Burtici fericite de septembrie-octombrie (97)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Hello!!!
Se pare ca am dat-o toate in vinete la cuptor!!!! Eu asta am mancat si aseara si acum. Si ma duc sa mai cumpar, ca nu mi-a trecut pofta nici pe departe, si am si idei de imbunatatire a retetei. Sa va dau si un sfat: cascavalul sau mozzarella sa il/o puneti la final, cand vinetele sunt facute, ca altfel se arde si se face o crusta tare pe deasupra. Eu am ras cascaval pe razatoarea mare si l-am adaugat cu 3-4 minute inainte de a scoate tava de la cuptor. Rosii am folosit azi din cele decojite, intregi, la conserva. Mi se par mai dulci si nici nu au coaja. Data viitoare vreau sa pun si usturoi pisat, ca mi se pare mie ca ar merge. Cam asta e!
Si daca nu va plac vinetele, merge si cu dovlecei, sau faceti bruschete, tot dupa acelasi principiu: taiati un baton din ala maaaare de paine in felii, puteti pe ele rosii taiate cubulete cu usturoi pisat, busuioc, oregano si cascaval ras. Le lasati un pic in cuptor si ies o nebunieee!!!
Aida, sa-ti fie de bine vacanta la mare si sa te relaxezi cat poti tu de mult alaturi de familie!!!!
Eu ma duc sa-mi fac o cafeluta, ca asta e ora cand doarme copilul si ador sa ma relaxez in fata computerului, bineinteles, cu o ceasca maaare de cafea si ceva dulce alaturi!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Vroiam sa-i mai urez lui Danangie bun venit de la mare!!! Te asteptam mai des sa ne mai povestesti despre Alessio!
Vroaim eu sa va mai zic multe, dar imi scapa acum!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 30+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetele, sunt info noi, grafice de crestere pt baieti, etc in emailul comun.

Sa va fie de folos!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Cristina yammmy!bruschete!acusica ma apuc de facut!
Adi multumim!

32+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

neata

Cristina_Ana, merci pt ideile culinare, chptoiar acum ma pus la cuptor niste felii de paine..... reteta ta .

Ma bag la citit ca ati avut logoree zilele astea.

Btw, vazut si admirat poze cu burtici foarte frumoase si hainute dementiale pt bbei .

Si asa imi plac mamicile care povestesc despre copilasii lor si micile lor nazbatii , sunt atat de haiosi astia micii... abia astept si eu vad minunea

Ma duc sa pap

in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Cristina mi-ai facut si mie o cafeluta ? ca eu m-am trezit si acum cica trebuie sa fac putina treaba

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!

Haideti mai fetelor, nu se mai inscrie nimeni la intalnirea de luni, orele 18.30?

Sunt fericita ca a renuntat cineva la programarea la eco la Iosup si m-au reporgramat pe mine pe marti la 16.30. Pur si simplu nu mai rezistam pana pe 21 iulie , mai ales ca ultima eco am facut-o la 22 de saptamani.

Mary, si eu ma gandesc mereu la cele 3 zile pe care le voi petrece in maternitate, la ce va simti Matei. El nu a stat nici macar o noapte departe de mami lui. Offf, imi va fi atat de greu .

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Lutoniana, Cristina, Aida, .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dragele mele,

si noi pe aici, ne pregatim de sarbatorit sotul ca e ziua lui si tototdata si printesa ca luni e si ziua ei. Avem rezervare la o terasa...pe vremea asta, o sa intram inauntru ca e si restaurant dar e altceva, ne placea afara, la aer. Asta e, ne distram oricum. Acum si picea mea doarme si eu la calculator ca si Cristina De obicei eu sunt la birou cand doarme ea de pranz si bona baga curatenie in bucatarie, duce gunoiul, etc

Si eu am facut dimineata curat, Alessia a sters praful sds vum d-s priceput ea, mancao-ar mama de fata cuminte si harnica. Ne-am uitat si la Cei trei purcelusi, s-a cam suparat cand le-a stricat casele lupul cel rau dar totul s-a terminat cu bine.

Roxxy si Maria si eu sunt alaturi de voi cu ce o sa simta fetita mea iubita...nu am stat nici eu departe de ea nici o noapte, si daca am fost l ao nunta ceva, tot am luat-o de la mama si la 3 dimineata, sau mai degraba venea mama sa stea cu ea la noi acasa. Dar asa...inca sunt indoita, nu stiu daca sa ii spun lui tati sa o aduca la mine sau nu la spital, nu vreau sa fie fericita ca ma vede si eu sa raman si ea sa plece tot fara mami . Sper sa trecem cu bine si peste asta.

Cristina, super bruschete, sa tin minte, super suna.

Aida sa-ti fie de bine la mare, apa era fff calda cand am fost eu, weekendul trecut, mai calda ca in grecia. Nu atat de albastra insa dar f ok. Si e sarata, nu te poate infecta sau ceva, dar daca simti tu ca mai bine nu, nu intra in apa, oricum sa nu fie valuri, temperaturile cele mai mari din timpul zilei, sa nu fie rece, etc, asa ca mai bine te relaxezi sub umbrela cu un frappe (decofeinizat) in mana...bine?

Clau 29+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Am uitat, am pus cateva poze de la Neptun de saptamana trecuta, cu mine numai una, cu pitica mea frumoasa insa mai multe aici: http://family.webshots.com/album/573409282SpIRQP

Clau 29+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput