Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (225)
Raspunsuri - Pagina 16
codrutaa spune:
La multi ani Evita! Sa cresti sanatoasa!
Ven, ce poze faine aveti voi acolo! Sigur ai nascut de doua ori? Arati ca o sora mai mare a lui Markus!
Ramo, hai mai ca deja ma faceti invidioase! Razvi e tare frumos, de tine nu mai zic nimic! (din invidie
)
Gatta, ma bucur ca Sara e mai bine. of, prin ce ati trecut! Si noi, ca si voi suntem din noi la bunici pentru restul verii, cu avantajele si dezavantajele aferente!
LalaD, tare imi plac pozele voastre retro! Asa-i ca nu il tunzi pe Andrei cel nazdravan?
Raluca, esti bine acum? Au fost probleme cu burtica?
Stoisor, Alexia ma plesneste si in acelasi timp spune”Nu boie!” (nu-i voie). Am incercat si eu diferite metode, eu cred ca o face in joaca. Cea cu distrasul atentiei merge la noi cel mai bine.
Gabritza, felicitari pentru inceperea cresei!
Mai aveam de scris, dar s-a trezit sefa! Ma duc ca maraie!
alina023 spune:
Codruta, si Ana a facut febra la o saptamana dupa ROR. Insa nu a durat decat o singura zi. Tine-o sub observatie si daca face in continuare febra, poate ar fi bine sa o vada totusi pediatrul.
Stoisor
, m-ai binedispus cu mesajul tau. Asa imi place cum scrii...
Elle, tare rau imi pare pentru fetita prietenilor tai! Poate da Doamne Doamne si se rezolva prin tratament.
La multi ani pentri Eva scumpa!!
Laurici, facem rost si de-o inghetata! ![]()
Emma, ma bucur ca e bine brotacelul! Iar cand iti este prea cald...dusuri calde si te racoresti instant. Mai e putin... ![]()
Nour oare ce mai face?
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita 
Luca, iubitul mamei drag! 
poze cu noi 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
stoisor spune:
asa este Roxana dar trebuie sa mai privim si in jur sa vedem ce avem totusi....noi o ducem cand bine cand rau,m-am obisnuit cu situatia asta,venitul stabil al meu si al lui Cipi este un sfert din ce castigamcu cabana si cele de pe langa ea,ex avem grup la cabana de 2 hai 3 ori pe luna,e ok ,chiar super ok ,daca nu apoi NU ,sa te tii.....dar trebuie sa inchid ochii si sa merg inainte
in ziua de azi cam asta e marea problema
imii vine cateodata sa zghier asa de tare de cred ca daca ai sta atenta m-ai auzi dar ma abtin ca oricum nu iese nimik la afacere
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
stoisor spune:
Elle dar care anume,vad doar 0-18 kg (moovy ),mai e ok ?sau pt cat timp mai e bun??eu as vrea 9-36kg si au niste scoruri
mai sap inca dupa un 9-36kg
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
stoisor spune:
pai Alina,uite 

dau 1000,pe datorie,sa fie ,dar sa si ajute
prin cate am trecut eu daca nu ma schimbam sa ma umfle rasu cand imi vine sa sparg tot ,cred ca nu ajungeam ziua de azi .....nu i mai bine
Codruta,daca te ajuta(stiu ca nu).......si noi suntem la fel,avem fix 10 zile azi de la ROR si de 3 zile ma tine tot 37.5-38,are gurita varza,mi mila de ea de sa mor,poate or fi maselele si 2 dintisori,ma tot uit in gatut nu pare rosu(vb "neabsolventa de medicina" de mine,dar ma uit si eu no')oricum,nu are nici un alt simptom ,doar februta asta si ravagii la gingii asa ca deocamdata stam ,oricum doc e in co si sunt nevoita sa merg la doc de fam,si stim cam la fel de multa medicina
....mai vb noi
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
LaLa_20 spune:
BUna ziua Zuze buburuze.
Stoisor...eu 0-18 am,si Bia e incantata de el,eu zic ca sta bine...la cum conduc eu,nici PSsss nu zice...si am primit bonus si husa e vara
Elle...
...Ma primesti si pe mine in butoi?
Of ce de belele...De azi intr-o saptamana trebuie sa plecam la mare,da nu avem un ban ....ca s-a gasit centrala sa se strice(si decat s-o repar mai bine iau alta),s-a stricat si aparatu foto...tati de poimanie ramane fara coleg...sa vedem cum o sa-si poata lua liber...Am fost la facultate sa-mi iau o adeverinta...sa aflu ca inca nu se stie siutuati sco9lara...
Si maine am primul interviu din viata mea...si e posibil sa se anuleze concediul la mare!!!

Daca v-am dat dureri de cap...iertare...trebuia sa ma racoresc....
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE...NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:

LA MUlti ANI...pt Eva scumpa!!!

Laura
de
POZE...NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii
rlc_sandor spune:
Eva
Roli,ei chiar asa...acum la final;hai capul sus ca numai maine nu-i poimaine si o sa ai baietii langa tine
LauraD,fie ce o....fata sa fie,lasand gluma la o parte imi doresc sa fie sanatos ,iar daca va fi baiat va fi pt tati,ca tare-si doreste
Ramona,bafta maine! Astept vesti
Alina023,si eu m-am cinstit cu mici,duminica,bunicei...
Codruta,bebe e bine,acum ma lupt cu perioada asta mai dificila,am zile in care ma simt foarte rau,cu Sonia parca nu mi-a fost asa,atunci nu puteam manca
sper sa nu fie nimic grav,sa iasa mai repede maselutele sa nu chinuie pe Alexia
Codruta,nu stiu ce sa fac,tu ce ai face:ai merge tot la Rotaru la bb2?mare dilema....si trebuie sa ma hotarasc repede
Lala20,stii cum se zice"un bai nu vine niciodata singur",sper sa puteti pleca totusi in concediu
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea
7+
Ellenuta spune:
stoisor eu iti recomand fie 9-18 fie 0-18 (cum e moovy, oricum nu e ok ptr nou-nascut!) ptr ca se lasa pe spate si bebe doarme confortabil. cele 9-36 nu se lasa pe spate si bb doarme incomod in ele. eu am fost cu eva cand l-am luat si le-am probat .. dupa ce face 18 kg, o sa-i iau inaltator ..
lala bafta la interviu si iti tin pumnii sa ajungeti si la mare!
codruta tot ce se poate sa fie de la vaccin insa nici dintii nu-s de exclus ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
28+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
LaLa_20 spune:
Raluca,Elle...
....
Laura
de
POZE...NOU!!!
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii