Puiuti de Randunici 2008!! (283)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Neatza!
Stela, multam de cafea
Mufarinul s-a trezit cu februta, un 38,5 si o kk moale..sper sa nu fie nimic, doar vreo alta masea..i-am dat panadol, dar pare cam moale..
Frumos la intalneala aseara, am ajuns la 10 fara un pic acasa..ce a fost acolo, cand s-au pus pe papat, nu va pot descrie..care de unde apuca, aparea o lingurita, hop si 2-3 ciocuri deschise la prindere! Vlad-ursulet rulzzzzzzzzzzz la capitolul mancat, papa orice, intr-una, si plimba non stop o lingurita, just in case..in rest, joaca, alergatura, chiraieli, ras, frumos!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

neata!

am fost la control ieri,totul e in regula
Marc e cu capul in jos,e in grafic si in continua
miscare
Ariel sanatate multa,m-am gandit la voi!
ce fain de voi ca va puteti intalni,ceva poze?

Blanka,mami de Eric si 31+ cu Marc
http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata
In primul rand felicitari Vladutz de Maia pentru Ma-Mi-ma-mi O Doamne ce ti-e si cu baietii astia, pana reusesc ei sa-si invarta limba si sa spuna ceva
Bine ca unii fac exceptie clar Ursuletul de exemplu, zice pa! si papa! si apte! si cine stie cate o mai zice si nu stim noi Iar faptul ca le prieste societatea e clar demonstrat (chiar daca ei nu par sociabili inca)Aseara cand am plecat, mi-a varat Vladutz un biscuite in gura si mi-a zis "papa" .Deci vorba lui Luny, Ursuletul rulz
Blankar tine-o tot asa , Marc o sa fie un cuminte !
Nicoleta ce sa pape mami Vladutz? Papa destul de greu, cum ziceam e tare mofturos, aseara a fost singurul care n-a mancat nimic si nici n-a poftit de la nimeni, ba mai mult ii tot punea capacul la borcanul de iaurt Ursuletului si d-aia l-a suparat...dar nu ma las!
Iaca programul de masa:
9-10 dimineata lapte La Dorna cu o lta de miere (100-max 200 ml)
11-11,30 o banana+o piersica+ 60 g de br de vaci
14- 2 iaurturi cu fructe Humana sau 1 iaurt si 1 budinca ...mananca asa si nu masa de pranz normala pentru ca e obosit si incalzit si n-ar manca nimic cu carne si legume la ora aia (oricum nu-i plac)
17-18 masa de legume cu carne...maxim 200 g de piure de cartofi cu peste, ficat sau carne de vita...supa de pui sau spanac!
21,30 gris cu lapte sau biscuiti cu lapte (100 g) si lapte La Dorna la culcare (200 ml pe care ii bea mai mult pacalit, dupa ce adoarme, in somn)
Cam asta e schema, plus ce mai rontaie in parc: covrigei, grisine, pufuleti...dar astea mai mult le arunca pe jos, le inghesuie prin carut ....nu stiu exact ce firimituri ii intra si pe gat
Apa bea vreo 300 de ml/zi, numai in parc!
Luny tin pumnii sa nu fie nimic altceva ,decat vreo masea!
Hai ca am tot uitat si tot editez
Bubu sa-ti fie de bine distractia
Ariel sper ca traiti si inca bine

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata!

Acum ne-am trezit si noi.

Foarte dragut la intalnire, copii 100% energie, parintii cei mai tari!

Nu mai pot sa scriu ca e Zana calare pe mine si pe calculator. Descarc acus si pozele.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

da , buna,....
noi avem febra ,scaun moale si rezultatul =enterocolita.

nu am citit nimic , am intrat doar sa va spun ca am prezis ca mai intru cind face copilu febra si iotema-s

va pup si sper sa va gasesc cu bine

am citit ultima pagina Luny sper sa fie de la dinti ,

Mergi la inceput

Incepand de aici... poze de ieri

Mimo daca ti-e dor de vremurile alea cand ne intalneam si stateau cuminiti in carut, vezi ca primele poze de acolo sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Kya multumesc Puteai pe alea de dat la ziar sa le pastrezi , dar asta e...ma supun criticilor, imi asum responsabilitatea Bucurati-va macar ca mi-a distrus jumatate de pachet pana am ajuns la masina O gura de aer in plus
Ceva ciudat se intampla cu pozele in ultima vreme ...nu le pot vedea pe toate, unele pur si simplu nu se incarca La fel vi se intampla si voua sau numai mie? Ca daca e de la webshots e una, dar daca am eu ceva la calc poate pot rezolva
Butucica insanatosire grabnica Andreiului

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Kya multumesc Puteai pe alea de dat la ziar sa le pastrezi ,

gata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Kya multumesc Puteai pe alea de dat la ziar sa le pastrezi ,

gata...

hmmm, asta e cenzura...eu nu sunt de acord...si iote pentru voi toate

Mergi la inceput