Puiuti de Randunici 2008!! (283)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bravo Simo, sa-ti traiasca finii! Alta data cand mai vin eu prin zona sa nu mai pleci,da? Nu-ti face griji cu avionul ca e ca si cu masina...20 kgbagaj/cap om....aveti dreptul la 60 de kg in total , daca nu chiar 80 nu stiu daca SAM se pune ca persoana ca n-are loc. Plus bagaj de mana , hahaaaaa...le trantesti pe toate din masina pe carut si viceversa si gata...carutul lui SAM il lasi in usa avionului si te asteapta tot acolo, nu-l lasi la bagaje si nu se pune!
In avion sa ai musai niste apa sa-i dai copilului sa bea dupa decolare ca i se infunda urechile si nu stie sa inghita...cam atat! Un covrig, un pufulete Hai ca e scurt zborul, nu?
Lista de medicamente e la Blankar Sa speram ca a salvat-o ea undeva, ca era produsul unui brainstorming de valoare
Luny la ce ora va intalniti si unde...cine stie?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

acum ne-am intors de la noile analize. nu a mai facut febra deloc, insa bubitele au inceput sa conflueze in unele locuri si s-au transformat in pete mari, roz. dimineata avea fatza de parca era frecat cu o urzica, insa petele erau delimitate. cat am asteptat la dr sa ne vina randul se transformase intr-o masca roz-rosie, umflata. s-a speriat si dr si l-a bagat inaintea celorlalti copilasi. pe burta si pe spate la fel, bubitele erau pete acum. au mai venit alti 2 dr si inca 2 asistenti, nici nu mai stiu, ca erau vreo 10 pers acolo si toti au zis ca e clar, exanthem viral...dar la analize vom afla din cauza carui "animal" e asa...dr. a anulat prima foaie de trimitere si a scris alta, in care sa-i faca tot...tot ce se poate face ca sa depisteze. i-au facut si un antihsitaminic si parca si-a mai revenit fatza lui, nu mai era asa umflata.
se banuie si o alergie sau o reactie a ficatului la toxine, dar peste viroza asta...deci un cocktail de bolesnite...
diseara am primele rezultate, peste 2 zile exsudatul si peste 1 saptamana o alta analiza(vbr sau ceva de genul, nu am inteles ca plangea teo foarte tare).
am pus in album niste poze cu eruptia, facute dimineata si acum, la venire.
dr a mai zis ca i s-a inflamat si gatul rau fatza de aseara si ochii, care sunt "plansi" si are conjunctivele foarte rosii.
iar nu mai mananca nimic. abia a lins 120 ml de lapte, cred ca mai mult de sete...
aici sunt pozele:
http://community.webshots.com/album/573519768wHeYeY

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Vin si eu in Tineretului. Dar unde si la ce ora?

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hello hello...ne-am decis.
Am gasit in eforie sud la 150 m de plaja (cica),o vila interesanta...greu am gasit ca erau deja ocupate toate vilele/pensiunile...un pic greu va fi ca va trebui sa traversam tot timpul drumul european de la mare la vila,dar asta e...sper doar ca Omu' sa fie serios si sa ne pastreze rezervarea,conditiile sa fie ca in poze,vremea sa stea locului,Tea sa fie sanatoasa si noi pe langa ea sa ne simtim bine,ca nu am mai fost de 2 ani la mare...So,tineti pumnii..Am ales sa o luam si pe socrela cu noi,in primul rand ca ma simt datoare mult fata de ea ca sta cu Tea,apoi ca nu prea iese fiind divortata,apoi ca vom putea sa ne plimbarim si noi in 2...ne va lipsi insa intimitatea,dar asta e,nu le putem avea pe toate.
Cuscra,ma bucur ca v-ati distrat la nasit si a fost superbbb!Da-ne niste poze,macar pe mail,pls.
Cami,pozici mai noi decat cele pe care le-am pus acum cateva zile,nu am..O sa facem la mare.
Mimo,in principiu ne e mai la indemana in parc la obor,dupa 19.00,dar mi-ar placea sa va intalnesc.Pe la ce ore veti fi voi afara si unde?Ca daca vine randunoiul mai repede il iau in ior...maine oricum nu vom putea ca va trebui sa impachetam casa.
Am vazut Irisuca plimbareata,care seamana din ce in ce mai mult cu mami..
Ariel,Doamne ajuta sa treaca bolesnitele.Uofff
Si ce aud,mai e putintel si bagam agitatele pt Ana,Marc si celelalte noutati?

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo, kya pai dupa 5,30-6 asa..noi intram pe la Cafeneaua actorilor dar ne plimbam prin zona, astept sa vad ce zice si Ursulica.
ariel tare curioasa sunt sa vad ce spun analizele...macar sa scape puiul odata de bestia de virus!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

gecko, da, e banuita porcaria asta,mai ales ca e de durata...insa dr zicea ca e ciudat ca nu are splina sau ficatul marit.
am cautat intr-un tratat de virusologie, mi se face rau cate bolesnite sunt cu aceleasi simptome...
oricum, o sa-i faca toate analizele, toti anticorpii, toti carcaiasii.
noroc ca azi nu i s-a mai "blocat" sangele si au putut sa-i recolteze mai multe eprubete. de data asta a facut analizele in spital, nu la clinica si d-aia vin rezultatele asa repede. cum le-au recoltat au si fugit cu ele la prelucrat.
in spital nu ne-au oprit, ca au zis ca la cat de slabit este sigur culege alta porcarie de acolo.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

Buna ziua, randunici!

Am intrat special sa o pe Ariel! O SA FIE BINE!!! eu deja vad raza de soare cum vine. Intr-adevar e groaznic ce vi se intampla, dar tu esti tare si teo si asa cu bubitele alea este un scump!!!

un mic sfat: eu una as incerca sa nu-i mai ofer nimik de mancare ce ar contine posibili alergeni. incearca sa-l tii putin si pe regim. Probabil organismul lui deja este prea incercat si s-ar putea sa aiba si reactii alergice la ce nu a avut inainte. mie sincer bubitele si umflaturile imi suna a alergie.

Numai bine va doresc, MULTA SANATATE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sa vedem acum daca mai nimeresc intrarea de la Cafeneaua Actorilor... Pot sa parchez in fata la Palatul Copiilor? Off, tare incurcat mi se mai pare Tineretului

Stela sa va fie cu noroc rezervarea, si sa iasa vacanta asa cum vreti voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Sa vedem acum daca mai nimeresc intrarea de la Cafeneaua Actorilor... Pot sa parchez in fata la Palatul Copiilor? Off, tare incurcat mi se mai pare Tineretului

Stela sa va fie cu noroc rezervarea, si sa iasa vacanta asa cum vreti voi!

pai nu urca dealul la Palat...parcheaza jos exact la baza dealului, pe Tineretului..daca intelegi ce-ti zic..e intrare acolo si da exact la cafenea..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ariel,of,dea Domnul sa treaca,saracutul Teo mititelDoamne,cate tulpini de bolesnite exista in imputiciunea asta de oras.
Iris m-a dat pe spate cu costumasul ei de baie...cat e de mumos...si ce parcuri de distractie super!!!!Vleau si eu!!

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput