Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (225)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

Ramo da acela este aparatul de care vb eu,o sa il comad maine ,eu am si astm tinut in frau asa ca imi va fi util si mie

fetelor am luat o telecomanda in coltul ochiului ,mia dat si sangele si cred ca dimi o sa fiu umflata si vanata......cum de la cine???de la Sara ....tin o bucata de carne inghetata pe zona x si am pus si gel de arnica,dar nu cred ca o sa scap neinvinetita de la prima cafteala a lu fimea

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Vezi ca sunt doua marimi de aparat.Iti sugerez sa il iei ala mai mare ca acopera mai bine suprafata.

cucuiu.Las mami ca a fost din greseala.Nu se mai intampla, asa-i Sasa?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ramo si eu cred ca nu a inghitit.
De obicei si la mine solutiile sunt inacesibile insa de data asta cand am fost plecati mama a facut un pic de curatenie si pe asta a uitat-o in spatele vasului de wc.
Nu ar fi fost baiul mare ca usa e incuiata dar cineva a uitat-o deschisa un moment.
Problema este ca Andrei stie sa desurubeze orice dop deja. El si sticla de apa si-o deschide singur, bea o gura si o inchide la loc

Oricum neatentia se plateste...la greu.

Meci Gabi pt gandul bun si bafta la cresa .

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara zuzici!

V-am mai citit zilele astea, cu coada ochiului doar - Sofia e in plina eruptie "canina" si ne solicita f tare. Plange din senin, are "bufeuri" cand se incalzeste si transpira, e nervosica, face kk moale si pt ca nu asimileaza ce papa, a slabit putin. Dar primul canin a iesit deja, al doilea si al treilea sunt pe drum. Dupa asta mai avem ultimele 4 masele si... abia astept sa spunem "la revedere" acestui capitol complicat al vietii de copil mic!

LA MULTI ANI! zuzicilor dragi MADALINA si DANA! SA FITI SANATOASE SI FERICITE MEREU, ALATURI DE PUII VOSTRI!

Amn citit ce s-a intamplat cu Bubvuruza Adela, draguta de ea, uf. Rabdare mami, timpul trece repede si o sa aiba un dintisor nou si frumos!

Lala_mare, felicitari pentru vacanta super, l-am admirat pe micul Mowgli in fotografii, e superb . Bine ca nu a baut din sticla de Anitra, ar fi fost teribil.

Lala-mica, am admirat o Biencuta vesela si carea crescut foarte mult!

Gabrittza, Daria se face din ce in ce mai frumoasa! Ii sta bine si tunsulici!

Eliza, gogosica Emma e delicioasa, e o fetita foarte foarte frumoasa!

Sunt restanta cu pozele din vacanta ala lui Roli si ale Ramonei, incerc sa le vad maine ca acum mi-e foarte somn.

Miri, IrinaL, Cynthia, ma bucur tare mult ca mai dati pe aici, poate reusiti sa ne scrieti mai des!

Am pus si eu pe webshots cateva din pozele noastre din vacanta. Sunt in principal cadre cu Sofia, nu se vede prea mult din Portugalia, dar restul pozelor sunt pe teava si va anunt cand avem si peisaje :-)
A, si incerc sa incarc si un filmulet pe youtube, e linkul de la semnatura si sper sa se vada in curand.

Pupici!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

la multi ani! Dana. sa-ti aduca numai bucurii cele 3 minuni ale tale.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Stancutza ca de obicei pozele voastre sunt un vis si un deliciu

In asta cel puti e descrisa din plin relatia cu fetita ta : exact asa va vad si eu mereu, in deplina simbioza de mama -fiica !
http://family.webshots.com/photo/2884523410102502083vAIcCv

Sunteti superbe !!!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Neata!!!
Poftiti la...
Grati ti-am admirat comorile...
Stancuta......am vazut si minunatele vostre poze......mai vrem....
LalaD... pletoselul mic.
Miri ne-a fost dor de tine...te asteptm mai des pe la noi...
Gabritza...asteptam primele impresii de la cresa...
IrinaL...si pe tine te asteptam mai des...v-am admirat in poze...,dar vrem mai multe

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE...NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,

Lala20, mersi de cafea....

Stancutza,
superbe pozele...ultima cu sofia meets the ocean imi place fffffff mult. Portrele au iesit superb asteptam si peisajele...

Azi e luni, lunea viitoare scriu de acasa... desi la cat s-a invatat B afara dis de dimineata probabil ca o sa intru noaptea pe forum ziua o sa fiu tot timpul plecata....

Merg sa pregatesc bagajele ce le trimit cu Altassib...

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

primiti si de la mine o ?

n-am prea intrat zilele astea caci am fost libera, sambata si duminica am fost la tara insa a plouat de sambata seara cu galeata si n-am putut profita de curte.

sunt restanta la rau la poze ..

pe pletoselul cavaler de lala l-am admirat si pe blog. e un scump si un frumos si pletele alea sunt prea frumoase ca se la tunzi .. parerea mea. ai doi baieti superbi!

am mai vazut si pozici cu razvanici la mare! se vede ca i-a placut printului la balaceala! ramo, e un frumos!

nicole ce frumos papa mihaita piersica .. hehe, mozolit din cap pana in picioare .. ii sta tare bine la volan, ce bine ca v-ati gasit un soferache de incredere. e un scump si un dragalas si seamana tare cu mami a lui!

gatta multa sanatate saratelului! sa dea DD sa nu mai treceti prin astea niciodata!

roxanici mii de pupici la buburuza! sunt sigura ca va avea dinti frumosi, nu-ti face griji.

gaby vad ca si daria are semne de buna purtare .. e tare frumoasa printesa ta! acomodarea usoara la cresa!

danutza cum ati petrecut?

dany iti sta tare bine tunsa! ti-am admirat si puiutii .. Doamne, sunt superbi!

gata placintica .. trec acum la capitolul nou .. ca vremea urata v-a tinut la vorba pe dc ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 28+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Gaza mea chiuie pe ritmuri de Lambada de la National FM, cu bunica si matusa partenere de dans... ce ma fac acasa ca eu am doua picioare stangi?!

Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi

Mergi la inceput

Ellenuta,
primim inca o cafea, eu mai dorm in picioare....oare s-a stins codul galben?

Inca in vacanta

Blogu` nostru
Poze f. noi

Mergi la inceput