Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (225)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

neata si multam'de cafea,adaug pe farfurioara si o placintica cu capsuni sa va indulcesc dimineata

ochiul meu arata binisor,umpic umflat dar nu vanat,cred ca o sa scap

ce face Andrei ???e ok??o fi mirosit flacau si o constatat ca i bleac-kk

Ramo o sa iau 2 mici pt ca e destul de mare suprafata la etaj si o sa pun cate unul in fiecare dormitor ,asa am stabilit cu sotiorul

va pupacesc ,sper sa revin la pranz

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

grati ce schimbat e flacausul tau .. mi se pare ca a crescut mult de cand nu l-am mai vazut! iar ozi .. e superba!

irina vai ce ciuf frumos are ileana .. e tare frumusica! vad ca i-a placut la balaceala .. mai pune pozute! nici eu nu vad balena .. pe bune .. si noi tot la 2 mai am fost si ne-a placut .. mai greu cu urcatul/coboratul scarii de metal dar ne-am descurcat.

roli asteptam pozute cu casuta!

gabi e ok 2 mai-ul. mai greu e cu accesul la plaja caci trebuie coborate niste scari .. noi am prins apa rece si alge dar au fost ok plaja, restaurantele ..

miri mii de pupici! stiu ca nu ne-ai uitat dar situatia e de asa natura incat nu mai ai timp .. te asteptam pe aici cu o poza si vesti despre voi cand ai timp!

lala uff bine ca nu a bagat in gurita pletoselul .. Doamne, cate se pot intampla intr-o secunda de neatentie .. ma bucur ca e totul ok ..

ps: cred ca alinact isi rade in barba .. uff

stoisor uff imi pare rau ca ai facut buba din cauza sarei .. lasa ca trece!

last but not least ..

stancutza pozele voastre sunt mereu o pozie .. o incantare .. aveti ceva special voi doua .. ador pozutele alb-negru .. sunt de revista, pe bune! sofiuca e atat de frumosa si delicata ca o papusica de portelan ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 28+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor .. unde gasesc si eu slipi din aia impermeabili? nu scutece .. as vrea sa-i iau evei ptr la mare ptr piscina ca mi-e jena s-o las la ea goala .. daca scapa pipi si kk .. Doamne fereste.

am putine emotii cu mersul la bulgari mai ales ca eu nu m-am simtit prea bine ultimele zile .. burtica tare tare si dureri in partea dreapta .. de am crezut ca ajung direct la spital. am luat no-spa, am stat in pat dar eva era calare pe mine "haide, haide" si ma tragea de mana .. ma gandeam ca poate e bb .. ca sta cu picioarele sau capul fix acolo ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 28+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Elle

am vizionat poze cu o minunatie de Sofiuca la ocean,a reusit mami sa cearna tot nisipul??,ma alatur fetelor si va zic si eu ca sunte-ti de milioane si eu prefer alb-negrul la voi cel putin e magic

apoi m-am delectat cu Razvaniciu in concediu ,ce i placea lui la ditai apa si nisipu,cel mai mult mi-au placut filmuletele cu baloanele de sapun si cel in care valurile i furau jucariile

lala d unde vad pozele voastre???caut inapoi ......aseara am listat retetele de pe blogul tau multam'fain

astept sa faca ochisori batausa lu mami

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Elle grija de bubulina mica

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle relaxeaza-te si gandeste pozitiv....Eva are nevoie de mare si DD stie asta asa ca va fi bine! Duducu meu s-a facut baiat simpatic!

BMWul lui Dudu (caruciorul!) s-a stricat de la atata hurducaiala. Am sunat pt service si desi am 5 ani garantie sunt constienta ca e vina mea...de la Paris s-a subrezit la cate scari am urcat si coborat cu el in brate! Acum s-a dus un surub si sper sa se repare ca-i tare fain in rest!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

slip am vazut al Debenham, Z si Mothercare. Eu i-am pus pampers si costum cu factor de protectie UV 50 si cand il dadeam la apa il dadeam la cucu gol.

Mergi la inceput

doarme dusa frate iar eu ma plictisesc fara ea,batui netu ,am gatat papaica demult si....

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaa!!!

Ca de obicei, urez cu intarziere sarBatorita...
DANA
LA MULTI MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI ALATURI DE MINUNATA TA FAMILIE !!!!

Grati, am vazut fotografiile de la mare... ce copii scumpi ai !!!
ce bine ca ozi iti mosteneste parul...

Nicole, ce frumos este iepurasul tau laura pe el. imi place mult in fotografia asta:
http://family.webshots.com/photo/2213755120103262312AXYpBk

Irina, cum sa te simti "ignorata"?! Si eu iti adresasem niste cuvinte...
mi-au placut mult fotografiile voastre de la mare... ce haiosica frumoasa este aici:
http://family.webshots.com/photo/2601841220102626795ZkfodX
cred ca tare ce le-a placut copiilor la cort, sa stea afara cat vor ei, aproape de mare , sa se joace in nisip cand vor...

Stoisor, ma bucur sa mai citesc vesti despre voi!!! Ce suparata trebuie sa fie micuta ta ca i-ati ingradit accesul la scara... Mi-o si imaginez cu buseste cu pumnisorii ...

Gaby, pentru mine a fost primul an cand am mers la 2 mai dar mi-a placut la nebunie. Preturile mi s-au parut decente. Bine, de fapt eu nu am mancat decat la restaurantul din fata pensiunii pentru ca mi-a placut la nebunie mancarea lor si nu am mai facut experimente sa gasesc alta terasa/restaurant....
Astazi ai lasat-o pe daria la cresa ? Cum a fost ? Pe pariu ca tu ai plans mai mult decat ea ??!!! Eu, cel putin asa faceam... 2 saptamani am jelit in fiecare zi cand il lasam pe dimi la cresa...

miriiiiiii, ai aparut !!!!!
eu v-am vazut zilele trecute cat de frumos v-ati distrat in vacanta in turcia !!!!
mi-era dor de voi!
ce bine iti sta bruneta !!!
ce mari s-au facut nazdravanii tai !
iti doresc ca toate schimbarile pe care ti l-eai propus sa-ti iasa !!!
si sunt sigura ca asa va fi !!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata, multu de cafea fetele.

Stancutza, ce sa mai zic si eu, pozele sunt absolut minunate!Am vazut si filmuletul, Sofia meets the ocean.Superb!

Elle nu ne intereseaza ce crede Alinact, nu?
Imi pare rau ca te-ai simtit rau, sper ca esti mai bine acum si bb sa stea cuminte.

Raluca cum mai sunteti, nu ne zici nimic de voi?Cum te simti cu burtica?

Fetelor, Razvi meu se face un copil tare "crizat".Daca inainte cu vreo 2 saptamani nu aveam probleme de genu sa se enerveze, sa planga ca nu vreau sa il las undeva, sau nu-i dau ceva, acuma face niste crize de nu-l recunosc.
De ex ieri am mers in oras si a vrut sa ia tricicleta unei fetite.L-a lasat fetita un pic cu ea dar a trebui sa plece acasa.Cand i-am a inceput sa planga cu o guraaaaa si sa se lase pe jos si nu voia sa il tin de mana.Noroc ca nu dureaza mult cateva minute, de ajuns cat sa se uite lumea la noi ca la circ.
Nu inteleg ce s-a intamplat, el nu facea asa ceva.

Da stati linistite ca ii scot eu crizele din cap.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput