Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (225)
Raspunsuri - Pagina 14
ceska777 spune:
Uf! An avut niste nervi in dimineata asta........ toti zic ca vor sa petreaca cat mai mult timp pe ultima suta de m cu B si toti fug.... la piata, pe la scoli etc si nici care nu zice nimic!!!!!! Asa ca eu astept sa mearga gaza la nani (treaz de la 6:30) sa merg si eu la banca si sa mai rezolv una alta .... cu soarele amiezii sa ma bata in cap!!!!!
UF!
Alina023,
acuma eu sper sa folosim totusi sling-ul.... o sa il port mereu in geanta sa il am cand o fi nevoie. De ex acuma dimineata am fost pana la magazin si pe la colt dupa 25 m gaza vroia "ai sus!" adica in brate .... iti dai seama cu gaza in brate, plasa intr-o mana, super fain!!!!!
O sa vad cand il am ...acuma parca dupa ce am citit pe blogul mamicii lui Pupicu parca era mai bine sa comand un mei-tai. sper ca in trei zile sa ii facem rodajul sa imi fie de ajutor la aeroport la sosire cand am de recuperat bagajele, bagaje de mana si copil in carca...pana ajungem la tati afara nu stiu cine ne-o ajuta.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:
roxanici vezi ca sunt inaintea ta la butoi .. da, sa nu mi-o iei inainte!! 
alinus gata .. facem gasca depresatelor .. stiu ca nu sunt singura dar am asa un mare off pe suflet de nu-ti poti inchipui .. iar pe sotu' nu-l pot lasa sa se descurce caci problema vine din partea mea .. cum am spus, poveste lunga si complicata. si hai da-i bataie si fugi la micii de la chibrit ... hehe .. cred ca stiu unde, vis-a-vis de posta nu??
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
28+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
danonique spune:
Alina
.Cei mari se simt foarte bine la bunici.Toata ziua alearga prin curte.Ptr ei e mult mai bine la casa.Eu ma topesc de dorul lor si chiar daca vorbim zilnic la tel abia astept luna august sa ii vad.Intre timp ma consolez cu Darius care pe zi ce trece se transforma din bebe in baietel.Mor cand il vad zambind.Ieri Vanessa mi-a zis ca vrea sa vorbeasca la tel cu Darius si am reusit sa il fac sa ii "spuna" ceva.Era tare fericita ca l-a auzit.ELLE ador noua semnatura!
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique ELLE ador noua semnatura! ![]() Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09) poze |
multumim .. Elena, mami de
28+ Anna Sophia
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
alina023 spune:
Ceska, stiu ce spui. Si pe mine ma apuca piticii rau de tot cand merg la ai mei, toata lumea fericita ca am venit cu copiii, pupaceli, joaca...in primele 30 de minute. Dupa care se parge gashca si tot eu raman de baza. Fiecare isi vede de ale lui iar eu ma chinui singura cu masa, schimbat, spalat. Dar m-am obisnuit si ma zburlesc la ei. N-au incotro pana la urma si abandoneaza treburile atat de "importante".
Poate ca asa ar trebui sa faci si tu. Spune-le clar si raspicat ca vrei sa stea ei cu Benji pana iti rezolvi tu treburile.
Elle, daaaaaaaaaaaa....vis a vis de posta!!
Nu se poate, azi trebuie sa ajung sa cumpar. Ii mananc la volan, in drum spre Brasov (diseara plec la Brasov si stau si maine).
Problema veche si complicata...uufff... Rabdare, mami! Ce sa spun? Stiu cum e cand se cronicizeaza cate o chestie. Te saturi de nu mai poti. 
Danutza, mai e putin pana in august. Acum trece iulie...![]()
Eu abia acum am vazut pozele de la botez; nu stiu cum mi-au scapat.. Mi-am amintit iar ce familie frumoasa sunteti! Ce copii scumpi ai si ce frumosi sunteti si voi! Iar Darius...incredibil cat de mult s-a schimbat!!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
ginnette spune:
Alinush, Helene, alt club nu ne gaseam sa facem ... off
.
Helene, o sa fie bine pana la urma, se va rezolva, ai incredere (acum vorbeste partea 'sedata' din mine; partea 'treaza' da ocol la butoi).
Alinush, cu micii nu ma castigi dar poate gasesti o praji cu cioco 
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
alina023 spune:
De depresata ce sunt nu am chef deloc de munca. Asadar mi-am tras lilypie si mi-am schimbat semnatura. ![]()
Roxi, bagam la desert o praji cu ciocolata si o leaca de bezea ...iamiii... (sunt masochista neneeee!!!
)
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita 
Luca, iubitul mamei drag! 
poze cu noi 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
emabucuresti spune:
hello hello!
alina
iata-ne, tot in formula 2 in 1 cu bb mic
. voi intra mai des sa stiti ce si cum de mine si sa nu va faceti ganduri!
am citit pe etape ce s a mai scris, asa ca daca mi a transmis/m a intrebat cineva ceva si nu rspund nu va supi pe mine, inseamna ca am uitat ![]()
la multi ani cu o mica intarziere, dar cu mult drag, pentru madalina si pentru dana din paris! sa fiti sanatoase si fericite toata viata!!
am vazut pozele noi, linkurile date, concediile frumoase pe care le au avut clopoteii in ultimul timp, nu nominalizez ca sigur uit pe cineva, pupicei tuturor

abia astept si eu sa putem merge la o piscina in oras macar, dar poate la mijlocul lui august vom putea face asta. pana atunci va invidiez un pic pt balacelile de care ati profitat![]()
gatta ati plecat si nu am apucat sa ne vedem !va pupacim, veniti la toamna in herastrau, da?
ceska eu voi lua un sling fix pt bb mic, mi a promis tipa care are slingpunctro ca imi face unul pe gustul meu- o fata denim si una rosie, acuma despre benji daca ar sta acolo nush ce sa zic, nefiind obisnuit de mic. vezi tu, incerci. succes!
elle disconfortul despre care vb poate a fost cauzat de faptul ca in per. aceea bebe se pozitioneaza cu capsorul in jos. eu cam la varsta aceea a sarcinii am simtit tot asa. si de atunci tot impinge in dreapta suscu piciorusele sau funduletul
miri ce planuri frumoase! tin pumnii sa reusesti in tot ce ti ai propus si pup piticii bronzati!
roxana,lalaD, imi pare rau de pataniile copilasilor! stoisor sper ca a trecut cucuiul!
cynthia imi pare rau ca fetita e tot asa, of! ce mai face blondutul tau , ma zi ne de el!
stankuta, ramona si cine se mai lauda cu de copii maraiti la intoarcerea din condeiu, stiu cum e, asa am venit si noi cu milan de la bran. a trecut. acum ne chinuie caninii, good timing
alinak dar tu poze noi cu printesa cand mai pui?
mikymami vazut si pe nepotelul mic si scumpiiiic! abia astept si eu!
apropo de bebei dezbracati,eu sunt de parere ca e bine de evitat expunerea lor si in albumele foto facute publice, ca si acolo pot privi ochi necurati
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
Ellenuta spune:
alinak ce masura i-ai luat piticei la slipi?? eu ma gandeam la un L, nu? te rog sa-mi spui cum ii vin sa stiu si eu ce sa fac .. eva are 11800 si 85 cm ..
apropo .. luata cu probleme si supararile mele, am si uitat ca eva face azi 18 luni .. si eu nu i-am luat niciun cadou ..
Elena, mami de
28+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
emabucuresti spune:
asaaa,
am curatat niste visine sa ii faca bunica lui milan o 'piciciu' adik prajitura
pt mine a fopst super vremea asta ploioasa, am iesit in parc si ne am plimbat chiar si printre picaturi zilele trecute, m am mai racorit. am suferit teribil de cald pana sa vina ploile si se pare ca iar va fi cald rau.
numai ca asta mic din burtik prefera sa stam acasa, cat mai relaxati, in parc pe banca nu se suporta, se tot impinge ![]()
ma mai ia cu ameteli noaptea, in desele drumuri pe care la fac la baie,de mi e tama sa nu lesin acolo. uf, si iar tb sa dau sange maine, ceea ce pt mine e cosmar. pielea de pe abdomen e stravezie de intinsa ce e. sa va mai povestesc? hihi
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)