamani
Acusica incepe o noua tura de nasteri, abia astept 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
poze
luny spune:
Neatza!
Muffy a pus ieri in parc o frana direct in cap, e julit pe frunte si pe nas
..si azi dimineata mi-a dat un cap in pomete de m-a luat ameteala...ma doare cand pun mana, sper sa nu fac vanataie sa zica lumea ca mi-a tras-o pomperul
noi dupa masa mergem tot in Tineretului, ne intalnim iar cu ursuletii, cine mai doreste, cine mai pofteste?...![]()
ariel nici mie nu-mi vine sa cred cum inca nu i s-a pus lui Teo un diagnostic...Doamne ajuta sa scapati odata de toate astea..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
clodute vroiam sa te intreb...ai facut ceva cu treaba aia? pe mess nu te mai vad![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Bine v-am reagsit!
A fost tare frumos la nunta,o nunta intima,la o manstire si apoi la o cabana in inima padurii!Am fost nasi de multe ori dar ca acum nu m-am simtit nicaieri...
A plouat mocaneste cam tot timpul ,dar tot frumos a fost
!
Acum am intrat in febra facutului de bagaj pt mare
,si va rog sa imi ziceti care ati fost cu avionul anul trecut cu copilu ce i-ati luat,ca mi-e groaza...eu obsinuita sa merg doar cu masina cu copii,acum cu avionul mi se pare tare greu de facut un bagaj
!Si ce medicamente??
Am vazut ca au fost Intalniri multe
,inca nu am vazut pozele dar vreau sa va zic ca Nico arata tare bine
,se alinta cand zice ca e grasa
!
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
raluca2107 spune:
Blankar, eu pot sa zic ca singura crema care m-a ajutat cat de cat (si am incercat cateva) a fost Mustela. Minuni nu face nici una, dar macar la asta am vazut o imbunatatire clara.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
raluca2107 spune:
Simo, nu stiu ce sa zic, ca eu merg in concedii cu catel si purcel. Eu una n-as pleca fara antitermice, un antibiotic cu spectru mai larg si ceva pentru burtica (Smecta, Enterol, Hidrasec..) si neaparat asigurare medicala
. In rest nu e nimic sa nu gasesti in orice farmacie civilizata.
Pampersi pentru cateva zile pana te dezmeticesti tu pe acolo si vezi de unde iei, ceva borcanele tot pentru 2-3 zile pana vezi care-i treaba cu mancarea, o cutie de laptic tot pe aceleasi considerente. Cam atat imi trece prin cap, dar ma mai gandesc.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor