Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (225)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

Back to work

LalaD, off, mi s- afacut paru' maciuca cand am citit ce-a facut Andrei; n-a dat semne suspecte, nu?!

Ali-stoisor, pup Sarita pe cucui.

Helene, cum mai esti? Mai bine sper
Sunt sigura c-o s-aveti o vacanta 'bulgareasca' super.

Stancutza - am admirat printzesa: gingasa, ca de obicei

Revin!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

grati de unde ai luat costum de baie cu protectie UV?? sa nu spui germania .. multumesc!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 28+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

LalaD, pletoselul scump si aventurier...
Bine ca mi-ai amintit din nou de produsele de curatat din baie!
Chiara stazi le voi lua din baie si le voi duce in balcon! La mine in casa tot timpul cineva se asigura ca usile de la baie si bucatarie sunt inchise.. Dar, mai bine sa elimin pericolele din camerele astea ca a invatat sa-si deschida singura si usile astea...
Este totul in regula nu? Nu i-a aparut nimic pe piele. Cred ca totusi nu a inghitit!

Diana, offf... dintisorii astia rai care ne chinuie copiii...
sa treaca cat mai repede!!! Abia astept sa vad fotografiile!!!

Elle, hai ca o sa va simtiti super in vacanta!!!
Despre burtica... mi-amintesc ca si pe mine incepuse sa sa ma doara dupa 24 de saptamani si tot asa... luam nospa si ioncercam sa stau linistita
probabil o fi si de la stres si oboseala..
sigur iti va prinde bine concediul!!!

Roxanici, ce ma bucur sa te vad din nou pe "metereze"

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roxanici, laurici mi-e mai bine azi .. sper sa nu mai trec prin d-astea ..

ramo si eva face crize .. o las sa se tavaleasca si sa urle pana ii trece ..

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle spun: GERMANIA! Se gaseste si la noi dar nu mai stiu unde am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ellenuta,
sa ai grija de Anna Sophia... ma rog sa va fie bine in concediu.

Grati.ela,
am tot vrut sa iti laud baiatul... de fata nu mai spun nimic ca e ...imposibil de gasit adevarate cuvinte de lauda.

Pe mine m-a apucat acuma sa vreau sling reglabil pentru gaza si pentru mine.... ai mei zic ca e degeaba, eu sper ca stiu mai bine. Ma gandesc cu groaza cand vine toamna si voi avea de iesit din casa dupa una alta cu el dupa mine si in carucior cu prelata de ploaie nu suporta! Asa ca il iau in sling, cu o umbrela mare si tuleo... la fel cand vom merge cu trenul sau la muzeu si zoo ma gandesc ca e mai bine in sling decat sa fug dupa el .... sigur ca nu il vreau iar copil mic la piept dar poate ne face viata mai usoara? Ce credeti? Am cam ales doua modele, sunt pe cale sa comand, daca sunt in stoc si ajung in TM pana vineri.

Ramonab,
nu face crize Razvi. Eu zic ca e putin normal dupa concediu, unde desi nu pare a avut toata atentia voastra, a fost starul... acum bazaie un pic dar nu trebuie "educat", o sa-si revina, mai lasa-i o saptamana.

La fel cred/sper sa revina la sentimente mai bune fata de B al meu si Radu...

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna de dimineata si multumim pentru cafea si praji!!

La multi ani dragele mele Madalina si Danuta!!!

Miri, Cynthia si IrinaL ma bucur tare mult ca ati scris si abia astept sa o mai faceti!!!

Miriiiik....ce de planuri marete ai!!! Bafta multa si sa dea Domnul sa ti le implinesti asa cum iti doresti! Pupam toata trupa draga!

Cynthia asteptam poze noi cu Octi!

IrinaL ce curajoasa ai fost sa mergi singura cu copiii la mare! Imi inchipui cat de greu trebuie sa-ti fi fost, dar si ce mandra erai tu, mami cu doi puiuti! Am vazut si pozele! Ciufulica are parul asta dupa doua tunsori??? Mai ca ma faci sa o tund si eu pe Ana mea cu par de matza!

Roxi, imi inchipui ce sentiment de vinovatie te incearca. Dar mami, probleme la dintisori pot sa apara si fara vreun accident. Luca va trebui sa poarte aparat dentar dupa ce ii ies toti dintii definitivi. Asa mi-a spus stomatologul, pt ca ii sunt strambi. Asta e... buburuza mica si mamica suparata!

LalaD, Doamne...prin ce emotii cred ca ai trecut!! Slava Domnului ca e bine Pletoselul! Oooofff...

Elle, cred ca daca mergi la medic inainte de plecare si te asiguri ca burtica e ok, te menajezi cat poti si iei ceva pt contractii, nu are cum sa nu fie bine! burtica scumpa si Evita balacica!

Stancutz drag, fotografiile voastre...de vis, ca intotdeauna! Imi pare rau ca Sofiuca se chinuie cu dintisorii, dar trece si asta! fetele dragi!

Ramo, te supara Razvaniciul? Papa-i nasucul din partea mea!

Gaby, abia astept sa ne spui cum a reactionat Daria la cresa! Te cred ca ai emotii mari!

Ceska, ce repede a trecut si vacanta voastra! Ma bucur insa ca Benji s-a simtit asa de bine la bunici si a fost rasfatat!

Gatta, ma bucur ca Sara e bine acum! Daca a fost infectie cu puroi e normal sa se prelungeasca putin tratamentul. Insa bine ca ati scapat de ce a fost mai rau. Ce bine de voi ca nu mai stati in Bucuresti restul verii!

Sa va spun si de noi... Am fost dimineata cu Ana la pediatru, ne-a dat trimitere la dermatolog si avem acum o crema antimicotica (nu mai stiu cum se numeste). Iritatia arata din ce in ce mai rau, se intinsese si pe coapse. Brrr... Sper sa treaca acum. Peste o saptamana mergem la control.

In weekend am fost la tara, am stat si cu baietelul meu. Ooofff..ce dor imi era de el. Abia astept sa inceapa scoala si sa il am tot timpul langa mine!

Legat de ce s-a intamplat vineri, nu am primit nici un raspuns de la nici un moderator. Am scris la Sugestii si sper sa primesc totusi un raspuns. In schimb AlinaCt mi-a scris pe PM ca nu ii apartine mesajul respectiv. Lucru care ma intristeaza teribil. Se pare ca exista totusi cineva care nu are curajul sa-si asume niste afirmatii! Urat si pacat!

Va pupacesc si va doresc o saptamana frumoasa!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Uitam....

Miri,
ma bucur ca ai dat un semn noua tuturor, aici pe forum. Eu verific zilnic sa vad daca ai mai scris pe blog, e in capul listei mele de bloguri.. pentru ca e singurul care incepe cu o cifra si ele sunt aranjate alfabetic la mine....1 luna.... no news acolo....
Sper sa ti se implineasca toate dorintele ... aproape sunt convinsa ca asa va fi, mai devreme sau mai tarziu (zic mai tarziu ca nu cumva sa-ti puna flamanzii bete in roate). Si gata pleci de la aeroport nu imi lasi mie locul???? Dar la Stuttgart???? Ca vreau si eu concediu la turci si masina .

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Alina, si eu am primit PM de la AlinaCT si mi-a spus acelasi lucru.
Ar fi bine sa aflam cine e acea persoana.

I-am papat nasucul din partea ta.
Sper sa ii treaca repede iritatia Anei.

Ceska, asa zici ca e din cauza concediului?Sper sa fie asa, ca eu nu-l recunosc.
Cat despre educat, trebuie, nu e prea mic.Pur si simplu il iau si il duc in alta parte ca sa nu mai fie in preajma obiectului interzis, si astept sa isi termine numarul.In timpul acela nu-l bag in seama deloc.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

fetelor .. unde gasesc si eu slipi din aia impermeabili? nu scutece .. as vrea sa-i iau evei ptr la mare ptr piscina ca mi-e jena s-o las la ea goala .. daca scapa pipi si kk .. Doamne fereste.

am putine emotii cu mersul la bulgari mai ales ca eu nu m-am simtit prea bine ultimele zile .. burtica tare tare si dureri in partea dreapta .. de am crezut ca ajung direct la spital. am luat no-spa, am stat in pat dar eva era calare pe mine "haide, haide" si ma tragea de mana .. ma gandeam ca poate e bb .. ca sta cu picioarele sau capul fix acolo ..

Eva

papa bun

Costume cu protectie uv gasesti la magazinele sport specializate, de firma , gen intelsports.
Dar ...nu retin accidentele se scurg in general pe langa . Cel putin la baieti nu au elastic in jurul pulpitelor.
In general astea se poarta cu scutec de apa pe sub ele

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput