Puiuti de Randunici 2008!! (283)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

luny, nu mai zic nimic ! habar n-am...ma mir doar ca EU, care sunt burete absorbant de bolesnite nu am nimic?!? si uite asa ma gandesc la roseola , ca aia "nu se simte" la adulti...sau cine stie...ceva ce am avut poate? nu stiu!!! asa ca stam cuminti in casa si ne rontaim nervii unii altora

ramo, tata abia a ajuns acasa. se simte foarte bine, l-a felicitat si dr pt refacerea rapida, a zis sa nu-si faca ganduri rele ca nu are de ce. trebuie sa mearga zilnic la pansat/schimbat/curatat, iar rezultatul la biopsie peste 2 sapt.
m-a sunat si se simtea ca este bine, ca deja a inceput sa ma taca taca la cap si sa ma irite . tara arde si el se piaptana. ma intreba daca il las pe teo la tara vineri ....ce sa mai zic? nimic, doar ca e spre vindecare daca a redevenit sacaitor . ahhh, ce dor mi-a fost de el asa enervant!
abia astept sa ma enerveze si teo! iubesc oamenii enervanti acum!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetele!

Am pus sa fierb niste rasol de manzat...si fierbe atat de greu...pana diseara sper sa fie gata ciorbica si mancarea mea
N-am apucat sa citesc tot, dimineata am fost super lenesi, ne-am trezit la 11 , apoi am fost la piata si putin la plimbare...

Mimo, azi nu pot sa ies...m-a invitat randunoiul la restaurant si trebuie sa-mi fac baita, sa-mi fac parul, sa-mi fac unghiile Vine soacra-mea si iese cu copiii si sta cu ei pana ne intoarcem noi...
Dar promit ca ne vedem curand!!!

Luny, imi pare rau de Muful busit..sper sa-i treaca repede!

Simo, sa va fie de bine naseala, sa va traiasca finii si sa pui poze

Eu inca n-am poze, sa nu-mi cereti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Salut.

Am facut rezervare la mare, cam in aceeasi perioada ca Bubu, (23-1) la hotel Riu Evrika (au plaja mai faina cica, am fost acum 2 ani tot acolo, cu samburelul in burtica) (mai la N de voi putin), ce zici, ne vedem?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Nico, pai noi avem din 30aug pana pe 6 sept...dar poate reusim sa ne vedem la amiaza .Aaa, acum am vazut ca mai e si 31, ca e luna mai lunga E tot in Nesebar? ca eu habar n-am...sa-mi lasi telefonul tau si ne dam sms, ai roaming?

Aoleuuuu, 3 mil mi-a venit roamingul de pe croaziera plus vreo 4 al randunoiului

Ariel, l-am vazut pe Teo, ii mananc genele scumpe de dulcic ce e! da Doamne sa descopere mai repede ce e cu bubitele alea...saracutul de el, e plin!! Te cred ca esti agitata rau, dar o sa fie bine!!

Mergi la inceput

Bai, ce ma ofticati ca iar o puneti de intalneala si sunteti multe si eu iar nu pot sa vin

Noi la 8 jumate trebuie sa plecam la restaurant, ca la 9 avem rezervare...iar astia mici se trezesc pe la 6 si ceva, pana papa, pana ii pregatesc, pe la 7 jumate am iesi afara...si chiar nu am timp!!!
Uratelor!

Sac, ne ducem la un restaurant medieval, nu mai stiu cum ii zice si nu au tacamuri si mancam cu mainile O sa fac poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

aaa, Bubulino, sunteti romanticosi, bravo voua! sa faci poze sa vedem medievalul!
Mufa s-a culcat...al doilea somn pe ziua de azi, si ieri la fel a facut..se face iar bebe mic???

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Heloooo,

multumesc, multumesc , fetele toate.

Stela, am vazut-o si pe frumusica ta, ce mare s-a facut !!!

Mai vreau s vad pozici, sunt asa de ramasa in urma, cine imi da link-uri??

Mimo,cum adica m-am injumatatit?????

Ariele, of mai mami cat mai boliti, hai ca o sa treaca si asta!!Sunt curioasa care e diagnosticul final!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

De abia astept sa ne vedem diseara.

Vlad s-a trezit la 11 si la 13 s-a culcat la loc si doarme si acum .

Nu pot sa credddd

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bubule, eu retinusem ca tot cam pe-acolo... pai cand noi ne grabim cu bagajele, voi abia le desfaceti... Nu stiu daca reusim sa ne vedem, dar... mai vedem. Iti dau mobilul meu pe PM, desi e si la randunici. Petrecere medievala diseara!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Nico, pai pe 30 la amiaza ne vedem sigur si chiar 31 dimineata

Stefu meu face misto de mine L-am dus la somnla ora 3 si peste juma de ora am intrat sa-i iau bibele si sa-l verific si pac, se ridica in picioare si incepe hlizeala . Il culc la loc, plec...si acum un sfert de ora intru iar, pac, iar in picioare si ce credeti ca facuse...varsase laptele din bibe pe saltea, cearceaful era de mult scos si aruncat din pat...pe peretii patului numai lapte, boby-ul lui fleasca si lipicios si lui ii ardea de vorba ...l-am luat, i-am facut dus, l-am schimbat...spala patul, schimba cearceaful si acum l-am pus la loc la culcare dar cu cana cu apa, aia din care nu curge Vad ca vocifereaza, dar poate adoarme

Ursulico, ce de somn si pe voi

Aa, va multumesc pt. urarile romanticoase

Manzatul cred ca e bou de-a binele...inca n-a fiert....de 2 ore jumate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ursulico, si Mufa doarme, si acum a cazut si ta-su..sper sa plecam la 6!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput