Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (225)
Raspunsuri - Pagina 18
stoisor spune:
Codruta azi a papat ff rau,dar pana azi bine,ca de obicei si asta ma pus pe ganduri,acum doarme deja e franta,sper sa avem o noapte mai buna.....si voi la fel dar trebuie sa scapati de febra,mai vb fetele de algocalmin fiola si bai pt febra asa mare,Elle retin ca a si facut ,poate intra si te indruma ele
Daria mami deja febra ,dupa 2 zile de cresa....mama ei de treaba
sanatate multa va doresc si tie Ceska sa se calmeze durerile si sa scapi definitiv de ei,ca sunt pacatosi...si eu am avut dar nu mai tin minte ,eram copila
ma duc laa printesa ,am venit sa adun in urma dansei ca o facut ravagii la tati in camera ![]()
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
ramonab spune:
hello zuzilici!
Miki, faine pozele,ce ia placut si piciului tau la apa si nisip.
Ti-am vazut si nepotelu dragalas, sa iti traiasca si sa fie sanatos!
Ceska
sa treaca durerea repede.
Codrutaa![]()

Sper sa fie doar un episod trecator si nu altceva febra asta.
Lala tin pumnii sa nu se anuleze concediu.Asa era sa mi se intample si mie dar pana la urma toate sau rezolvat.Asa iti doresc si tie.Bafta maine la interviu.
Stoisor imi pare rau ca sunteti cu rosu in gat.Sanatate.
Am vazut si pozele cu razacioasa.Am vrut sa le vad mai mare da nu se vede 
Fetele cu butoiu de depresii, ia umpleti voi butoiu ala cu neste vin sa nu mai aveti loc acolo.(da sa nu-l beti
)Ia afara toata lumea ca vin dupa voi cu bota, ei, ei!
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
codrutaa spune:
Gabi, si voi cu febra? Sanatate Dariei. O fi colectat deja ceva sau a recidivat problema de dinainte de a merge la cresa?
Inainte de a adormi Alexia avea 38 cu 6 iar. I-am dat nurofen si acum astept sa treaca o ora si ma duc sa vad cum e. Daca nici acum nu-i scade nu stiu ce sa mai fac. Am sunat-o si pe dr, ea zice ca trebuie sa scada dupa cate i-am dat acum. Sa vedem. Acum doarme, daca nu scade cum sa-i fac baita sau impachetari ca se sperie..... De-ar trece cu bine si noaptea asta!
Cum ziceati ca e in butoi? Mai am si eu loc?
Raluca, da de ce se holbeaza? Oi fi io picata din luna, da nu am auzit nimic rau de el.
codrutaa spune:
Fetele, dragele, cum e cu algocalminul fiola? La indemnul doctoritei i-am dat un supozitor de novocalmin si un sfert de pastila de algocalmin si nu i-a scazut decat cu 0,6 grade febra. Cum se da fiola, cat din ea si cam la cat timp de la nurofen ?
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui codrutaa Fetele, dragele, cum e cu algocalminul fiola? La indemnul doctoritei i-am dat un supozitor de novocalmin si un sfert de pastila de algocalmin si nu i-a scazut decat cu 0,6 grade febra. Cum se da fiola, cat din ea si cam la cat timp de la nurofen ? Codruta mami de Alexia (21.01.2008) http://community.webshots.com/user/codrutaa |
Mami ....ai supradozat copilul .
Novocalminul si algocalminul sunt acelasi lucru ! Si e mult cat ai dat acolo asa ca pana pe la 4-5 dimineata NU ii mai da nimic din grupa algocalminului.
Trece-o pe sistem de antitermic la 4 ore : nurofen, dupa 4 ore paracetamol ( calpol, efereagan, panadol - toate sunt pe baza de paracwetamol deci doar unul singur per rotatie) dupa alte 4 ore algocalmin .
Si se reia ciclul.
Baie: o incepi in mod obisnuit cu apa calda si usor racesti apa pana la o temperatura de piscina. In mod normal nu se sperie asa, ii dai jucarii , tot tacamul de baie.
Multa sanatate

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Design blog
Lala_D spune:
Fiola de algocalmin: atatea picaturi cate kg are copilul.
Nu ii dai insa in acelasi timp cu supozitor cu novocalmin ca e supradoza.
Eventual la temperaturi extreme peste 39,6 se alterneaza cu paracetamol.
Dar sper sa nu ajungi la asa ceva.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
Lala_D spune:
Pentru doamnele blogherite am o surpriza vizuala pe blogul de design
.
Pentru mamicile neblogherite doar o mica relaxare , sper.
Ma duc sa mai creez o tura ca doarme cupilul ![]()
Pup pe toata lumea 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
gabrittza spune:
nu.am facut confuzie de nume
scuze
| Citat: |
| citat din mesajul lui rlc_sandor Gabi,il cunosti pe dr Rotaru Radu din Oradea? Codruta,si eu am fost multumita la prima sarcina,inclusiv nastere,nici nu stiu parca as schimba ,parca nu,unele persoane se holbeaza cand aud la cine merg,dar dupa ce mi-au recomandat ele m-am lamurit,plus ca acum mi-ar cunoaste antecedentele si ar fi mai usor... Sara,Daria,Alexia,of doamne sper csa treaca febra cat de repedehttp://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd Raluca,mamica Sonia Andreea 7+ |
gabrittza spune:
cred ca la noi a recidivat problema de dinainte de cresa.acu nu stiu ce sa fac.incep antibioticul prescris atunci?

zau daca stiu ce sa fac acum.vad ca a scazut febra si doarme bine.
AngeliquedeS spune:

Offffff....
cred ca nebuna mai mare ca mine rar gasesti... noaptea trecuta am stat pana la 5.30 ca sa citesc ultimele 4 capitole fiindca din curiozitate intrasem la zuze si mi.am dat seama ca se petrecea ceva ![]()
Ce sa va spun, purtare de gradinita sau nu... foarte bine ati facut, va aplaud la scena deschisa... am vazut ca m-ati pomenit si pe mine si da, ati ghicit, dupa ultima discutie aprinsa pe care am avut-o cu Alina m-am simtit atat de aiurea incat am ramas cu un gust amar.
Simteam ca lupt cu morile de vant or timpul meu este muuult prea pretios pt a citi pagini intregi de mesaje de-ale ALinei care nu scria altceva decat a mancat ioana, a dormit ioana, am pus milioane de poze si catralioane de filmulete cu ioana, plus aberatiile, jignirile si stupizeniile asortate si mai ales tenacitatea cu care sustinea sus si tare ca are dreptate... Or eu nu pot ramane indiferenta in fata unor aberatii de acest gen, nu pot ignora si ar fi insemnat sa o tin tot intr-o disputa cu ea, fara sa ajung la niciun rezultat...
Asa incat cu tot regretul, am preferat sa ma retrag, iubindu-va in continuare la fel de mult. 
Despre ultima aberatie, ce sa mai spun?? Eu si la baie merg cu el dupa mine daca nu am cu cine sa il las. Cand doarme nici in curte nu ies. Pt ca orice copil daca se trezeste singur, e terifiat si asta sa fie raul cel mai mic... nu mai reiau restul. La naiba, daca vreau sa ma distrez, ca om sunt si eu, si nu am cu cine sa il las, pai atunci fac asa http://zicolorata.blogspot.com/2009/07/mama-cangur.html Daca nu pot, renunt... fara cea mai mica parere de rau. Copilul meu este cel mai important lucru pe lumea asta, nimic nu e mai presus decat bunastarea lui psihica si fizica....
Oricum, stiti zicala cu prostul care nu.i fudul...
Acestea fiind spuse, am incheiat subiectul si sper sa nu ne mai ciocnim niciodata de asta. Doamne, mare Ti-e gradina...
Acum, as vrea sa va adresez fiecareia cate o vorba buna... dar nu mai apuc...
Ceska, vreau doar sa iti spun ca ai facut o alegere ff buna cu slingul, te vei impaca mult mai bine cu el decat cu un mei-tai asa incat stai linistita
Gabritzza, imi pare grozav de rau ca e bolnava Daria...
De la 1 sept si baiatul meu va incepe cresa, am niste emotii...
Cine vrea sa vada poze si filmulete
cu Pupicu, gasiti pe blogul de la semnatura
PS: mai duamnelor, mai, dar veniti la mare si nu dati niciun semn??? Pai frumos va sade???
Va pupic dulce si ne mai auzim!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

7+