Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (225)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

matgravidut multumesc,cam dupa acele repere ma orientez si eu ,sunt umpic inghesuita financiar dar vreau ceva bun oricum ,multam'de pontu cu manere si urechiusele de sus,asta nu stiam

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui matgravidut

Citat:
citat din mesajul lui Ven

In Bulgaria, surpriza! NIMENI, dar nimeni nu avea astfel de slip. Asa ca l-am purtat in prima zi, si apoi gata, am abordat celalalt costum de baie, cu slip normal.
(Am uitat sa zic ca ca la Byala era plin de nordici. Plin, norvegieni, suedezi, rusi).

Gata pauza, trag 2 copii din 2 directii de mine.
Pupici!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Ven, aici in Canada lumea este foarte pudica... Nu am vazut nicaieri tanga. Nici nu se gasesc de cumparat.
Ceea ce este mai haios este ca barbatii poarta sort. Nu am vazut pe nici un barbat slip (aici li se spune speedo). Barbatii care poarta asa ceva sunt luati de homosexuali. :)
Si asta este valabil si in Dominicana si in Mexic unde am fost.
Barbatu-meu nici nu mai stie cum arata slipul...
iar de slip tanga si de top-less... numai in Romania.. asa ca poate la anu' venim sa ne clatim ochii pe litoralul romanesc. HI HI
Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi
www.travelpod.com/travel-blog/hathor/1/tpod.html" target="_blank">Travel Blog

ce mortal
deci Ro este tara tuturor posibilitatilor nu???

chiar va pup pa

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Mai fetelor, eu intru intr-o depresie grava. Nu mai am rabdare pana termin casa asta, sa-mi aduc odata copiii....am ajuns sa-mi fie frica sa vorbesc cu Marc la telefon, sau sa ma duc la soacra-mea, ca plange ca vrea sa vina la mine. Nu stiu cat mai dureaza....da am intrat intr-o faza tare nasoala...stau numai cu gandul la ei...cel putin Andrei e la mama de peste 2 luni...vacanta de 10 zile in care am fost cu ei parca nici n-a fost...

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Roli te inteleg foarte bine, dar nu dispera ... mult a fost putin a ramas, inca un pic si veti fi toti impreuna in casutza voastra.

Sunt restanta cu felicitari pentru Mada si Dana, asa ca va rog sa primiti cu intarziere numai urari de bine si de sanatate alaturi de puiutzii vostri!!!

Mai vroiam sa ii multumesc Cristeicoman pt telefon si imi pare rau ca nu ne-am vazut la mare dar concediul nostru s-a terminat cam brusc si cam nasol ... asta e, slava Domnului ca am ajuns acasa cu bine si ca puiul nostru nu a avut nimic grav ...

Si fiindca am vb de mare va pun si eu cateva poze cu noi incepand de aici: http://community.webshots.com/album/573507615FTesOO si va mai spun ca noi l-am lasat in fundul gol la apa sau a avut un slip frumos rau cumparat chiar in prima zi de acolo ... si n-am avut surprize deloc ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Si daca aveti timp si chef de poze va mai dau un link cu iubirea noastra mica care s-a nascut marti pe 30 iunie 2009 si care nu stie decat sa papaceasca si sa doarma ... http://family.webshots.com/photo/2151508300102152957ClbKXt

si ca sa fie tot tacamul intreg tre sa stiti ca avut 2550 si 48 de cm (mami si ea vreo 10 cm taietura pe burta), dar recupereaza el acum rapid ca e un papacios cum n-am vazut ... si il iubim mult, doar un nepotel am si eu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaa!
Eu sunt la birou si astept sa se faca licoarea magica numita cafea si intre timp va ofer voua cu drag una virtuala !

Nici eu nu am avut probleme cu lasatul in slip a lui eleni la mare ... Bine, am si norocul ca fata mea face kk in fiecare dimineata dupa ce bea laptele astfel incat o duceam la plaja pregatita, cu slipul pe ea.
Mai fetelor la mine, pe langa problema cu dezaxatii pe care nici nu-i recunosti ca sa te poti feri... eu mai am o problema cu soarele ... Am folosit si pentru mine si pentru ei crema cu factor de protectie 40 de la avene si, in plus in afara de orele diminetii ( noi la cel tarziu 8 eram pe plaja ) o tineam cu un tricou subtire pe ea. La cate am auzit eu de la medicul meu dermatolog si cate am citit despre efectele radiatiilor... ami ca-mi vine sa ma imbrac si sa-mi imbrac si copiii precum se imbraca araboaicele Un cearceaf d'ala din crestet pana la varfurile degetelor de la picioare ar fi taman bun pentru mine

Si, "subiectul 2" si noi suferim la greu de sindromul "after holiday" Pe cat de ingeras de fetita a fost in concediu... pe atat de terorista s-a facut acum Pe cuvant daca nu am facut mancare cu ea in brate Deci, nu ca nu vrea sa mai stea singurica si ca aleraga dupa mine prin casa oriunde m-as duce dar jumatate de zi o vrea in brate Si prin parc imi face la fel... sa o iau in brate, sa o arunc in sus, sa alerg cu ea...
In fine, sper sa-si revina ca ajung la nebuni

Gata, s-a facut cafeluta. Merg sa o savurez alturi de o tigara ( doua-trei ) si ma intorc sa vad fotografiile lui ven si miki mamica

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

multumim de cafelutza, laurici!

dau si eu un rand de sau dupa cum poftiti!'

gaby ma bucur ca pitix s-a acomodat la cresa! Doamne ajuta s-o tina tot asa!

ceska am auzit ca s-a deschis libraria adevarul si in timisoara. daca e asa, vrei sa-ti mai iau eu cartile sau poate se descurca local ai tai?

ven am vazut pozute! tare frumos e acolo unde ati fost in vacanta! markus e un frumusel si mami lui la fel! PS: am visat ca venisei in vizita la noi cu markus care era incaltat cu o pereche de adidas negri cu dungi si avea un short de blugi cu un desen portocaliu pe ei .. si-mi povesteai ca fratelui tau ii place tare mult sa se joace cu copiii si ca le face toate poftele .. in vis, se vorbea si de fetita ta insa nu am vazut-o la fata. ce vis ciudat am avut si eu ..

lala nu vreau s-o las la fundu' gol .. o sa-i pun un pampers de apa.

stoisor eu am inglesina moovy si e super ok. eva se simte bine in el, doarme, are 4 pozitii la spatar, husa detasabila, e bun.

miki sa-ti traiasca nepotelul si sa fie sanatos! am vazut si pozutele de la mare .. ce mai flacau ai tu acolo .. s-a inaltat si e un scump! tare frumos slipul! ati stat in eforie? parca am "vizitat" si eu pensiune pe net ..

laurici uff terorista mica .. lasa ca nici a mea nu e mai prejos .. de unde ea seara adormea singura acum ma tine langa ea .. scoate mana prin gratii, trage de perna si imi spune "nani,nani, mama" .. adica sa fac nani langa patutul ei .. turbez nu alta .. i-o trece ei faza asta ..

gata placinta .. ma duc sa ma bag in butoiul depresiei ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 28+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Hehe...Laurici, fumezi fara mine??? Stai ca vin si eu acum! Si ne povestim putin, da?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ellenuta, buna cafeaua!

Azi merg in centru sa verific libraria Adevarul.. se zvonea ca s-a deschis de ceva vreme.Daca functioneaza deja se ocupa ai mei de achizitionarea restului colectiei... Mersi mult de ajutorul de pana acum!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Ven, bine v-ati intors acasa! Am vazut fotografiile si... ce baiat frumos are mama... Cred ca v-ati simtit tare bine !!! Mi-au placut mult cele doua fotografii cu apusul de soare. Ce frumos l-ai surpins!!! Cum l-ai gasit acasa pe cel mic? S-a bucurat ca v-a vazut ? De tine nu zic niciun cuvant ca mooor de invidie ca arati asa de bine Unde ai tinut draga copiii tai , in ce burta ??!! Macar o urma cat de mica sa-ti fi ramas si tie acolo...
cu drag !!!

Miki, m-am delectat si cu fotografiile cu luca la mare ! De ce v-ati intors brusc din concediu? S-a intamplat ceva? Sper ca acum totul este in regula!
Hai ca fac si eu ca larisuk... ma omoara curiozitatea
Sa-ti traiasca nepotelul sa fie sanatos ca tare dragalas este !!!

Roli, fruntea sus! Hai ca putin a mai ramas!!!

Monica, wow ce fotografii am vazut in albumul tau !!!!! Sunt impresionata! Ce vacanta frumoasa ati avut!!! A fost si mama ta cu voi?
Bianca ta este tare frumoasa si are un zambet ghidus care te topeste. Si mai cred si ca este bucatica rupta din tatal ei
Tu ai inceput serviciul?
Cu cine sta micuta ?

Alinush, oare o sa aflam cine a scris mesajul ?
Ce mai face anita cu iritatia acea? I-a trecut? I-a mers tratamentul de la medic? Ti-a spus de la ce i-a aparut?
Ce faci in week-end? Te duci la tara? Eu o sa fiu "home alone " de fapt, eu cu eleni... Abia astept sa-mi fac de cap cu micuta mea

Gaby, ma bucur ca a trecut cu bine prima zi de cresa!!! La ce cresa merge? In ce cartier?

Raluca, cred ca esti tare fericita cu sonia ta si cu samburelul ce crste in burtica...Preferinte ceva in privinta sexului samburelului ?

Elizaaaaaa, Catiiiiiiii ???? ce faceti fetelor? Unde-mi sunteti ???

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput