Puiuti de Randunici 2008!! (283)
Raspunsuri - Pagina 17
lyvy spune:
mah Ariele, ce ai darling????
Si nu stiu, am vazut bine??????????

Simo, esti gravidutza?????
Mai e cineva inafara de cele pe care le stiu deja, adica : Ursu, Sovi, Blanka si Simo ???????
Astept raspunsuri.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
bing bang, ma duc sa caut ceva de cetit, taratatata ta ta....

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
Nicoleta spune:
Mimo, cu ce hranesti copilul ca, dupa ce ca arata asa de bine, este si intr-o continua miscare!! Daca ar fi mai static ar avea 13-14 pe putin!! Da-mi si mie reteta!!
Of, a inceput sa planga in somn (l-am linistit), geme saracul... Crapa-i-ar gingiile odata, in dreptul maselelor!! 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Simonette, Simo, Clodute, Blanka, Elara, Vali, Sovi, Ursuleata. Clar, Lyvy? 
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Ma intreb de ce ne ocoleste Simonette... Fara sa vreau, cand am dat la Subiecte active, am vazut ca la alte subiecte scrie, aici nu... ![]()
si a lui Matei 
Maia37 spune:
Tam,tam,tamtannaaa!![]()

Vlad al meu manca-l-ar mami pe el mi-a zis ma-mi,ma-mi,ma-mi in seara asta
de bucurie caci tare mi-am dorit sa-l aud cum ma striga !El imi spunea tzatzi![]()
lyvy spune:
Nico
, merci, wow cate gravidutze!!
Nu pot sa dorm.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
bubu05 spune:
Am ras in hohote de David si Tarzan cel Batran
super tare baietii!!
Imi pare rau de tot de Ariel, of, mai mami...
Acum 20 de minute ne-am intors, a fost f. frumos, o s ava pun cateva poze maine...frate, dar mancau medievalii astia
. Excalibur se numeste carciuma si ne-am dres la sfarsit si cu cate o inghetata
...colebil, mezym, triferment scrie pe mine 
Simo, apropo de avion, niste jucarele noi sa-i iei lui Sam, ceva ce-l pasioneaza, sa nu se plictiseasca si rontaieli...
Maia, felicitari, bravo, bravo pt. ma-mi!!!!
Asta e pt. intalneala voastra, astept sa va vad mumoase in poze ![]()
Eu am limbarita, ca nu pot sa ma culc la ora asta, trebuie sa mai stau drepti macar o ora, ca altfel mi se face rau ![]()
mstela spune:
Sculareaaaaaaaa,tineretze!
Luati de aici si cocotzatzi-va la ciripeala:

Si daca tot a inceput Mimo cu impresiile despre intalneala si atat mi-a laudat-o pe Tea
...ieri chiar a fost o scumpa Tea
...a si papat in parc,ceea ce nu am mai experimentat niciodata,bineinteles,dupa ce am ametit alergand cu lta dupa ea
,iar castronul era urmarit cu interes de Vladut-ursulet care tot isi vara si el lta in castron
...Ursuletul e un delicios,nu refuza nimic de papa,atat de frumusel,mami lui o tinerik draguta pe care nu am recunoscut-o fiindca e super slaba,asta cu tot cu bebeloi2
.Mufarinul-ecologistul era mortal cum strangea el gunoaiele si le baga la cos
...Zana e si ea o draguta...la fel ca mami ei....a fost f cuminte in masina,pe cand Tea cam facea scandal,iar Sanzi incerca s-o linisteasca
..Ma bucur ca am revazut-o pe Mimo si l-am cunoscut pe Vladut-cel-atomic ce a cam suparat-o pe mami fiindca nu avea stare...el era in cercetare permanenta
.In concluzie,a fost super,tare mi-a placut iesirea si mai vreau curand..Si astept si ceilalti puiuti.Si pozeeee..
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

citesc maine ca acum dorm pe mine