Gravidute si mamici de Constanta (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani! crixia

15+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Alina si Crix,

Alina, mai multe in dupa amiaza asta fata in fata. Apropo, ora care a ramas, 17?

Crix, in primul rand nastere usoara, sanatate multa, rabdare cu printesele si iubire multa in cuibul vostru de 4 - ca nu mai e mult pana acolo!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

La multi ani Alina! Multa bucurie, sanatate,noroc, realizari personale dar si din partea celor mici!

Olitza... la noi merge intr-o oarecare masura, dimineata fix la 10 min dupa masa face din amandoua la olitza in ritm de reclame la televizor, caci altfel nu sta locului. Daca il prind si dupa-amiaza e bine, dar nu mai e atat de regulat, scapa si-n pampers deseori. Noaptea suntem cu scutec numai pentru pisulici (culeg unul f. plin dimineata). Insa despre scapatul de scutec la cresa Angie am auzit numai povesti horror, cum ii forteaza sa stea cate juma de ora pe olitza pana fac, de raman cu urmele olitzei pe funduletz si alte grozavii.. caci se tot minuneaza parintii de ce in numai o saptamana jumate au copiii deja "educati" pe o chestie care lor nu le iese in luni de zile... Acum sa aveti bafta sa nimeriti un regim soft.. dar cum iti spuneam, astea sunt povestile care circula prin parc pe la noi, spuse de cei cu copiii la cele 2 crese cu program prelungit...
Dana, in asemenea regim de viata, liniste, ousoare de curte, mugit de vaca m-as apuca sa scriu un roman, daca as fi in locul tau. Natura in toata splendoarea ei, atemporalul locatiei.... Las' ca revii in civilizatie si o sa-i duci dorul, dupa cele 2 saptamani idilice....ai sa vezi...
A propos de spa, ca tot am scris si pe blog, propun inca o zi de rasfatz pe la inceputul lui august (sa vina si cunoscatoarea sefa cu noi,da?) Mergem tot asa, o zi, dar in cunostiinta de cauza ca sa nu mai existe motive de regret pentru nimeni ce ar fi dorit sa ajunga si nu a stiut din timp. O zi de masaj+piscina+ termarium este, zic eu, o buna combinatie. Persoanele reticente sau pudice (la faza cu masajul) certific aici negru pe alb, ca nu li se tulbura cu nimic starea (eventual ies toropite de acolo, dar in cateva ore regasind si energia vecinului , ca dupa 2-3 redbull pompate direct in sange) totul este profesionist facut, cand iti maseaza cu 4 arome pe muzica Zen o parte a corpului, restul ramane acoperit cu prosop s.a.m.d. Astept propuneri, cine, in ce zi ..
RoxanaLucia, da, te asteptam cu cretzofolinul la plaja!

Madalina, extraordinara iesire in peisaj! cu toate peripetiile de la intoarcere si tot nu este de regretat nici o secunda din ce ati petrecut! Bravo voua ca reusiti sa "catalizati" atata lume, e mare lucru sa ai prieteni care sa te urmeze, pana si-n Delta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasima spune:

La multi ani, Alina!Iti doresc multa sanatate,impliniri, fericire alaturi de familia ta minunata.

La multi ani, Crixia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Va multumesc pentru urari!

Crixia, La multi ani! Sa fii iubita si fericita! Nastere usoara si bb2 sa fie asa cum iti doresti!

Da, a ramas la ora 17 (trecute fix), pe plaja.... ca la plaja (cu slapi si costum de baie), pt cine poate si are placerea sa vina, fara pretentii, fara obligatii!

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

s-ar putea sa ajung si eu, dar dupa 17.eu oricum veneam in slapi

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare !!!

mav...distractie frumoasa, plaja si baie in mare...papam si noi cate o inghetata gandindu-ne ca suntem cu voi...inca o data multi ani si pupici !!!

referitor la spa, andreb - imi stii programul incarcat :)))din august...daca doamne-doamne tine cu mine si se intrunesc toate conditiile esentiale...atunci intre 1 -15 august voi beneficia de inca un program la spa...12 zile magice....asa ca cine e interesat putem sa fim navetisti de olimp impreuna:)))ca nici de data asta nu pup cazare, pentru nimic in lume:)...apoi iar la munte...asa ca ma pot apuca de un roman-fluviu:))))...oricum "viata mea e un roman":), asa ca pot sa-mi scriu memoriile :)))....
...despre vali-cel care fac asa masaj:) buuuun si cu "privirea albastra"conform unei beneficiare:)...va spun ca e in jur de 30 de ani, inca necasatorit, dar atribuit unei juriste de la un spital...o norocoasa cred eu daca are asa ceva in pat:)))...

...revin ceva mai incolo ca a venit ciorba si ne apucam de papat:)

toate cele bune....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Va multumesc din suflet dragelor!
Alina, si tie muulta sanatate si bucurii din partea cavalerilor!

Distractie la intalnire! Aveti grija de voi!

Cri mami de Ale ( 2003) & +33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Mav, Crixia la multi ani, sa fiti iubite, sanatoase, fericite impreuna cu cei dragi voua!

Diana, mami de Tibi (07.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Mav,Crixia,La multi ani cu sanatate,fericire si impliniri alaturi de famile!

Angi,Andre,Roxana,Matei al meu nu a fost dezvatat de pampers la cresa desi l-am dus de la 2 ani.Nici vorba sa-i tina atata pe olita;ii punea dupa masa de dimineata,masa de pranz si dupa somn.In timpul somnului le punea tot timpul pampers,nu risca nimeni sa le ude saltelele.El a renuntat definitiv la pampers (si aici ma refer la cel pus in timpul somnului de pranz/noapte) tocmai la 2 ani si 9 luni cand nu-l mai duceam la cresa. Nu trebuie sa stie sa vorbeasca,spune doar un simplu "pipi/caca" ,acuma nici sa-i constrangem,dar sa stie ca exista olita si la ce foloseste ea si fiecare copil se deprinde in ritmul lui.
Aaa si inca ceva,Matei s-a dezvatat de pampers cand am trecut la facut pipi din picioare ca "barbatii" sau caca la wc pe colacel.

Mergi la inceput