Burtici fericite de septembrie-octombrie (97)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Acum sunt satisfacuta Adi
Incearca sa le iei putin mai usor ..ca sentimentul acesta de a nu-ti ajunge timpul nu e tocmai placut.....
dupa mine pari o fire foarte organizata si cred ca vei face fata la toate....insa si daca iti propui prea multe risti sa ramai cu unele neterminate si sa fii usor dezamagita ....tot tu.
Eu iti tin pumnii si te asteptam cu mare drag la noi.
Nu am intrat inca sa vad ce ai pus pe mail...dar o voi face

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor eu acum am ajuns acaså..Cat voi v-ati facut siesta eu am fost la soacra cu sotu..Si am papat bunut..Ce bine så ai o soacra caruia ii place så faca de mancare..Mneam.Ca sunt si soacre care li se 'acreste' de bucatarie numai cat zici mancare..

Da Adi ma simt mai bine ca si la tine e mai frigut.Glumesc..Nu stiam ca aveti si acolo temperaturi din astea...

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana
Adimercedes, ce ma face Lisa? Tu de ce nu vrei sa ne pui poze cu voi doua?

Cristina_ana, scuze ca te-am botezat mai devreme . Am pus poze noi pe Webshots in albumul adimercedes. Nu sunt multe, ca nu prea apar in multe poze .

Pupici lui Andrei si insanatosire rapida. O sa fie bine, o sa vezi!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Adi de care cont comun vb? cå eu am intrat pe yahoo nu am gasit nimik de la tine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Adi de care cont comun vb? cå eu am intrat pe yahoo nu am gasit nimik de la tine.

Iulika, este un folder special numit Jurnal de bb si le-am pus acolo impreuna cu detaliile de data trecuta.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Fetelor eu acum am ajuns acaså..Cat voi v-ati facut siesta eu am fost la soacra cu sotu..Si am papat bunut..Ce bine så ai o soacra caruia ii place så faca de mancare..Mneam.Ca sunt si soacre care li se 'acreste' de bucatarie numai cat zici mancare..

Da Adi ma simt mai bine ca si la tine e mai frigut.Glumesc..Nu stiam ca aveti si acolo temperaturi din astea...

Iulika, avem, cum nu?!? Am avut si 3-4* dimineata devreme. Insa numai cateva zile. Acum e iarna, cica, un fel de toamna de Ro, daca vrei. Dar tot e rece uneori. SI cu umezeala de la noi, plus briza, desi sunt 10*, temperatura perceputa e muuult mai mica si te patrunde pana in maduva oaselor, indiferent de cat de bine esti imbracata... Dar trece si se vor razbuna cele 45-47* cand voi veti congela .

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Iulika sa-ti fie de bine si o nota mare pentru socrela.
Adi ce poze faine pupam cele 2 fete cu drag.

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

M-am uitat si eu la filmuletele acelea cu spalatul si masajul ....de la vecinele noastre de nov-dec....dar nu mi-au placut, are dreptate Raluka ca parca ii arunca apa in ochi si in gura copilasului....si asa fara pic de sentimente si afectiune....bleahhhhh
Eu am mai vazut bebelusi cand se imbaiau si erau asa de fericiti....ala saracutul parca era prins la usa....

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Ma duc la somn, ca iar e 1am .

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Si eu va pup si va multumesc pentru aprecieri, si la adresa bulinelor si la adresa sotului .

Fug acum sa petrec, sper nu in ploaie si revin maine. Va pup!!!

Clau 29+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput