Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (225)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

LauraD,
daca xilina e un anestezic atunci mi-au facut dar tot am simtit... nu dau detalii ca sunt sangeroase si scarboase... brrr! Sper sa fii scapat de ei, duca-se pe pustii, negii!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataa

poftiti la o .. eu iau portie dubla ca-s cam chianua, m-am culcat la 1 noaptea. am mai stat la povesti cu prietenii de la constanta. au fost la control si fetita are hipotomie axiala .. se recupereaza insa cu foarte multa gimnastica si kineto .. Doamne ajuta!

multumim ptr urari fetelor! evei nu i-am luat nimic ptr 18 lunite dar o sa-i iau .. am vazut un costumas cu colanti, bluzita si bolero .. pe mov, desigur, cred ca ma duc sa-l iau ..

codruta cum e alexia? a mai facut febra? hai mami nu te mai panica .. antitermice, baite, impachetari .. sanatate multa!

gaby uff iara febra .. sa va faceti bine repede!

stoisor uff si voi bolnavioare .. imi pare tare rau. sanatate multa printesei!

angi, doc bine ati revenit ACASA! va asteptam oricand ..

laurici nu e parapareza .. e hipotonie axiala, dar vestea buna e ca poate recupera cu mult efort .. dar se poate. are reflexe, misca piciorusele, apuca un pic cu manutele dar trebuie multaaa kinetoterapie. finuta mea se chinuie sa ramana .. e bine cu coloana, nu se resimte dupa operatie .. anul viitor ar trebui sa se opereze iar sa-i scoata suruburile din vertebra dar ea spera sa ramana insarcinata .. are 35 de ani si e disperata, analizele le sunt bune ..ce sa mai zic .. toate trebuie facute la timpul lor, cu cat le amani cu atat mai greu le faci ...
imi pare rau ca trebuie sa mergi la scarbici si ca vacanta s-a terminat .. nu concediu medical, ceva, nu se poate sa mai iei/

ven sunteti niste frumosi cu totii!!!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 28+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

In primul rand:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, ALINA!
SA FII FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII!

Acum,

Ma bucur sa revad fete dragi, Monica si Kris - desi va urmaresc pe blog, park savurez mai bine noutatile, aici.
pentru printzisori!

LalaD, minunate 'globlenuri' virtuale; jos palaria
Esti o fata de milioane si n-o spun doar asa, sa m-aud!

Gaby, Ali-stoisor, Codruta, cum mai sunt printzesele?
Off, adevaru-i ca toate le duci pana la sanatatea copiilor!
zanele!

Ali nici eu nu pot sa vad pozele.

Ceska, off, belea negii astia; eu credeam ca acum, au mai evoluat in tratarea lor; tot asa mi-a facut si mie, ca Laurei, cu xilina si apoi cauterizat .. oribil!

Lala20, ia sa vezi cum se va rezolva (in bine), cand te-astepti mai putin!

Ven, subscriu la ce-au spus fetele: sunteti minunati!

Laura ; si eu am aceeasi stare idioata; eu mai am concediu, dar din motive bine stiute de catre noi toate, nu cred c-o sa-l valorific.

Helene, ce faci? Esti bine? Ceva poze cu bubulina la moment aniversar?

Azi noapte a fost coshmar: s-a trezit d-ra buburuza din 2 in 2 ore; sa fie caninii?! (bine ca-i mai ies dinti ca sa aibe ma'sa ce sa-i dea jos )

Hai, ca iar imi reiau prostele obiceiuri.

Revin (cu poze, ca am decarcat cateva)

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Ven,
am vazut si Byala 2, subscriu: frumosi! Ati avut o vacanta frumoasa, cea mai frumoasa de pana acuma?

Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi

Mergi la inceput

se cere capitol nou ptr o sarbatorita speciala!!!

fac acum un cap nou!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Elle, ma bucur ca - desi cu multe eforturi si tratamente - se va face bine fetita !
Finuta ta, daca este operata la coloana ... este ok daca ramane garvida? Offf saraca de ea...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Aseara gaza era la ora de culcare f agitata si bunicii au sarit ca sa mai pasuiesc copilul lasandu-l inca o ora cu ei. Si pe blog veti vedea cu ce si-au ocupat timpul: declaratii de iubire pe peretii casei.....

Inca in vacanta

Blogu` nostru
Poze f. noi

Mergi la inceput

poftiti la ..

CAPITOL NOU!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata!

Va multumesc pt cuvintele frumoase,

Roxana, te rog din suflet nu te mai chinui singura, ia situatia ca atare, bine ca nu s-a intamplat nimic mai rau. Va creste alt dintisor. Si chiar si daca doamne fereste ar fi fost sa fie un dinte definitiv, in ziua de azi un dentist ca lumea ti-l face mai frumos ca originalul Uite, Ozi, de exemplu, frumusetea mica. Stiu ca numai in sufletul tau nu as vrea sa fiu, stiu cat de profund si oribil e sentimentul de vinovatie, dar... asa a fost sa fie.

Elle,nici nu mai trebuie sa iti spun cat iti ador semnatura si numele micii printese.

Ceska, nu ai de ce sa te simti vinovata, doar Benji sta cu bunicii care nu mai stiu cum sa il rasfete! Profita cat poti de mult!

Ven, ce sa mai zic? Sunteti grozav de frumosi!

Alinush de plush,

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna dimineata!
Abia reusesc sa citesc ce scrieti, sunt asa de ametita, simt ca se invart toate cu mine.
Tin neaparat sa va urez multa multa sanatate, sa creasca clopoteii mari si sanatosi!
Ionut are rosu in gat si tot face febra, cred ca a luat de Ioana, ca ea e deja pe antibiotic, de 4 zile, Ionut e doar de ieri cu febra, sper sa nu-l tina mult , am fost cu el la doctor si i-a dat Sumetrolim.
Eu ma duc imediat la ORL si la Cardiologie sa-mi fac niste investigatii sa vedem de unde mi se trage sindromul vertiginos, e foarte neplacut sa simti dintr-o data ca se invarte totul cu tine, ca nu mai vezi si nu mai auzi nimic, sincer mi-e si frica sa ies din casa. Fac tratament cu betaserc, omeran si Vitamax.
Va pup si ma pregatesc sa merg la doctor.

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

SMS 858 - doneaza 2 EURO pentru ASOCIATIA INIMA COPIILOR

Mergi la inceput