Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (225)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

la multi ani Eva! te dulce!

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Helloooooooo......no hai ca ma suparati gazelor.....auzi acolo depresie si batalie pe butoi,pai hoooo nenica,care este necazul???copii sanatosi,voiosi,voi frumoase,sanatoase,sotiorii iubitori si intelegatori si i vara,soarele ne tampeste in cap cu atata generozitate,care e problema....capu sus ca aduc slapu la voi ,clar???

eu una m-am convins ca oriunde as fi ,oricine as fi ....tot nu as scapa de belele-probleme ,mai mari ,mai mici,nicaieri nu i ok si voi stiti asta bine,avem cat sa putem duce,sunt sigura de asta,uite cate si daca nu va trece aduc slapu

deci inglesina moovy cred ca va fi pana la urma si la noi,parca si Creata avea la fel,nu stiu ce retin ,dar daca sunt atatia clopotei hai-hui cu el plimbarele si li bine,ne bagam si noi.......da de unde fac rost de banuti??mai e loc in butoi??.....am glumit

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

roxi poze cu buburuza nu am vazut. am ratat link ul?

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

EVITA
LA MULTI ANI SANATOSI PUI MIC SI SCUMP !!!Mami, deci... diseara mananci o felie de tort !!!

Cat despre problema veche... imi pare tare rau ! Daca te pot ajuta in vreun fel, cu sfaturi juridice sau altfel... nu ezita sa-mi spui!

cate-un pentru celelalte fete din butoi: alinush si roxanici!
m-as baga si eu la vreo 2-3 mititei dar as inlocuipraji cu ciocolata cu o imensa inghetata de fructe

grvidutei ema! ma bucur ca sunteti tot 2in 1 !

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Elle eu i-am luat marimea XL ca am zis sa nu o stranga la bulanashe. O sa il probam si iti spun cum ii vine. Cam aceleasi dimensiuni le are si Daria. La multi ani Evitei!

Emma intr-adevar, spre rusinea mea nu am mai pus poze de vreo 2 luni jumate...O sa incerc sa pun intr-o seara de acasa.
Offf, imi pare rau ca nu te simti asa bine...hai ca mai ai putin si scapi de burtica mare si greoaie si o sa-l tii pe bb mic in brate!

LalaD am intrat pe blog si bineinteles ca m-ai dat gata cu cartile recomandate de tine... asa ca am dat comanda on-line Cand o auzi sotul (in ultima vreme tot am comandat diverse) imi face parasuta sa-mi iau zborul de la et 8 !

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, EVA!
SA FII FERICITA SI SA-I BUCURI PE PARINTI SI SURIOARA!

(evident, ca am uitat )

Ema hai ca mai ai un pic; stai cumintica, sa nu faci vre-o ghidusie, acum la final.

Pozele nu le-am descarcat (n-ai ratat link-ul)

Ali-stoisor , ai vazut ca ai atins punctul-probelma (banii)?!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

multumesc mult fetelor pentru urarile la adresa evei .. o s-o pup din partea voastra! si o sa pap o placinta cu mere cu inghetata ..

nu am stare de sarbatoare dar ce sa fac ..

laurici nu e de natura juridica ci familiala .. multumesc mult! esti o scumpica!

alinus astept impresii despre slip, sa vad ce numar ii comand.

stoisor da, creata si gratiela au moovy in mod cert .. si eu , of course si sora mea tot moovy are. al meu e rosu cu gri .. imi place tare mult!

ema hai ca mai e un picut .. te cred ca ti-e greu, cum sa nu .. mi se pare mie greu la aproape 29 de saptamani dar tie .. pupici!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 28+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gata .. plec acasa ..

azi vin si prietenii de la constanta cu fetita la neurolog .. mi se rupe sufletul de pitica dar sper ca, prin terapie, sa se faca bine. un prim diagnostic dat la constanta zice parapareza .. of of of .. ce nedreapta e viata asta ..

am o stare de-mi vine sa plang non-stop

pupicei!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 28+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Buna zuzici!
Iata si noi cu ale noastre: Alexia a facut ieri febra 38,6 si astazi 38. Ieri au fost 7 zile de la ROR. Se poate sa fie reactie la vaccin? Dr. a spus ca reactii s-ar putea sa apara dupa 4-5 zile. Alte baiuri nu are, doar usoara temperatura. A, ba da, ii ies masele. Au iesit 2 si se mai pregatesc inca 2. Of, of!

Dar nu cred ca mai aveti nevoie de pesimiste, nu? Hai ca revin cu un mesaj mai optimist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Cu mii de scuze pentru intarziere, dar din suflet:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE PUIUTII VOSTRI SI DE FAMILII:
IULIA82, MATGRAVIDUT, RACA, GINETTE, GINAM, ANANDREI, MADALINA28, DANONIQUE!

Mergi la inceput