Puiuti de Randunici 2008!! (283)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

hai, nu mai sta dupa canapea si nici nu te mai da rapusa de treburi...spune tot...cum e casa? cum e patu'? cum e Iulia in camera ei? baga repede ca de nu venim calare pe tine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Kya M-am uitat si la cele de anul trecut: o tempora, o mores!
Gecko ai vazut ceva? Treci imediat inapoi la ceasloavele tale! AMR 2!
Naty ai cumva net nou in casa noua????
Eu o astept pe VIO la taclale! Aceasta a fost o somatie!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gbutucica

da , buna,....
noi avem febra ,scaun moale si rezultatul =enterocolita.

nu am citit nimic , am intrat doar sa va spun ca am prezis ca mai intru cind face copilu febra si iotema-s

va pup si sper sa va gasesc cu bine

am citit ultima pagina Luny sper sa fie de la dinti ,

nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu, sanatate muldovianului si tu mai hai pe la noi si spune cum ii e la gradi??? are gacica, a batut pe vre-o unul...vrem sa stim tot..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Kya M-am uitat si la cele de anul trecut: o tempora, o mores!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

legat de o tempora...anul trecut...Patrick 1-2-3 luni...faceam dus cat el dormea. Tineam usa deschisa intre baie si dormitor si bagam viteza la sapunit. Pe la 6-7 luni (dupa ce a inceput sa stea in fund) il puneam cu scaunul de masa in baie, ii dadeam de lucru 1100 de jucarii si bagam sapuneala in viteza.
Acum am copchil mare, il las in grija lu' tac'su si ma bag la dus. Usa de la baie ce da inspre hol o las inchisa, usa de la baie ce da spre dormitor o uit usor intredeschisa. Bag sapun, apa curge siroaie pe mine...la un moment dat simt un curent de aer rece in cabina dusului. Ma gandesc ca imi face barbatul controlul (ca in vreme tineretii), continui sa ma sapunesc cu ochii inchisi si dau de zor din gura "la barbat". El nu zice nimic, eu reusesc sa ma clatesc, deschid ochii si...surpriza...barbatul nu-i in baie. Stau o secunda cugetatoare si ma trezeste realitatea...ceva mic, langa genunchiul meu, tot comenta la stropii de apa ce ii cadeau in cap DINGA DINGA DINGA...o tempora...

PS Sa nu ma puneti sa fac capitol nou ca streagul ma asteapta de ma prinde barbatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sa va fie de bine intalnirea!!!

Mimo, pai mananca enorm Vladut! Stefan avea 12 kg la 2 ani (nu ca ar fi etalon, no way!), deci baiatul tau este foaarte biiine! Receptionat???

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Gecko ai vazut ceva? Treci imediat inapoi la ceasloavele tale! AMR 2!

poze

AMR 2 jumate

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Gecko mi-l si imaginez pe bursuc ding-ding cum il stropea dusul 2 jumate, 2 jumate....bine, fie ca tine!
Nicoleta pai treaba mea nu e ca e slab,problema e ca e sclifosit si nu-s obisnuita eu cu asta El s-a nascut maricel (3,600 kg) si a luat muuult in greutate in primele luni (avea 8 kg la 5 luni) De atunci a inceput sa stagneze si sa se sclifoseasca din ce in ce mai tare si eu sunt cel putin surprinsa ca n-am mai avut de a face cu asa ceva pana acum Presupun ca-l mosteneste pe prapaditu' de ta'su care in clasa a opta avea 47 de kg , am vazut eu in fisa medicala Dar nu ma las, il indop in continuuare N-as vrea nici sa fie gras fereasca Dumnezeu, dar daca nu l-as alerga cu lingurita si nu i-as oferi nspe feluri diferite de mancare sigur ar avea cel mult 10 kg
Iar mie , daca mi-ar incuia cineva frigiderul noaptea, mi-ar face un mare bine Ca ziua nu apuc niciodata sa mananc ceva si sigur as fi fotomodel

poze

Mergi la inceput

Asta-i "Kya cu poezia" Nu mai transcriu, mai stric si capitolul nou noutz

poze

Mergi la inceput