Puiuti de Randunici 2008!! (283)
Raspunsuri - Pagina 13
Kya spune:
Nu stiam ca e intrare si jos acolo, la baza dealului. Hai ca vad cum nimeresc. Te-as suna dar nu mai am nr tau de telefon. Esti pe mess?
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Vecinik
...stiu ca masina ta e micuta,dar totusi intreb daca tu crezi ca am intra si noi 2?
Desi,nu putem renunta la carucior ca ar insemna sa o car mai mult in brate
...ce crezi?
Asta pentru ca tocmai l-am sunat pe Geo si e la Bv si va veni dupa 19.00 si nu stiu ce timp va mai fi sa ajungem...
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
Nicoleta spune:
Salut.
Am facut rezervare la mare, cam in aceeasi perioada ca Bubu, (23-1) la hotel Riu Evrika (au plaja mai faina cica, am fost acum 2 ani tot acolo, cu samburelul in burtica) (mai la N de voi putin), ce zici, ne vedem? ![]()
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
ariel_7000 spune:
i-au disparut petele alea, au ramas doar bubitele...si a adormit. o sa ii fac si niste teste alergologice, ca nu-mi suna bine.
ne primiti si pe noi la intalneala?
heyyyyy, nu fugiti acum! am glumit
...fac si eu haz de necaz, ca singurele noastre iesiri sunt la spital si inapoi
. ma intreb oare cati dintre taximetristii care ne-au plimbat vor rezista si cati vor boli?
ma si mir ca ne-au luat toti, ca le-am zis inainte ca suntem "suspecti"...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
mimonix spune:
Si daca e in Tineretului sper ca apare si Bubu
Alo, Bubu, se aude???? Eu sigur n-ajung la 6 , mai degraba pe la 7...dar va sun cand ajung, daca ajung 

Ariele nici nu mai am cuvinte, nu stiu ce sa-ti mai zic...ma intreb doar DE UNDE? Ca parca era la tara cand la pocnit , saracutul
Hai pupa baiatul si sa speram ca-i doar o alergie si ca maine e ca nou 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
mstela spune:
Ariel
din nou mami trista...si eu sper sa fie totusi o alergie..
Mimo,daca apari in tineretului ne gasesti si pe noi ca ne ia vecinik.
Asa ca ia si nan-ul daca il mai ai disponibil.
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
ariel_7000 spune:
mimo, el era la tara cand i-a aparut eruptia, insa contaminarea a fost inainte cu aprox 10-14 zile. intre timp s-a incubat bestia...momentul infestarii coincide cu ziua aia idioata in care am fost sa-i fac vaccinul (infarix-ul). si acum am in urechi pe dr de la cabinetul de langa cand a iesit pe hol si i-a zis uneia:"hai mami, inauntru cu pustoaica, sa vedem bubitele"
...in secunda 2 am fugit afara, dar se pare ca prea tarziu...
alergie simpla nu e, asta e clar. e posibil sa fie alergie peste viroza sau ce animal este...insa nu imi dau seama la ce??? la nurofen? la paracetamol? la klacid? (dar pe asta l-am terminat de sambata seara...si eruptia i-a aparut ieri...)iar azi nu a mancat si baut nimic inainte de analize, ca sa ii iasa exsudatul corect. aseara a mancat iaurt, ieri la pranz piure de legume fara nimic in el...ultima doza de nurofen a luat-o aseara, la 21, ca avea 38 febra...dar de ce abia azi la 11 a facut petele alea si i s-a facut fatza asa?
nu stiu...din ce citesc pe net, prin tratatele alea de buboaie, toate seamana intre ele, toate au aceleasi simptome...cel mai sigur aflu la analize, insa mai sunt unele "aratari" la care nu se fac analize la noi...ufffffffffffffff.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
luny spune:
Mimo, noi aseara am stat pana la 9 cu Ursuletii, a trecut asa repede timpul ca nu a, stiut cand s-a facut ora aia!
si azi vrem sa stam la fel, pana cedeaza Mufa!![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:

ariel off am vazut pozele cu teo...saracutul e plin de bubite
si sper sa fie bine cat mai repede si sa scapati de probleme cat mai repede...tatal tau ce mai face?e bine?
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
ariel cu mare drag va asteptam in parc, daca zici ca nu sunteti contagiosi!![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!