Burtici fericite de septembrie-octombrie (97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Claucia distractie faina !!!!
Adimercedes ce e cu mesajele astea codate ? mai scrie si tu ceva
Roxxy mai era cineva care zice ca vine dar nu mai stiu cine si zicea ca o suna pe Mimika.....sa fi fost Anamaria ? sper sa nu te bag in ceata dar am citit eu ceva

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Clau, sa-ti traiasca sotul, la multi ani, sa fie sanatos si sa aiba parte numai de noroc in viata.

Si eu ma tot gandesc daca sa-l aduca sau nu pe Matei la maternitate, dar totusi nu cred ca rezist 3 zile fara sa-l vad. Offf.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lucia, dau o cafea, cum sa nu!!!! Eu tocmai mi-am terminat-o pe a mea si ma simt alt om!
Claucia, La multi ani pentru sot!!!! Sa-ti traiasca, sa fiti fericiti impreuna tot restul vietii si sa va bucurati de fetitele voastre!!! Am vazut pozele, doamne, ce scumpa e Alessia in costumul ala de baie cu buline!!!
Tu poti veni luni in Cismigiu? Ca ma gandesc ca daca e ziua Alessiei sa nu ai in program ceva mai deosebit!
Adimercedes, ce ma face Lisa? Tu de ce nu vrei sa ne pui poze cu voi doua?
Sa va fie de bine bruschetele, la cine se incumeta sa faca! Eu nu fac pentru ca as manca o tava intreaga fara sa ma opresc!!! Si cum sunt cu paine...!!!! Asa ca raman la vinete momentan!
Ati vazut ce nasol e afara? S-a intunecat de zici ca e noapte!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Lucia, tu stii restaurantul ala 4amicii din Brasov? (cred ca asa se scrie, nu mai stiu sigur). Acolo am mancat cele mai bune bruschete, de fapt de acolo m-am inspirat de reteta! Si ce paste bune au, si salate, yammy-yammy!!!! Acolo e locul meu preferat pentru papica cand merg in Brasov! Si preturi ieftine!!

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Lucia, tu stii restaurantul ala 4amicii din Brasov? (cred ca asa se scrie, nu mai stiu sigur). Acolo am mancat cele mai bune bruschete, de fapt de acolo m-am inspirat de reteta! Si ce paste bune au, si salate, yammy-yammy!!!! Acolo e locul meu preferat pentru papica cand merg in Brasov! Si preturi ieftine!!

Multam de cafea
Da, stiu locul si cand s-a deschis imi amintesc ca-mi rupeam picioarele cu prietenii sa mergem ca sa incercam cat mai multe....si lasagna buna faceau acolo....ti-o serveau direct in vasul acela patrat de ceramica, din cuptor.....

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Fetelor eu bag acum pepene la greu ca sa aiba timp sa se elimine pana deseara ca noaptea trecuta a fost un cosmar dupa ce am mancat la 11 noaptea aproape jumatate de pepene

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

M-am uitat si eu la poze cu fetita in buline ... si daca-mi permiteti...mie imi place foarte mult de sotul Clauciei ..e foarte dragut, sa-ti traiasca si sa te faca fericita 100 de ani pe tine si pe fetite.

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Da, da, si mie imi place ca ti le aduc direct in vasul de lut!!!
Hai ca iar am dat-o pe mancare, ma injura iar fetele! Nu stiu ce am, dar numai la mancare ma gandesc de ceva timp!
Gata cu net-ul, s-a trezit piticul mic si se uita razacios printre gratiile patutului la mine! Ma duc sa-l iau la smotocit!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, v-am urmarit, doar ca luam pauze de somn noaptea, din cand in cand, si dimineata mai erau 2 capitole in plus! Inca sunt cu vreo 5 in urma - stau totusi mai bine decat vik_cj .

Am vazut poze cu burtici superbe si hainute una si una! Vacante, iesiri, plimbari, pregatiri! Doar eu am cumparat numai 3 bodyuri si 1 compleu pt iesirea din spital...

Eu sunt cam obosita, demoralizata, am ff mult de lucru, sunt in urma cu o gramada de chestii, vremea e nasoala, ploua si e rece (Iulika, nu stiu daca te incalzeste cu ceva, dar si la noi sunt 13*, in medie, ca uneori e si mai rece). Ar trebui sa [restez o epilare, un coafor, o manichiura, lectura obligatorie (ca turnul de carti tot creste) etc. Insa seara cad lata pe la 1 sau 2 sau cand se nimereste. Lisa se trezeste pt toaleta in toiul noptii si daca nu reactionez repede sa o pun si apoi sa o bag in pat, se trezeste si se muta cu toata menajeria de jucarii de plus la noi in pat si se foieste mai bine de 1h, de nu pot adormi nicicum si ma capiaza. In fine. In plus, incerc sa ii fac program, ca e cam complicat de iesit in parc pe frig si ud!

O sa inceapa un curs de muzica de 10 sapt. Saptamana viitoare vom incepe sa mergem la biblioteca pt niste sesiuni de lectura si lucru manual, vinerea are grup de joaca. Si ma gandesc serios sa o duc la un curs de activitati fizice miercurea, sa isi consume din energie. Insa toate astea inseamna si mai putin timp pt mine, mereu pe drum si pregatiri...

As avea nevoie de o vacanta, dar, deh, pasarea malai viseaza...

Am vazut ca va faceti griji pt o posibila neglijare a primului nascut in favoarea noului bb. Ei bine, eu imi fac griji pt opusul situatiei! Ma stresez ca nu il voi neglija pe bb in favoarea lui Lisa, pt ca ea vrea tot timpul sa interactioneze, sa vorbeasca, sa ii explici (nu poti scapa cu un simplu "mda" sau "ihi", trebuie sa dezvolti, sa faci legaturi cu trecut/prezent/viitor). Sper doar sa gasesc resurse pt amandoi copiii, fara sa o iau prea tare pe aratura (nu ca deja nu am luat-o...)

In plus, voi va plangeti de 2-3 nopti in spital. Eu la a doua cezariana sigur voi sta cel putin 5 (data trecuta am stat 5 nopti, asta e politica spitalului pt nastere ceza fara complicatii). Si mi-e groaza ca Lisa vrea seara numai cu mine, eu sa o imbrac, eu sa ii pun scutecul, eu sa o duc la toaleta, eu sa ii citesc povesti, sa ii cant si sa o bag in pat. E un adevarat ritual de vreo 1-1.5h. Am inceput sa "il instruiesc" pe sot de diverse, sa ii "traduc" cuvintele si expresiile pe care le zice Lisa. Sper doar sa nu se streseze prea tare unul pe altul.

In fine. Hai ca m-am plans destul.

Bb e bine, medicul a zis ca a crescut, desi nu am pus ff mult pe mine - dar am sarit 2kg in 2 sapt. Oricum, cu Lisa am pus 14kg in ultimele 4 luni, deci nu imi fac iluzii nici acum... Sapt viitoare ma duc sa beau gretosenia aia pt testul de glicemie. La noi testul asta e de rutina, nu prea conteaza varsta mamei, pt ca diabetul de sarcina se poate face la orice varsta. Testul se face dupa sapt 26.

O sa mai intru sa va tin la curent de una-alta...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Lucia, si mie imi place sotul Claudiei, dar nu mi-am permis sa zic nimic!!
Si ca sa fiu sincera pana la capat, si de al tau imi place, are ceva asa, masculin si fain!!!

POZE

Mergi la inceput