Burtici fericite de septembrie-octombrie (97)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

aha , si legat de perioada de alaptat. Tin minte ca o tineam pe Emma la cate un san 30 de minute si sugea biata fata o ora in total si apoi mai bea si o sticla cu lapte ca nu se satura cu laptele meu ... asa ca nu toti care sug din bibe nu trag si la san
Oricum super bune invataturile , faza e ca asa imi aduc aminte muuuulte chestii care s-au uitat in timp

MangaGirl ai mare dreptate in legatura cu geanta ... trebuie sa iti placa neaparat si sa nu ti se para nimic aiurea la ea , pt ca geanta aia va fi poseta ta pt urmatorul an ... eu am purtat-o mai mult

katteryna incearca sa trimiti e-mail in contul comun cu paginule ca atasament ...

cristina_ana referitor la masinile de spalat chiar nu stiu ce sa iti raspund pt ca nu am nici una dintre ele

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Nici nu vreau sa ma gandesc daca sunt asa smecheri de mici...ce ma fac cu copilul la 10 ani

la 10 ani? sa vezi cand o sa zica la 2 ani ca nu ii palce haina aia sau cealalta si ca nu iese asa afara la 10 ani va fi deja educat

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

cred ca singura varianta pentru mine ramane sa las caruciorul la masina. A mai incercat cineva varianta aceasta? La parter l-as lasa cumva legat de balustrada, nu cred ca il va lua nimeni, dar nici nu stiu cine sa ce s-ar putea urca in el cat timp sta acolo , asa ca mai bine in masina.

da eu il lasam in masina , asta ca mi-ai adus aminte e foarte buna varianta si pana scoteam carutul din portbagaj o puneam pe Emma in cosul de masina.
mary_07 ioi ce pun matura pe tine , nu iti mai face probleme aiurea , ca daca era ceva bai atunci sigur se vedea la eco ... mai ales la cap. Ai auzit?

... trimit asta si va mai recuperez mai incolo ca ma bat astia ca tot pe pc sunt

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Aida te rog sa-ti imparti timpul "fifty - juma" cu noi si cu rudele/prietenii/marea.
Sa nu neglijezi pe nimeni

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, ma apuc si eu sa prestez la un pepene de vreo 7 kilograme .

Clau, distractie placuta. Sincer, eu am vanat doar pozele cu pitica ta, pe tatik nu prea l-am observat. Ma mai uit o data pe ele ca prea l-au laudat fetele pe sotiorul tau .

In alta ordine de idei, de cateva zile bune ma confrunt cu o lipsa toata de apetit. Adica daca ar fi dupa mine nu prea as manca absolut nimic. Kilograme am luat destule pana acum deci nu ar trebui sa ma plang ca nu am pofta de mancare, dar mi-e teama sa nu-i fac rau piciulinei.

Apropo, azi i-am cumparat o rochita de blugi care o sa-i vina bine pe la 6 luni probabil .

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

lutoniana hai ma sper ca nu vorbeai serios ca m-as fi suparat cum sa ma supar ce ai ? ma distraza de mor mesajele tale sunt pline de umor , abia atept sa le citesc

aida ma bucur ca ati ajuns cu bine

ce mi-ar fi placut si mie sa vad marea , o sar si anul asta , de fapt o tot sar de vreo ani

de biaz mai stie careva ceva ? cum o mai fi ?

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

31+ cu calin andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

si eu am pepene rosu,de 8 kg(acu' e la rece la frigi)
m-ati innebunit cu vinetele voastre,eu desi stau cu ele in frigider n-am facut din lipsa de mozzarella
In scgimb,am facut salam de biscuiti
Aida,sa traiti

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 32+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Adela eu si supararea.....baba si mitraliera ...fii linistita..... ..si pe tine te simt cam tot asa ....
Mary sa ai pofta la pepenoi.....sunt asa de buni .....
La mine nu are nicio legatura cu sarcina asa am fost mereu cu pepenii rosii .....toata vara

Cea mai fericita 31 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Eu sunt acum.De la pepene bineinteles..Si ma mir de ce imi pocneste burtica

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

adriana_m pt anemie ficatul prajit este foarte bun ... testat

techila si daca bebeii sunt identici identici si nu o sa mai stii care e Stefan si care Andrei?

fetelor , si pe webshots se pot incarca filmulete

Lullaby_2009 mi se pare foarte bun ce zice dr Spok asta

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

...dar nu stiu dk aida a ajuns la constanta sa ne faca un nou capitol :)
sa stii ca am incercat de la hotel sa fur semnal , dar era parolat si idioata de la receprie habar nu avea ce o intrebam eu asa ca am lasat-o balta

Geani merci pt capitol

MangaGirl nici eu nu pot lasa bucatica aia de inghetata daca stiu ce exista

claucia ca bine zici ... asa ca mai bine te relaxezi sub umbrela cu un frappe (decofeinizat) in mana... , iar Alessia e ptui ptui

adimercedes

gata am terminat de recuperat dar unde ati disparut?

Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Manga mi-am amintit de geanta ta....
Stii ca la Boots daca vei cumpara un pachet de Pampersi New Born, completezi un formular si primesti cadou o astfel de geanta. Doar ca e asa mai naspa....de pus pe umar sau pa carucior, am vazut la toate mamicile pe aici.
Eu zic ca e buna sa bagi scutecele murdare in ea ...in comparatie cu cele speciale pt carat arsenalul lui Bebitza...pe care le-am vazut si la care am ramas efectiv masca....dar deh....una e moca si una e 30-40 de lire

Daca iti iei sa ne arati si noua....si tu cam cat mai ai de gand sa stai acasa ? ca de cand ai plecat ploua aici....zilnic, iar iese soarele iar ploua...ca nici nu mai stiu cu ce naiba sa ma imbrac....

Cea mai fericita 31 + cu

40 de lire pe o geanta sigur nu voi da...gasesc eu ceva mai ieftin pe ebay sau pe amazon. pana una alta trebuie sa iau termometru. am gasit unul la 5 lei pe amazon.

mai stau acasa pana vinerea viitoare. asa ma intreaba si iubitul...ca cica nici in dormitor nu mai miroase la fel si e naspa somnul. i-am propus sa nu mai aeriseasca atata sa se mai pastereze miros pe haine si mi-a spus ca daca ar fi nunmai asta, ar fi ceva. dar nu-si gaseste hainele si nici nu stie ce cadou de engagement sa le ia unor amici. asa ca acasa e grele...plange lumea fara mine. iar aici, sa te linisitesc...au dat cod galben la ploi si e furtuna in fiecare seara aproape. asa ca nu stiu dk voi veni cu vreme mai buna, zau. ma duc sa ma uit la pozele claucicai

paa una, alta subscriu la aprecierele legate de sotul tau.

MangaGirl :-) 28+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput