Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (225)
Raspunsuri - Pagina 13
kalosalina spune:
Neatza zuzici!
Bag si eu un mesaj inainte de a ma apuca de treaba. In astea 2 saptamani care le mai am pana la concediu o sa imi cam iasa peri albi p-aici, la munci... Am reusit sa mai arunc cate un ochi la voi, dar de scris ba...
Cu mii de scuze pt intarziere urez si eu zuzicilor mele dragi Madalina si Dana LA MULTI ANI!!! Sa fiti sanatoase, fericite si implinite alaturi de frumoasele voastre familii!
Elle eu i-am comandat Dariei slipii astia http://www.chic bebe.ro/products/499-costume_de_baie/4443-bambino_mio_slip_de_baie_pentru_bebelusi_albastru_roz_cu_buline.mbs si ar trebui sa-mi ajunga astazi. Sper sa fie impermeabili cum zic ei...Tot la ei, gasesti si costume de baie cu prot. solara http://www.chic bebe.ro/products/499-costume_de_baie/4967-nscessity_costum_de_baie_pentru_fetite.mbs
Stoisor si noi avem Inglesina Moovy si este ok.
Roxanici draga, ma bucur ca ai reaparut! Imi pare rau pt incidentul cu dintisorul, dar lasa ca o sa fie bine cand ii vor iesi cei definitivi.
Zilele astea am vazut ff multe poze cu clopotei! Parca nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul...ce mult s-au schimbat, ce mari au crescut si nu mai zic cat de frumosi sunt Nu nominalizez ca sigur omit pe careva
Hai mai Roli! Tocmai acum cand mai aveti asa putin te-a napadit depresia, bat-o vina ...Gandeste pozitiv, in curand vei avea o casa superba si nazdravanii vor alerga peste tot sa faca cine stie ce nazbatii ! Un maaare si "piei depresie"!
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Poze Daria
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta lasa ca nici a mea nu e mai prejos .. de unde ea seara adormea singura acum ma tine langa ea .. scoate mana prin gratii, trage de perna si imi spune "nani,nani, mama" .. adica sa fac nani langa patutul ei .. turbez nu alta .. i-o trece ei faza asta .. gata placinta .. ma duc sa ma bag in butoiul depresiei .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 28+ Anna Sophia Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
scumpa de ea !
acum rad dar imi dau seama ca te omoara cu zile... Hai sa fim optimiste si sa spera ca le trece repede
De ce esti suparata ?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
alina023 spune:
Asaa....foarte buna cafeluta Laurei si a Ellenutei!! Si tigara la fel!
Miky, v-am admirat tunsulica zambareata si dormicioasa! Sa va traiasca nepotelul; e tare scump!!
Roli, te cred ca esti in pragul depresiei. Dar cum a spus si Miky, mai rezista putin! Sunteti pe ultima suta de metri. O sa va bucurati impreuna de casuta noua cat de curand. Capul sus, mami!
Monica, aveti niste fotografii absolut SUPERBE! Ce locuri splendide! Imi pare rau ca nu am timp sa le studiez pe indelete. Se vede ca ati avut o vacanta minunata!
Ceska, eu am avut un wrap pentru Ana si nu l-am folosit aproape deloc. Mie mi s-a parut incomod; nu mi-a placut nici mie si nu i-a placut nici Anei. Acum zace pe undeva prin dulap. Dar poate ca voi va veti impaca mai bine. Desi, la cat de energic este Benji...nu stiu ce sa zic...
Hai pupici si mai vorbim!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
alina023 spune:
Elle, vezi ca trebuie sa-mi platesti copy right pentru depresie! Si e scuuuump!!! Lasa-l de butoi ca si pe mine ma tenteaza rau de tot (desi nu as avea motive) dar incerc din rasputeri sa-l evit.
la burtica si la fete!
Emma??? Cum mai sta brotacelul? Bine?
Alina, ce bine de tine!! Intri in concediu cat de curand... Cum mai e sotul tau cu jobul? Si-a gasit altceva bun?
Laurici, legat de mesajul acela....am o banuiala dar nu este decat banuiala. Dar sincer as vrea sa uit. Si sa sper ca nu va mai aparea in peisaj nimic de acest gen.
Pupaceli...altele!!
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
kalosalina spune:
Gabritza ma bucur ca ati trecut cu bine prima zi la cresa a Dariutzei! De acum, Doamne ajuta sa nu se prinda "virusachii" de ea!
Imi pare tare rau pt discutiile aparute saptamana trecuta cu o anumita persoana...nu-mi vine sa cred ce rautacios a fost mesajul ei cu privire la mamicile a caror copii se lovesc cu ele de fata. Am avut asa un gust amar...
Cat despre mesajul sters, nici eu nu am apucat sa-l citesc, deci curiozitatea e mare
Poze Daria
kalosalina spune:
Alinush multumesc pt intrebare! Inca nu si-a gasit alt servici, dar momentan merge treaba. Doamne ajuta sa o tina tot asa sau chiar mai bine
Miky sa-ti traiasca nepotelul!!! Sa fie sanatos, norocos, cuminte si sa aduca numai bucurii parintilor!
Poze Daria
danonique spune:
Buna dimineata!Laura si Ellenuta multumim ptr cafea!Multumesc mult ptr urarile de ziua mea! tuturor!Am cautat si eu mesajul de care vorbiti dar nu il gasesc nicaieri.Despre ce era vorba in el ca mor de curiozitate?Azi e mare sarbatoare aici si ma enerveaza ca au blocat strazile de pe langa noi asa ca nu putem iesi nicaieri cu masina.
ginnette spune:
Neata si multzu de
LalaD, Ramo , despre ce dezaxati vorbiti voi acolo?! Ca doar nu tabara pe copil, un strain.
Nu stiu ce sa zic; eu am lasat-o dezbracata; exact ca Eleni, facea dimineata kk si apoi era in regula.
Cat despre protectie, am dat-o cu avene protectie 40 si n-a avut pb -ea si seamana cu Dan la pigment, mai 'nobila' (nu ca mine, neagra ca un arendas )
Dupa 3 ani, n-o s-o mai las dezbracata, dar acum, am profitat.
Cat despre faptul ca afara n-ai voie, good to know; n-am stiut.
O pt fetele ca m-au 'luminat'.
Am vizionat poze cu Ven & Co - superbi toti - si cu Luca - tare dragalas!
Sa-ti traiasca nepotelul, Miky!
Gaby, ce bine c-a trecut prima zi 'onorabil' pt micutza; eu sunt foarte sensibila la subiectul 'lasat sa planga'.
Laura, deci veti petrece un w/e 'ca fetele'.
Alina, Helene, hai, afara din butoi ca vin dupa voi (la coltz astept)
Alina-kalos, off, uite-o si un , ca stiu cum e.
Vroiam sa ma mai bag in seama, a propos de 'crizele de dupa vacanta': Adela s-a comportat exemplar; singurele'chestiuni' au fost in prima zi acolo (si prima zi la intoarcerea acasa) legate de somn - a dormit agitata. In rest, este neschimbata. Bina, ieri m-a tot strigat prin curte, dar i-a distras atentia, mama, cu 'e la servici'.
Out of record: despre ce mesaj fantoma este vorba? S-a intamplat ceva?
Gata, am fluturat destule steguletze galbene, pe campii!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
laurici e o mica terorista .. asta e noua ei porecla .. sper sa-i treaca faza asta. aseara i-am citit cenusareasa si culmea a stat .. se uita in carte si cand vedea calul face di-di, catelul ham-ham, cenusareasa e "sesea" sau piza (printesa) .. si mama vitrega e mamaie .. despre supararea mea .. e veche si lunga povestea, cert e ca in prag de nastere trebuie sa ne mutam ..
ceska cu placere, mergi si vezi daca exista. daca nu, te ajut eu cu drag de aici!
alinus nu+mi dai gratis butoiul .. nu de alta dar sa ma scuturi si cu greu gasesti doua de 1 leu ..
danutza chiar asta cautam acum .. programul ceremoniilor de la paris ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 28+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
alina023 spune:
Hai mai Elle, si eu care credeam ca fac un ban gramada! Imi pare rau ca aveti probleme. Stiu ca nu te ajuta decat poate f putin la moral, cand stii ca nu esti singurul asa... Si noi o ducem tare greu.. Si sigur nu suntem singurii.. Dar Doamne Doamne e sus si ne ajuta! Sa fim sanatosi, ca banii...se fac!
si lasa problemele in grija sotului deocamdata. Ie'te asa...din egoism!
Alinutz, ma bucur ca s-au linistit apele la serviciul sotului. Doamne ajuta sa fie si mai bine!
Danutz, La multi ani pentru tara voastra adoptiva!! Nu mergeti nicaieri sa petreceti?
Ce fac puii la bunici? Nu ne povestesti nimic?
Roxi, am zis eu ca noi o punem de un club al depresatelor! Dar eu parca simt ca incep sa ies...incet incet. Ca mi s-a facut pofta de-o bere rece si un mic mare (e la Chibrit un loc unde se fac niste mici ). Ori clar asta nu mai e depresie! Care are pofta de asa ceva, sa stie ca nu mai are sanse la depresie, da? Elle, sa nu ma injuri prea tare. Eventual trimite-ma sa iau micii aia, ca eu abia astept un impuls.
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!