Burtici fericite de septembrie-octombrie (97)
Raspunsuri - Pagina 8
lutoniana spune:
Am uitat....faza aceea din film cand il atingea cu degetul si bebelusul se intorcea...ne-a aratat-o si noua la curs si ne zicea ca daca "nu stie pe unde se afla" sa-i atingem obrazul cu sanul, cu sfarcul sau cu degetul ....in directia sanului desigur, ca bebelusul se intoarce exact in acea parte si apuca sanul sa pape.....cu alte cuvinte sa-l ghidam daca orbecaie 

Mie acum mi se pare asa de simplu si parca vad ca daca urla putin la mine in brate uit naibii toate astea .....

si ma panichez ![]()
Cea mai fericita
31 + cu 
lutoniana spune:
Manga mi-am amintit de geanta ta....
Stii ca la Boots daca vei cumpara un pachet de Pampersi New Born, completezi un formular si primesti cadou o astfel de geanta. Doar ca e asa mai naspa....de pus pe umar sau pa carucior, am vazut la toate mamicile pe aici.
Eu zic ca e buna sa bagi scutecele murdare in ea ...in comparatie cu cele speciale pt carat arsenalul lui Bebitza...pe care le-am vazut si la care am ramas efectiv masca....dar deh....una e moca si una e 30-40 de lire 

Daca iti iei sa ne arati si noua....si tu cam cat mai ai de gand sa stai acasa ? ca de cand ai plecat ploua aici....zilnic, iar iese soarele iar ploua...ca nici nu mai stiu cu ce naiba sa ma imbrac....

Cea mai fericita
31 + cu 
selen80 spune:
Claucia, sa-ti traiasca sotziorul, sa fie fericit langa printesele lui
distractie placuta diseara!
31+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
katteryna spune:
Claucia La multi ani sotului! Alessia e o dulceata de fetita si ce costumas cu buline are ea de iti vine sa o mananci
Cristina eu am facut bruschete!Si le-am servit cu sotz ca aperitiv.Multumim pt idee si reteta!
Lutoniana sa-ti fie de bine ca ai papat deja pepenele nu?
Iulika sa-ti fie de bine si tie!Si sa ne traiasca soacrele ca si a mea gateste demential!![]()
Vazut si admirat doua fete frumoase Adi si Lisa!
32+ cu floricica
RAISA MARIA
Iulika29 spune:
Må duc si eu så imi iau pepene..

.S-a terminat ala de 8.5 kg ieri..Nu ma mai intereseaza de dusul la baie..Ieri am fost in fiecare orå..asta e si asa ma trezesc så ma intorc de pe o parte pe cealalta..Må mai dezmortesc![]()
![]()
Iuliana, cea mai fericitå
32+cu
Bruce Nicholas
selen80 spune:
fetele, care sunteti pe acasa, la emisiunea trenul vietii, pe B1 tv, se discuta despre alimentatie, si s-a ajuns si la alimentatia copiilor...poate va intereseaza...aku are publicitate ![]()
31+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
aidaciolac spune:
va citesc din urmasi sunt la jumatatea cap. 96 
luto foarte frumos hanorac , inteleg de ce nu ai putut sa te abtii sa nu il cumperi
sa il poarte bebe sanatos
selen deja m-au contactat 2 constantence si mai o tzacanita venita la mare ... asa ca intalnirea va fi maine sau luni
gandeste-te repede cand poti si da un pm cu nr de telefon.
Referitor la ce ai povestit cu pozitia bebelului la dormit , trebuie sa fim atente cum punem bebe sa doarma ... fiind vara am observat ca daca nu o aranjam cum trebuie pe o parte incepea manutza sa se invineteasca
... asa ca dupa ce bebe e aranjat trebuie controlat daca se intampla ceva sau nu ...
Pt perioada de colici eu am avut mare succes cu dormitul pe burtica , dar si aici e problema sa nu isi intoarca capul ...
... merg sa va mai citesc si ma intorc 
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 fetele, care sunteti pe acasa, la emisiunea trenul vietii, pe B1 tv, se discuta despre alimentatie, si s-a ajuns si la alimentatia copiilor...poate va intereseaza...aku are publicitate |
Selenico eu sunt acasa, pe baricade...dar nu am B1tv asa ca imi ordonez albumele private ale familiei...pe Picasa

Cea mai fericita
31 + cu
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 fetele, care sunteti pe acasa, la emisiunea trenul vietii, pe B1 tv, se discuta despre alimentatie, si s-a ajuns si la alimentatia copiilor...poate va intereseaza...aku are publicitate 31+ cu Ebru PRIMA POZA!nunta 9 luni |
Multumim Selene chiar imi place mult emisiunea dar nu am programul så stiu cand e difuzatå..Cand mai sunt mai aduceti aminte si la mine ca eu sunt mai..uitucå..

32+cu
Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
Aida distractie plåcutå la mare si multå odihnå..

32+cu
Bruce Nicholas