Puiuti de Randunici 2008!! (283)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

mah Ariele, ce ai darling????

Si nu stiu, am vazut bine??????????Simo, esti gravidutza?????

Mai e cineva inafara de cele pe care le stiu deja, adica : Ursu, Sovi, Blanka si Simo ???????

Astept raspunsuri.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

bing bang, ma duc sa caut ceva de cetit, taratatata ta ta....

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, cu ce hranesti copilul ca, dupa ce ca arata asa de bine, este si intr-o continua miscare!! Daca ar fi mai static ar avea 13-14 pe putin!! Da-mi si mie reteta!!

Of, a inceput sa planga in somn (l-am linistit), geme saracul... Crapa-i-ar gingiile odata, in dreptul maselelor!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Simonette, Simo, Clodute, Blanka, Elara, Vali, Sovi, Ursuleata. Clar, Lyvy?

Mergi la inceput

Ma intreb de ce ne ocoleste Simonette... Fara sa vreau, cand am dat la Subiecte active, am vazut ca la alte subiecte scrie, aici nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Tam,tam,tamtannaaa!Vlad al meu manca-l-ar mami pe el mi-a zis ma-mi,ma-mi,ma-mi in seara asta de bucurie caci tare mi-am dorit sa-l aud cum ma striga !El imi spunea tzatzi

Mergi la inceput

Nico, merci, wow cate gravidutze!!

Nu pot sa dorm.

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Ma citesc maine ca acum dorm pe mineNoapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am ras in hohote de David si Tarzan cel Batran super tare baietii!!

Imi pare rau de tot de Ariel, of, mai mami...

Acum 20 de minute ne-am intors, a fost f. frumos, o s ava pun cateva poze maine...frate, dar mancau medievalii astia . Excalibur se numeste carciuma si ne-am dres la sfarsit si cu cate o inghetata ...colebil, mezym, triferment scrie pe mine

Simo, apropo de avion, niste jucarele noi sa-i iei lui Sam, ceva ce-l pasioneaza, sa nu se plictiseasca si rontaieli...

Maia, felicitari, bravo, bravo pt. ma-mi!!!!

Asta e pt. intalneala voastra, astept sa va vad mumoase in poze

Eu am limbarita, ca nu pot sa ma culc la ora asta, trebuie sa mai stau drepti macar o ora, ca altfel mi se face rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Sculareaaaaaaaa,tineretze!
Luati de aici si cocotzatzi-va la ciripeala:

Si daca tot a inceput Mimo cu impresiile despre intalneala si atat mi-a laudat-o pe Tea...ieri chiar a fost o scumpa Tea...a si papat in parc,ceea ce nu am mai experimentat niciodata,bineinteles,dupa ce am ametit alergand cu lta dupa ea,iar castronul era urmarit cu interes de Vladut-ursulet care tot isi vara si el lta in castron...Ursuletul e un delicios,nu refuza nimic de papa,atat de frumusel,mami lui o tinerik draguta pe care nu am recunoscut-o fiindca e super slaba,asta cu tot cu bebeloi2.Mufarinul-ecologistul era mortal cum strangea el gunoaiele si le baga la cos...Zana e si ea o draguta...la fel ca mami ei....a fost f cuminte in masina,pe cand Tea cam facea scandal,iar Sanzi incerca s-o linisteasca..Ma bucur ca am revazut-o pe Mimo si l-am cunoscut pe Vladut-cel-atomic ce a cam suparat-o pe mami fiindca nu avea stare...el era in cercetare permanenta.In concluzie,a fost super,tare mi-a placut iesirea si mai vreau curand..Si astept si ceilalti puiuti.Si pozeeee..

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput