Burtici fericite de septembrie-octombrie (97)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Am uitat....faza aceea din film cand il atingea cu degetul si bebelusul se intorcea...ne-a aratat-o si noua la curs si ne zicea ca daca "nu stie pe unde se afla" sa-i atingem obrazul cu sanul, cu sfarcul sau cu degetul ....in directia sanului desigur, ca bebelusul se intoarce exact in acea parte si apuca sanul sa pape.....cu alte cuvinte sa-l ghidam daca orbecaie

Mie acum mi se pare asa de simplu si parca vad ca daca urla putin la mine in brate uit naibii toate astea ..... si ma panichez

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Manga mi-am amintit de geanta ta....
Stii ca la Boots daca vei cumpara un pachet de Pampersi New Born, completezi un formular si primesti cadou o astfel de geanta. Doar ca e asa mai naspa....de pus pe umar sau pa carucior, am vazut la toate mamicile pe aici.
Eu zic ca e buna sa bagi scutecele murdare in ea ...in comparatie cu cele speciale pt carat arsenalul lui Bebitza...pe care le-am vazut si la care am ramas efectiv masca....dar deh....una e moca si una e 30-40 de lire

Daca iti iei sa ne arati si noua....si tu cam cat mai ai de gand sa stai acasa ? ca de cand ai plecat ploua aici....zilnic, iar iese soarele iar ploua...ca nici nu mai stiu cu ce naiba sa ma imbrac....

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Claucia, sa-ti traiasca sotziorul, sa fie fericit langa printesele lui distractie placuta diseara!

31+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Claucia La multi ani sotului! Alessia e o dulceata de fetita si ce costumas cu buline are ea de iti vine sa o mananci
Cristina eu am facut bruschete!Si le-am servit cu sotz ca aperitiv.Multumim pt idee si reteta!
Lutoniana sa-ti fie de bine ca ai papat deja pepenele nu?
Iulika sa-ti fie de bine si tie!Si sa ne traiasca soacrele ca si a mea gateste demential!
Vazut si admirat doua fete frumoase Adi si Lisa!

32+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Må duc si eu så imi iau pepene...S-a terminat ala de 8.5 kg ieri..Nu ma mai intereseaza de dusul la baie..Ieri am fost in fiecare orå..asta e si asa ma trezesc så ma intorc de pe o parte pe cealalta..Må mai dezmortesc

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

fetele, care sunteti pe acasa, la emisiunea trenul vietii, pe B1 tv, se discuta despre alimentatie, si s-a ajuns si la alimentatia copiilor...poate va intereseaza...aku are publicitate

31+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

va citesc din urmasi sunt la jumatatea cap. 96

luto foarte frumos hanorac , inteleg de ce nu ai putut sa te abtii sa nu il cumperi sa il poarte bebe sanatos
selen deja m-au contactat 2 constantence si mai o tzacanita venita la mare ... asa ca intalnirea va fi maine sau luni gandeste-te repede cand poti si da un pm cu nr de telefon.

Referitor la ce ai povestit cu pozitia bebelului la dormit , trebuie sa fim atente cum punem bebe sa doarma ... fiind vara am observat ca daca nu o aranjam cum trebuie pe o parte incepea manutza sa se invineteasca ... asa ca dupa ce bebe e aranjat trebuie controlat daca se intampla ceva sau nu ...
Pt perioada de colici eu am avut mare succes cu dormitul pe burtica , dar si aici e problema sa nu isi intoarca capul ...

... merg sa va mai citesc si ma intorc

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

fetele, care sunteti pe acasa, la emisiunea trenul vietii, pe B1 tv, se discuta despre alimentatie, si s-a ajuns si la alimentatia copiilor...poate va intereseaza...aku are publicitate

Selenico eu sunt acasa, pe baricade...dar nu am B1tv asa ca imi ordonez albumele private ale familiei...pe Picasa ...si promit ca fac si curat putin mai tarziu

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

31+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Multumim Selene chiar imi place mult emisiunea dar nu am programul så stiu cand e difuzatå..Cand mai sunt mai aduceti aminte si la mine ca eu sunt mai..uitucå..

Mergi la inceput

Aida distractie plåcutå la mare si multå odihnå..

Mergi la inceput