Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (225)
Raspunsuri - Pagina 19
ploscariu spune:
Buna dragele mele! i-mi pare rau ca nu am mai intrat in ultimul timp, saptamana asta lucrez de dupamasa si maine dimineta o sa intru sa citesc ce a-ti scris si sa va scriu si eu, acum ma duc la culcare ca-s franta! va pup, somn usor!
POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
SMS 858 - doneaza 2 EURO pentru ASOCIATIA INIMA COPIILOR
docdecap spune:
si sa stiti ca nu doar Angi a plecat de aici de pe subiect pe motiv de discutii fara sfarsit cu persoane fara limite sau discernamant suficient... (dar Angi m-a adus inapoi
)
ploscariu, acum am citit ca aveti probleme. off, offf. am o prietena cu sindrom vertiginos, si nu ii e deloc usor. si cu ionut care asteapta operatia... sa vad cu ce va pot ajuta si eu, sapt asta primesc un raspuns despre niste banuti si o sa vad ce iese.
pup zuzele!
gabrittza spune:
neata!
poftiti la
,suc,ceai si ca mai doriti voi.avem de toate!
evident fimea are febra si am zis pas la cresa/serviciu azi.
am pregatit antibioticul si incepem dupa micul dejun.cand a trezit-o tati la 6 nu mai vroia sa se bage la loc in patut.
cred ca deja astepta sa plece la copii.acum cred ca adoarme ca e liniste la ea in camera.mai stau putin si ma duc sa inspectez si cu ochii(acum inspectez doar cu urechile)![]()
ma bucur ca au aparut Angi si doc.ne era tare dor de voi 

ploscariu asteptam vesti bune de la tine
va pup si va doresc o zi mult mai buna decat a mea!
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaa !!!
Mi-e somn, mi-e sila, am in fata o vara lunga si concediul mi l-am terminat, astia la radio dau un cantec ce spune ca "e vara afara, e soare afara, mergem cu totii la mare "
( cred ca este tare vechi cantecul acesta ca tare infantile sunt versurile
), am ajuns la birou si cafeaua nu este gata, singurul noroc la ora aceasta este ca va pot citi si va pot scrie voua ![]()
Poftiti la 

Elle,
pentru fetita prietenilor vostri. Au fost la medic? Au confirmat si medicii din bucuresti diagnosticul pus la constanta? Offf. Nu mi se pare ca exista nenorocire mai mare decat sa-ti vezi copilul bolnavior....
Dar, fina ta care a cazut iarna trecuta la sanius ce mai face ??
Codruta, ce mai face alexia? A mai facut febra? Poate o fi totusi reactie la ror asa cum spune si alinush... Sper!
Lala20, offf, hai! Capul sus! Pana saptamana viitoare mai este ceva timp! Poate faceti rost de bani pana atunci si-si rezolva si sotul tau cu concediu! Va ajuta Doamne Doamne sa o duceti pe biencuta la mare
!!!
Bafta la interviu! Sa intri sa ne spui cum a fost !!!
Ceska, ai scapat de negi ? Off, nu ti-au facut injectii cu xilina? Am avut si eu niste negi cand eram mica , aveam practic la fiecare degent de la maini...
Mie atunci mi-au facut injectii cu xilina si apoi au cauterizat. In afara de mirosul insuportabil degajat ... nu m-a durat niciun pic.
Gabritza, are si simptome de raceala sau face doar febra ?
Stoisor, offf.. puroi in gat
, sanatate multa !!!
am incercat sa vad fotografiile dar nu pot sa deschid pagina acea data de tine...
LalaD, ce chestii super misto faci tu acolo... Nu numai ca ai pasiune dar ai si mult talent!!! 
Angiiiiiiiii 

Cat ma bucur ca ai "aparut " !!!!!!
Am citit din blogul tau, am vazut fotografiile si mi-am dat seama ca mi-ai lipsit mai mult decat, oricum, constientizam ca-mi lipsesti...![]()
Mi-era dor sa citesc o postare de ata, sa vad cum ii spui sotului asa de frumos "iubitul meu", sa vad fotografiicu tine si cu minunea ta de baietel !!!
Mai, "mama cangur" ce sa spun... M-ai facut sa zambesc imaginandu-mi-l pe pupicu pe la toate usile descrise de tine...
laura plimbaretul scump si pe mami a lui si sper sa intri zilnic de acum incolo !!!!
Monica-doc, 

Asa va vreau fetelor !!! Traiasca Constanta !!!
Ce ma bucur ca te "vad"!!!
Ce mai face domn'inginer? Sper ca si tu sa rami in mijlocul zuzelor de acum inainte!
Cine mai trebuie sa apara ? Tinnaaaaaa Isidoraaaaaa
Ma duc sa-mi beau cafeluta!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
Ven spune:
'Neata!
Fetelor, sunteti mult prea generoase cu complimentele 
Multumim mult! 
Si pt. ca tot am promis, am pus si tura 2 de poze, facute de prietenii nostri.
Va pupez, ma duc la scoala!
O zi buna!
P.S. Kristina, am vazut msj pe mess, dar n-am apucat sa raspund. Iti raspund azi, promit.
Lala_D spune:
Dau si eu o cafeluta
in cinstea doamnelor revenite in "cuib" 
pe care le-am urmarit oricum din umbra in gasca de la Constanta sau pe bloguri ![]()
Gabby offf , multa sanatate micutei 
Laura saru'mana , mi-am gasit un hobby si ma straduiesc 
Pe cand m-ai scri ceva pe blogul ala sau intai ma lasi sa ti-l fac frumos ca sa ai inspiratie ? ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Design blog
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ven 'Neata! Fetelor, sunteti mult prea generoase cu complimentele ![]() ![]() Si pt. ca tot am promis, am pus si tura 2 de poze, facute de prietenii nostri. Va pupez, ma duc la scoala! O zi buna! P.S. Kristina, am vazut msj pe mess, dar n-am apucat sa raspund. Iti raspund azi, promit. Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Voi sunteti o familie de frumosi doamna !!!
Sa ai o zi buna la scoala

Dar nu ai vacanta ?
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Design blog
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Dau si eu o cafeluta in cinstea doamnelor revenite in "cuib" ![]() pe care le-am urmarit oricum din umbra in gasca de la Constanta sau pe bloguri Gabby offf , multa sanatate micutei ![]() Laura saru'mana , mi-am gasit un hobby si ma straduiesc ![]() Pe cand m-ai scri ceva pe blogul ala sau intai ma lasi sa ti-l fac frumos ca sa ai inspiratie ? O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze Design blog |
Lala, n-as fi indraznit in veci sa-ti cer asa ceva
Cand ai timp, daca poti ... as fi taaare fericita!!!!
Dar nu vreau sa+ti rapesti din timpul pe care+l ai pentru picii tai...

si Eleni - 05.02.2008
vara2009
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Ven 'Neata! Fetelor, sunteti mult prea generoase cu complimentele ![]() ![]() Si pt. ca tot am promis, am pus si tura 2 de poze, facute de prietenii nostri. Va pupez, ma duc la scoala! O zi buna! P.S. Kristina, am vazut msj pe mess, dar n-am apucat sa raspund. Iti raspund azi, promit. Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Noroc cu fotografiile tale ca astfel mai m-am transpus si eu un pic in atmosfera de vacanta...
Parca simteam si briza marii pe fata mea
Ce gasca mare ati fost !
Ce patise Markus la guritza? Ii iesise un herpes? I-am bazut si bubita de "buna purtare" de la genunchi....
Sa ai o zi buna !!!
si Eleni - 05.02.2008
vara2009
ceska777 spune:
Buna dimineata, hop si eu la cafea... ma primiti?
Ce sa spun? Acum doua seri Miri made my day cu un mesaj lasat zuzelor... acuma dimineata sigur imi incep ziua bine (chiar daca sarind intr-un picior) pentru ca ne-au vizitat la cafea Angi si Doc....care ma fac sa ma simt un pic vinovata ca am timp sa bantui pe forum in loc sa stau cu gaza (profit ca suntem inca la bunici!).
Angi,
cum pot sa merg omeneste si sa nu am toata greutatea pe un picior trecem in sling.... Mei-tai mi se parea mai ok pentru un pici mai mare cum sunt acum baietii nostri. Acuma dimineata m-am lamurit si cum se poarta corect un sling (mi-a dat Diana un link) si abia astept.....
Doc,
va citim pe blog pe amandoi dar cam rarut si pe acolo.... oricum mai bine mai rar decat deloc!
Ploscariu,
probabil ca operatia si terapia post operatorie vor fi costisitoare si sper ca de indata ce mi se reface bugetul afectat serios de vacanta (si dr din RO!) sa mai trimit ceva pentru Ionut!
Ai mare grija si de tine sa poti avea grija de Ionut si surioara lui, ok?
Gabrittza,
of stati acasa azi? Eu zic ca un e nimic contractat la gradi.... dar mai bine va faceti bine, scapati de febra si mergeti iar la gradi cand s-o putea.
Sper sa aflu la sf lunii si vreo veste de la gradi gazei....l-as mai tine acasa dar perioada de acomodare tot trebuie facuta si mai bine o fac cat inca nu am serviciu....nu?
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra