Puiuti de Randunici 2008!! (283)
Raspunsuri - Pagina 16
Simo27 spune:
Vali
,suntem bine toti:si burtica-vineri ma duc la control inainte de plecarea la mare,si baietii:David a inceput sa isi faca bagajul,e tare fericit ca va imparti trolerul cu Sam
!
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
mimonix spune:
Am venit, m-am intalnit dar sunt obosita lata ...daca n-a urlat Vladutz non stop, niciodata n-a facut in halul asta
E 100% salbatic, alearga numai spre masini, s-a trantit in toate noroaiele si a umblat in toate gunoaiele, l-a suparat pe Ursulet ca i-a luat iaurtul
, Sanziana s-a speriat de mine si n-a vrut deloc sa stea s-o zmotocesc si eu nitel
, Mufa bronzat si independent si-a vazut de treaba lui si singura care mi-a facut ochi dulci si mi-a zambit cuceritor a fost Tea
In final, abia am reusit sa-l pun cu forta pe Vladutz in carut si ca sa taca am recurs la arma secreta , i-am dat o jucarie fff fascinanta
iar Kya l-a imortalizat si ma are la mana acum
Ca sa nu mai spun ca nu mai stiam unde am parcat masina dar am gasit-o destul de repede 
Poze n-am ca am uitat aparatul acasa ,din pacate!
Nu pot sa spun decat ca tare bine mai era anul trecut cand stateam la masa la Cafenea la taclale si ei dormeau in carut 
Si acum ma duc sa spal inamicul si sa-l culc , ABIA ASTEPT!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Simo27 spune:
A,sa nu uit sa va zic care a fost una dintre cele mai mari dixtractii
ale lui David,la nunta:intreba nuntasii tineri,prietenii mirilor cati ani au,si apoi se dadea mare:Mama e mai mare ca tine
!!!Am ras cu lacrimi
Simo
ariel_7000 spune:
de vreo 2 ore am inceput sa ma simt ciudat: durere la baza cefei, am crezut ca mi-a crescut tensiunea, insa, acum ma doare exact in zona ganglionilor , durere de cap puternica si ameteala, durere de ochi, usturime-arsura in gat,o tuse parca m-ar irita ceva, dureri musculare si articulare.
acum am febra 38.5, frisoane, se face pielea de gaina pe mine, mi s-au umflat si ganglionii de dupa urechi si parca m-a batut cineva, asa ma doare carnea. plus dureri de burta...
ma simt ca naiba, cred ca m-a luat si pe mine
am luat infludo si septilin, poate imi vor usura simptomele. voi lua si un paracetamol, dar sa mananc ceva sa nu il iau pe stomacul gol.
Doamne ajuta sa treaca repede sau sa fie doar altceva usor. mai nasol e ca s-a uitat marcel in gatul meu si zice ca a vazut 2-3 puncte rosii si parca 2 "umflaturi". 
vali, viroza eruptiva...da, dar ce viroza? data de ce carcaias? stiu ca nu se trateaza decat simptomatic, dar faza nasoala ca fiecare din ele poate avea complicatii si astea difera...si prefer sa stiu la ce semne sa devin vigilenta.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
Simo27 spune:
Simo-Mimo,iar lauzi Baiatu??
sa-l pup eu de ingeras ce e
!!
Si asa zici ca Nora-mea face ochi dulci
,sa o pup si pe ea
!
Aoleu,Ariel vad ca te-a luat si pe tine
.Offfff-sanatate maxima
Simo
Nicoleta spune:
Helau.
Tocmai ce imi luai la revedere de la niste banuti, destul de multicei... sper sa ii regasesc la mare, sub forma de ce ne trebuie pentru o vacanta SUPER (atat cat se poate in Bulgaria, cu cei mici dupa noi!).
Va pup, ma retrag spre dormitoarele regale... 

Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
mimonix spune:
DOARMEEE
L-am cantarit, 11,900 kg ENERGIE PURA ![]()
Si acum ma retrag la serialul preferat "neveste disperate" 

Noapte buna
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nicoleta spune:
Nu pot sa ma duc la nani pana nu va povestesc de Stefan azi: Mi-a zis ca de acum vrea sa i se spuna Tarzan (stie sa scoata vocalizele alea de Tarzan si tot exerseaza pentru sambata cand vom merge iar la cabana Himalaya; Mimo
) si eu, ca sa ma distrez putin, l-am intrebat cum ii va spune lumea cand nu va mai fi tanar, nenea Tarzan? La care el: "Nu, Tarzan cel Batran!". Mai aveam putin si explodam in ras, dar el era serios rau!!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
mimonix spune:
Simo e o scumpa nor'ta, ai facut mare afacere
Si fir-ar ea aia care ti-a furat pozele si ma face pe mine acum sa scormonesc pe mail in loc sa fac click aici 
Nicoleta sa fie cu folos investitia 
Ariele gandeste pozitiv, daca l-a dat mai departe a scapat Teo de virus
Insanatosire grabnica!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
poze
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Nu pot sa ma duc la nani pana nu va povestesc de Stefan azi: Mi-a zis ca de acum vrea sa i se spuna Tarzan (stie sa scoata vocalizele alea de Tarzan si tot exerseaza pentru sambata cand vom merge iar la cabana Himalaya; Mimo Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |

istet pustiul tau!Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!