Burtici fericite de septembrie-octombrie (97)
Raspunsuri - Pagina 4
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
M-ati tampit de cap cu vinetele alea...dar amuzamentul e ca am luat o vanata si mozarela si sunt frigider....dar cine sa le faca ? Poate eu azi...ca sa nu mor de inanitie ..... E mai mare lenea decat foamea eu nu am mai pomenit inca asa ceva Cea mai fericita 31 + cu |
mie-mi spui...m-am luat cu tata si am faut eu maioneza...asa ca am mancat...mmm...vinete proaspete cu rosii adevarate...dar dk nu era el...cred ca nu mancam nimik. si nici inghetata in congelator nu mai aveam sa ma salveze
MangaGirl :-) 28+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
katteryna spune:
Lutoniana nici eu nu sunt fan vinete, dar am citit de atatea ori la voi de ele incat, nah ca as manca si io! Stiu cum e cu mancatul singura...nici eu nu am chef nici sa gatesc nici sa mananc cand sunt singura...Dar uite acuma tre sa ne gandim ca nu mancam singurele ci cu bebicii din burtici
32+ cu floricica RAISA MARIA
aidaciolac spune:
sunt la Constanta deja de 2h
... heheheeeeee , felicitari pt capitolul nou
sunteti ok?
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
monica_dicut spune:
Aida, cum e la mare . CAt stai? Promiti sa faci o baie si pt mine?
Si io's p'aici ca io am copt ieri
Si mi-am revenit din chiauneala si am facut si toata casa luna, deaa?? DA pe cine credeti ca dor shalele acum ?
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 30+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
lutoniana spune:
Aha.....pai eu acum am papat si asa mi s-a facut un nanel ..de cred ca ma intind putin si fac curat dupa aceea
Cea mai fericita 31 + cu
aidaciolac spune:
Drumul a fost horror ... dar horror , de la Timisoara si pana la Severin , adica 220 km amarati plini cu gropi facuti in 4 ore , de s-a intarit burta ... mai bine mergeam pana la Viena , asa ca la Pitesti sotu a zis ca el nu ma chinuieste mai departe , asa ca am tras la hotel Venetia langa Pitesti si am dormit pana dimineata ...
monicutz sorry , dar nu am de gand sa fac baie in mare , probabil ca o sa intru doar cu picioarele in apa ... dar nu si fundu , am eu asa o chestie pe creier , dar nu o sa se intample nimic daca anul asta ratez baia in mare ... sa fim sanatosi si la anu' ne balacim impreuna
va si sa aveti un weekend plin cu soare ... fug sa stau cu familia , deja bebe a tras picioare lu sora-mea si au facut cunostinta , restul abia asteapta sa faca cunostinta si sa le traga picioare ... hm , ce oameni , ca de fapt tot pe mine ma loveste
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
selen80 spune:
Aida, bine ai venit!
Danangie, f frumos ce povestesti tu acolo...eu nu ma asteptam ca la un an un copil sa faca d-astea...ca sa vedeti cate stiu eu despre copii
Vik, bine ai revenit si tu, spor la recuperat, iti tin pumnii ca ai nevoie
un weekend placut tuturor
31+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni