Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (225)
Raspunsuri - Pagina 17
ceska777 spune:
Huh, am avut o zi nasoala... Ca sa scap sper eu definitiv de negii din talpa ( nu stiu cum i-am incasat n-am avut niciodata) am ales sa cauterizam azi:horror! Tre sa iau antibiotice, si cred ca muuuuulte calmante, doare ca naiba si abia ma misc pe un picior!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
gabrittza spune:
ceska sper sa treaca durerea cat mai repede!
lala bafta maine la interviu.poate totusi nu se anuleaza concediul.
elle
pt Eva
legat de bani cred ca toti suntem intr-o pasa proasta.la noi e chiar foarte proasta situatia dar m-am intors la munca si sper sa fie bine.
scaun noi avem de la bertoni si e pt 0-18kg si e ok.daria sta bine in el.![]()
roli mai aveti putin.
laurici cresa este in zona progresului.cresa giugiului(e de stat)
despre cresa.....ziua de azi a fost identica cu cea de ieri.adica relativ ok.
daaaar ...avem febra in seara asta.
vedem cum evoluam in noaptea asta.sper sa scapam si sa fie doar un episod asa trecator.azi a dormit de la 1 la 4 si la 7 a cerut la somn.prin urmare la ora asta e deja in pat si cred ca a adormit.
pe mine iar ma doare capul ingrozitor.deja nu mai suport si maine ma duc la dr.
cat despre butoi.....ia iesiti voi frumos de acolo ca sa intru eu![]()
nu de alta dar daca intru eu voi nu mai aveti loc,deci va rog frumos:elle,roxana,alina,stoisor si care mai sunteti doritoare de butoi!iesiti sa imi faceti mie loc,da?
pupici si acum va las pe pagina 1 unde ne e locul.
o seara buna va dorim si ne auzim maine!
grati.ela spune:
Ceska Ozi a luat de la bazin negi pe manute si pe talpi si a scapat cu DUOFILM.
Lala20 suscces la interviu!
stoisor spune:
Elle multumesc ,asta vroiam sa stiu ,ca se poate lua apoi inaltator nu trebuie schimbat cu totul,iar eu vruiam neaparat sa se poata lasa pe spate si am vazut ca cele 9-36 nu o fac doar cateva modele ff piperate,multam',intram si noi in gasca voastra moovy
noi venim cu o veste proasta, dupa 3 zile de febra ,am fost la doc de fam si avem puroi in gat,asta dupa ce am chemat o verisoara asistenta la pediatrie de sa uitat in gatul fetii si sa speriat
,incerc insa sa vb cu doc noastra dar nu i chip,nu am incotro si o bag pe antibiotic dupa doc de fam......asta este situatia,sa zghier,iara,nu rezolv nimik
va pup sunt supariciiiiiii
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
stoisor spune:
am uitat ceva.......am descarcat ceva poze http://www.photoworks.com/photo-prints/choosePrints.jsp;jsessionid=78B3B4CB94D238EECAE77684B407E532?id=573514844&toh=a&cb=PW_WS&svr=pw-web10
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
codrutaa spune:
Fetelor
. Alexia a facut, cand s-a trezit, febra 39 in fund. Acum e la mine in brate cu comprese cu apa cu otet pe frunte si bulanele. Nu prea i-a scazut nici cu novocalmin. Acum are 38 cu4. Si suntem la tara, tati cu masina la 80 km, Doamne, ce plans ma incearca!
Raluca, eu am fost multumita tare de Rotaru, in primul rand ca e om, vorbeste frumos. Stiu ca e cam aglomerat, dar astia mai de varsta lor cam toti sunt. Acum, tu stii mai bine cum a fost cu Sonia. Eu nu stiu sa iti recomand pe altcineva. Pupam fetele - pe toate trei
.
Stoisor, of! Sara papa ceva? Ca Alexia papa destul de bine! Sper sa treaca repede. Si noua si voua!
gabrittza spune:
stoisor sper sa va faceti bine repede
eu m-am uitat in gatul dariei si e rosu
raluca si eu as zice sa mergi la rotaru din nou.eu il cunosc de cand lucra la mine la policlinica alaturi de cristian andrei(cu care am nascut eu).sunt colegi si la spital.e foarte dragut si atent cu pacientele.
sarcina usoara!
gabrittza spune:
codrutaa tot nu a scazut febra deloc?
of,mami curaj ca puiu are nevoie de tine.
pupici si multa sanatate va dorim.
rlc_sandor spune:
Gabi,il cunosti pe dr Rotaru Radu din Oradea?
Codruta,si eu am fost multumita la prima sarcina,inclusiv nastere,nici nu stiu parca as schimba ,parca nu,unele persoane se holbeaza cand aud la cine merg,dar dupa ce mi-au recomandat ele m-am lamurit,plus ca acum mi-ar cunoaste antecedentele si ar fi mai usor...
Sara,Daria,Alexia,of doamne sper csa treaca febra cat de repede
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea
7+
ceska777 spune:
Grati.ela,
si eu cred ca le-am luat de la un bazin in de, in Romania nu am avut niciodata. DUOFILM e un fel de plasture sau?
Acuma au fost tratati cu zapada carbonica de doua ori (unul a zi picat in urma tratamentului) si pe cel mare si urat l-a cauterizat azi. Sper sa fii scapat de ei definitiv! Vedem cam dupa 7-10 zile cum arata.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra